Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- …
- 2228
- chevron_right
Tur ir vairāki ezeri,pie viena var piebraukt,pie viena apkārt sēta
un bija jābūt arī kādām zīmēm,par to kad civilie tur nevar iet 
nju tas bij tāds dzidrs un žogs a agrāk tur nebīja manīts un pat pludmale vienā malā un nedaudz tālāk parkings tipa.
a ko tad tā aizliedza?
a ko tad tā aizliedza?
coupe 2.8
Es tur šaudos 
arī esmu tur ne vienu vien reizi šāvis un vnk nesaprotu kādēļ to ezeru nedrīkst apmeklēt mirstīgie
coupe 2.8
Tā tgd tur ir,nevarēšu palīdzē 
kr4 kka iesavas prata ideja viena izprovet ,tik gribas zinat ka bus..
kr4 enegljus pa taisno nevar savienot lai deg bez tiem blokiem?
Vēlojos paprasīt vai kads rita nebrauc uz Cēsu pusi? 
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
sodien servisaa kraasotaajs kraasoja manu kiiniesu spaarnu. izraadaas vins ir jaakraaso 2 kaartaas ar skaabo grunti, peec tam ar parasto, un tad tikai kraasu virsuu

jaatjuunee m42
Un galvenais ,no saakuma jaanotiira transporteeshanas grunts liidz plikam metaalam
Savaadaak tam visam darbam nav jeegas
Savaadaak tam visam darbam nav jeegas
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Tas gan. 
man darba tgd,manuprat,nepatikamakais darbs izlidzinošo grunti slipet ar 400 smilšpapiru roka jau nogurusi

man darba tgd,manuprat,nepatikamakais darbs izlidzinošo grunti slipet ar 400 smilšpapiru roka jau nogurusi
Grunti ja pa sauso tad saakumaa sliipee ar 240 vai 320 un tad ar smalkaakiem 
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
ar 240 jau pargaju pari tgd ar smalkaku. 
Un tas jaadara ar sliipmashiinu ,neviss rokaam 
Un neviss izliidzinosho grunti ,bet gan pildosho 
ludzu piedoshanu kludijos.. 
man darba nav slipmasinas:D vnk viens laivu taisa prieks sevis un es nemos ar vinu un vajag sevi pamociit tak ar ar rokam slipejot. nakosh nedel varetu but ka iemetishu bildi kadu ja sanaks nokrasot 
nedegs tev viņi,tie bloki ir tam arī domāti lai tie iedegtos,neesmu elektriķis tāpēc nemāku paskaidrot konkrētāk,bet gan jau kāds elektriķis visu izklāstīsSharpay rakstīja:kr4 kka iesavas prata ideja viena izprovet ,tik gribas zinat ka bus..
coupe 2.8
Pamegini,un tad pastasti kas bijaSharpay rakstīja:kr4 kka iesavas prata ideja viena izprovet ,tik gribas zinat ka bus..
starp citu. apskatiisos kopitar dziivesvietu. ir Vecpiebalgaa auto diagnostikis, maz paziistams, kam ir aparatuura un zin ko dara. ja kaadam sanaak tuvaak nekaa Riiga, tad laizat uz turieni. Man atbrauca uz Ergliem, piesleedz pie kompja, nolasiija kluudas, pateica vainu kur mekleet un paprasiija 15ls
beigaas viss bija kaa vins teica.
beigaas viss bija kaa vins teica.
jaatjuunee m42
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 132
- 133
- 134
- 135