Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1345
- 1346
- 1347
- 1348
- 1349
- …
- 2228
- chevron_right
Kas pa muziku ?
https://www.youtube.com/watch?v=ErJN_CRHdgo
https://www.youtube.com/watch?v=ErJN_CRHdgo
Seinabo Sey - Hard Time(Netzell Remix) 
Youtube laikam tāds navDarks rakstīja:Seinabo Sey - Hard Time(Netzell Remix)
es arī neatradumāriņš rakstīja:Youtube laikam tāds navDarks rakstīja:Seinabo Sey - Hard Time(Netzell Remix)
Ja nu esat vkontakte tad tur ir :)Darks rakstīja:es arī neatradumāriņš rakstīja:Youtube laikam tāds navDarks rakstīja:Seinabo Sey - Hard Time(Netzell Remix)
8,50 eiro atskiriba jau uz 3 men!!!seeingman rakstīja:ieej ltab.lv un nemaksā lohiem
Lidoju Reti,Bet Atri!!
Pabraukājos ar 2.5tds bļiin, baigi iepatikās, tagad pašam tādu gribētos 
Kas tur labs ?edzis rakstīja:Pabraukājos ar 2.5tds bļiin, baigi iepatikās, tagad pašam tādu gribētos
Neesmu braucis ,tapēc jautāju
Aŗi paldiesiņš par to adresiLx320i rakstīja:8,50 eiro atskiriba jau uz 3 men!!!seeingman rakstīja:ieej ltab.lv un nemaksā lohiem
Dodiet max resnu aizmugurējo stabilizatoru
jau divi cilvēki forumā neuzskata par vajadzīgu atbildēt, pat, ja nav 
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Paldies, tiešām ir cenu starpībaseeingman rakstīja:ieej ltab.lv un nemaksā lohiem
Ar dīzeli vispār kaifs braukt.edzis rakstīja:Pabraukājos ar 2.5tds bļiin, baigi iepatikās, tagad pašam tādu gribētos
Esmu dīzeļbmw īpašnieks.
Man visi pazistamie sukstās par BMW dizēļmotoriem. Nav salidzinami ar tadu kā Audi AEL motoru, vai 1.9tdi audi motoru.Emteks rakstīja:Ar dīzeli vispār kaifs braukt.edzis rakstīja:Pabraukājos ar 2.5tds bļiin, baigi iepatikās, tagad pašam tādu gribētos![]()
Esmu dīzeļbmw īpašnieks.
Man visi pazīstamie sūkstās par tevis nosauktajiem dzinējiem.
Problēmās sākās ar kapeikpišanu pie auto iegādes. Un arī ar nevēlēšanos to pārbaudīt uz pacēlāja. Paskatās, ka smuki diski, smuka krāsa un vālē uz csdd. Startā jau nojāts dzinējs, auto un viss ir slikti. Dzinējs, virsbūve un pats auto modelis uzreiz arī tiek saukts par sliktu.
Nu nezinu.. Pašlaik mums ir lietošanā volvo v70 ar 2.5tdi AEL. Dzinējs ir nenogurdināms un nenokaujams.Par šo motoru no volvo lietotājiem nevienu sliktu vardu neesmu dzirdējis. BMW Dizeļus var izkabināt kkadus tdsus bez problemam un 2.0d arī. Zinu ka paši sudigakie dizeļmotori ir 2.0dVW, Audi v6 2.5tdi lidz 2004. Un cik esmu lasijis TDS ir arpus jebkadas kategorijasEmteks rakstīja:Man visi pazīstamie sūkstās par tevis nosauktajiem dzinējiem.Problēmās sākās ar kapeikpišanu pie auto iegādes. Un arī ar nevēlēšanos to pārbaudīt uz pacēlāja. Paskatās, ka smuki diski, smuka krāsa un vālē uz csdd. Startā jau nojāts dzinējs, auto un viss ir slikti. Dzinējs, virsbūve un pats auto modelis uzreiz arī tiek saukts par sliktu.
Štrunts par virsbūvi. Galvenais ir kā tas viss kopā ir ekspluatēts un kopts. Arī TDS var būt labs.
Piekritu, tagad no dizela parliku uz benzinu un gribas atpakal dizeliEmteks rakstīja:Ar dīzeli vispār kaifs braukt. [emoji38]edzis rakstīja:Pabraukājos ar 2.5tds bļiin, baigi iepatikās, tagad pašam tādu gribētos
Esmu dīzeļbmw īpašnieks.
nuugjis rakstīja:Piekritu, tagad no dizela parliku uz benzinu un gribas atpakal dizeliEmteks rakstīja:Ar dīzeli vispār kaifs braukt. [emoji38]edzis rakstīja:Pabraukājos ar 2.5tds bļiin, baigi iepatikās, tagad pašam tādu gribētos
Esmu dīzeļbmw īpašnieks.
Kas tāds īpasš dīzelī?
Un tas atsver visus tā motora mīnusus?kasp1js rakstīja:Nm
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1345
- 1346
- 1347
- 1348