Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1347
- 1348
- 1349
- 1350
- 1351
- …
- 2228
- chevron_right
gabarits tagad ap 60e/tonnaZzevsS rakstīja:Nezinu ciparus katalizatoriem, bet gabaritam cena nokritusies uz pusi. Ja vasarā videji maksāja ap 200eiro tonnā, tad tagad maksā ap 100 eiro tonnā.Fashion rakstīja:A cik ir normas līmenis.. Nebiju agrāk ar šo saskāries vnk
Lietotas BMW rezerves daļas, dzinēju piegāde pēc pasūtījuma
Nedeļas sākumā nodevu juglā blakus tev par 90 eiro tonnā.DKristaps rakstīja:gabarits tagad ap 60e/tonnaZzevsS rakstīja:Nezinu ciparus katalizatoriem, bet gabaritam cena nokritusies uz pusi. Ja vasarā videji maksāja ap 200eiro tonnā, tad tagad maksā ap 100 eiro tonnā.Fashion rakstīja:A cik ir normas līmenis.. Nebiju agrāk ar šo saskāries vnk
Pārkāpu no 1.8 is un 2.5 (M52B25) .
Kādreiz likās ka tas 1.8 is ir dinamisks un savā ziņa ekonomisks, bet nu uzskati ir konkrēti mainijušies .
Ar 2.5 ir cita braukšana un degvielas patēriņš ļoti minimāli atšķiras. Tagad vairs nesaprotu tos ''is'' fanus kas viņu slavē .
Plāno pirkt žurku un sanāk tikai nemotoram, tad iesaku pacieties un piekrāj vairāk un nopērc normālu 6 katlu e36 .
Tāds īss ''rezumē'' no mana skata punkta
Varbūt kāds domā savādāk ?
Kādreiz likās ka tas 1.8 is ir dinamisks un savā ziņa ekonomisks, bet nu uzskati ir konkrēti mainijušies .
Ar 2.5 ir cita braukšana un degvielas patēriņš ļoti minimāli atšķiras. Tagad vairs nesaprotu tos ''is'' fanus kas viņu slavē .
Plāno pirkt žurku un sanāk tikai nemotoram, tad iesaku pacieties un piekrāj vairāk un nopērc normālu 6 katlu e36 .
Tāds īss ''rezumē'' no mana skata punkta
Atrodi to 2.5 normala stavoklī par adekvātu cenu...GachaK rakstīja:Pārkāpu no 1.8 is un 2.5 (M52B25) .
Ar 2.5 ir cita braukšana un degvielas patēriņš ļoti minimāli atšķiras. Tagad vairs nesaprotu tos ''is'' fanus kas viņu slavē .![]()
Tāds īss ''rezumē'' no mana skata punkta![]()
ZzevsS rakstīja:gabarits tagad ap 60e/tonnaDKristaps rakstīja:Nezinu ciparus katalizatoriem, bet gabaritam cena nokritusies uz pusi. Ja vasarā videji maksāja ap 200eiro tonnā, tad tagad maksā ap 100 eiro tonnā.ZzevsS rakstīja:A cik ir normas līmenis.. Nebiju agrāk ar šo saskāries vnk
Pa cik krasainais tagad iet kg ?
@ ZzevsS
Par to jau neiet runa , tas jau sen ir skaidrs ka pilna pasaule ar ''Gagāriniem''
Kāda tavā izpratnē ir adekvāta cena pa e36 ?
Paskaties mūsu debilo auto tirgu , katrs grib savu auto notirgot pēc iespējas dārgāk , bet tu kā pircējs gribi nopirkt pēc iespējas labāku un lētāku ...
Tas ir never ever ending story . !
