Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1332
- 1333
- 1334
- 1335
- 1336
- …
- 2228
- chevron_right
Johnny rakstīja:Krasava, kurš šrots?Aģis rakstīja:šodien čomam dabujām melnos griestus sedanam pa 10eiro ar visiem nepieciešamajiem plasmasiem!viss orģināls un nesaplēsts!
Biežāk jaiegriežas lauku šrotos!!
Jaunpils novadā!
Deguna priekšā mums vel nocēla lsd pa 40e
Kā dabūt nost tonejamo plevi no logiem? Ar fēnu?
ar celtniecības fēnu karsē un no viena stūra lēnām plēs nost.Kristapseduards rakstīja:Kā dabūt nost tonejamo plevi no logiem? Ar fēnu?
pats tā dariju līme var teikt nepalika uz stikla
Paldies !K.F. rakstīja:ar celtniecības fēnu karsē un no viena stūra lēnām plēs nost.Kristapseduards rakstīja:Kā dabūt nost tonejamo plevi no logiem? Ar fēnu?
pats tā dariju līme var teikt nepalika uz stikla
Lūdzu kāds iedodat lietotāja "iivars" tel nr. Steidzami vajag
Tikai nesmejieties, bet ko nozīmē "žilete"?
tā uzparikte uz bagažniekaCaK rakstīja:Tikai nesmejieties, bet ko nozīmē "žilete"?
Slēpts saturs: Parādīt
Type 82 audis arī tautā saukts par žileti.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
turpinot CaK tēmu.. ko nozīmē KORCH? esmu uz pāris nopistiem e36 uzrakstu tādu redzējis..
Tas ir no krievu valodas, auto kurš ir uztaisīts 'nebaudāms' ikdienas lietošanā, tipa atvieglināts, bez skaņas izolācijas, ar īsu reduktoru, ļoti cietu hadeni, utml.K.F. rakstīja:turpinot CaK tēmu.. ko nozīmē KORCH? esmu uz pāris nopistiem e36 uzrakstu tādu redzējis..
Nez vai uz nopistiem e36 var atiecināt vārdu KORCH, drīzāk SHROT
skaidrs, ielaid fleksi atsperēs, uzliec taisno trubu, kādu detaļu norūsini, sametini reduktoru un vari līmēt uzlīmes ar uzrakstu KORCH kur gribikars rakstīja:Tas ir no krievu valodas, tipa auto kurš ir uztaisīts 'nebaudāms' ikdienas lietošanā, tipa atvieglināts, bez skaņas izolācijas, ar īsu reduktoru, ļoti cietu hadeni, utml.K.F. rakstīja:turpinot CaK tēmu.. ko nozīmē KORCH? esmu uz pāris nopistiem e36 uzrakstu tādu redzējis..
Nez vai uz nopistiem e36 var atiecināt vārdu KORCH, drīzāk SHROT
Vēl to pašu tēmu paturpinot, pēc konteksta aptuveni zinu kas ir želejnieks, bet īsti neesmu pārliecināts ko tieši ar to apzīmē un kā tas radies 
Sent from my E2003 using Tapatalk
Un vispār derētu uztaisīt e36.lv terminu vārdnīcu jo kad es biju jaunpienācējs biju max apjucis par ko ir runa 
Guzli, tas bija domāts caur sarkasmu par to pasaki acīs, jo vnk pārāk bieži tas tiek izmantots "pasaki acīs kādā...." 
SAVAGES CREW
Paldieskars rakstīja:tā uzparikte uz bagažniekaCaK rakstīja:Tikai nesmejieties, bet ko nozīmē "žilete"?Slēpts saturs: Parādīt
Kādu laiku atpakam kalds bija ielicis vojaver kluba video
redz kur turpinājums.
http://www.kasjauns.lv/lv/m/zinas/20620 ... nata-lieta
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Edzy rakstīja:Kādu laiku atpakam kalds bija ielicis vojaver kluba videoredz kur turpinājums.
jebal sitas labs
Kā es esmu rakstījis.AndzaK_LV rakstīja:Edzy rakstīja:Kādu laiku atpakam kalds bija ielicis vojaver kluba videoredz kur turpinājums.
jebal sitas labs![]()
![]()
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Sveiki, varbūt kāds no šeienes lēti pulē mašīnas? Gribētos savu e36 (coupe) nopulēt, cenas apkār visdažādākās sākot ar 50eur, beidzot ar 200eur... Ja kāds no šeienes var par sakarīgu ciparu nopulēt manu žurciņu, uzsitiet PM 
Tev neliekas ka tu ar saviem terminiem jau sāc besīt visus?ValtersZ rakstīja:Type 82 audis arī tautā saukts par žileti.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1332
- 1333
- 1334
- 1335
- 1336
- …
- 2228