Par to jau neiet runa , tas jau sen ir skaidrs ka pilna pasaule ar ''Gagāriniem''
Paskaties mūsu debilo auto tirgu , katrs grib savu auto notirgot pēc iespējas dārgāk , bet tu kā pircējs gribi nopirkt pēc iespējas labāku un lētāku ...
http://zip.draugiem.lv/show/?i=2996357& ... f0&place=3GachaK rakstīja:@ ZzevsS
Nu žurka nevar maksāt dārgāk kā 3500eiro,tikai ja nu kāds m3 vai projektauto

Tieši tā! Bet cilvēki bieži auto summu uzliek pēc tā cik ielikuši.marihuans rakstīja:Nu žurka nevar maksāt dārgāk kā 3500eiro,tikai ja nu kāds m3 vai projektauto![]()
Piekrītu marihuanam, max 3.k par labu 2.8GachaK rakstīja:@ ZzevsS
Domāju jau pārdots!Kristapseduards rakstīja:http://zip.draugiem.lv/show/?i=2996357& ... f0&place=3GachaK rakstīja:@ ZzevsS
Kā jau teicu par to neiet runa
..
Vairāk biju domājis ka kāds ir pārsēdies no 6 katliem uz nemotoru un domā ka 6 katli nekam neder
.
Vairāk biju domājis ka kāds ir pārsēdies no 6 katliem uz nemotoru un domā ka 6 katli nekam neder
6 katli vienmēr labāk un ēd viņi visi vienādi, neatkarīgi no tilpuma.GachaK rakstīja:Kā jau teicu par to neiet runa..
Vairāk biju domājis ka kāds ir pārsēdies no 6 katliem uz nemotoru un domā ka 6 katli nekam neder.
Man ikdienai jau pietika ar m50b20 un neiestāstīt kādam man,ka is iet labāk utt,cik ar nopietniem kātiem runāts ,is iet tuvu 2.0 bet ne tāpat.
bet nu labi,man tricārā ir m40 vispār 
pieradi kad visi ed vienadiZzevsS rakstīja:6 katli vienmēr labāk un ēd viņi visi vienādi, neatkarīgi no tilpuma.GachaK rakstīja:Kā jau teicu par to neiet runa..
Vairāk biju domājis ka kāds ir pārsēdies no 6 katliem uz nemotoru un domā ka 6 katli nekam neder.
protams kkads m43 bez zondes un ar vel kko sapistu edis varbut tapat ka 2,5 vai 2,8
ikdiena man ir m43b18 6-8litri braukajot tepat uz vietas,
Gan jau pie pārrakstīšanas vēl jānomaksā nodoklis par daudziem gadiem, jo iekš octa un csdd nav info par šo transporta līdzekli.vitjazz rakstīja:Domāju jau pārdots!Kristapseduards rakstīja:http://zip.draugiem.lv/show/?i=2996357& ... f0&place=3GachaK rakstīja:@ ZzevsS
Protams tur ir miljards faktori kas to ietekmē. Man kāja smaga, 1.6 kuram visi devēji strādā vispār ēda 17l. Esmu braucis ar visiem motoriem līdz 2.8, pie agresīva brauksšanas stila, atsķiriba aptuveni 1l.AndzaK_LV rakstīja:pieradi kad visi ed vienadiZzevsS rakstīja:6 katli vienmēr labāk un ēd viņi visi vienādi, neatkarīgi no tilpuma.GachaK rakstīja:Kā jau teicu par to neiet runa..
100003 reizes gan jau runats ir foruma bet need neviens motors vienadi
![]()
protams kkads m43 bez zondes un ar vel kko sapistu edis varbut tapat ka 2,5 vai 2,8![]()
ikdiena man ir m43b18 6-8litri braukajot tepat uz vietas,
http://zip.draugiem.lv/show/?i=2996357& ... f0&place=3[/quote]
Domāju jau pārdots!
[/quote]
Gan jau pie pārrakstīšanas vēl jānomaksā nodoklis par daudziem gadiem, jo iekš octa un csdd nav info par šo transporta līdzekli.[/quote]
Zvanīju,teica viņam tāds auto nepieder,kāds joka sludinājumu ielicis

Domāju jau pārdots!
Gan jau pie pārrakstīšanas vēl jānomaksā nodoklis par daudziem gadiem, jo iekš octa un csdd nav info par šo transporta līdzekli.[/quote]
Zvanīju,teica viņam tāds auto nepieder,kāds joka sludinājumu ielicis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1347
- 1348
- 1349
- 1350
- 1351
- …