Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1349
- 1350
- 1351
- 1352
- 1353
- …
- 2228
- chevron_right
2.65 dizeļa reduktors uz diupiecValtersZ rakstīja:0_o kā ?
bet ar 3.73 lietainā naktī utututuut arī tuvu 18-19
@instagram - anrijs.v
Nesaku ka patīk mazmotori, bet ar savu 1.8 esmu izbraukājis visas Baltijas valstis krutstām šķērsām un vienīgais kad reāli gribējies vairāk ņipruma ir pie apdzīšanām. Arī motors mani ne reizi nav pievīlis, pāris reizes es to. BET. 500-800eur par fakin 2.8 swapu iekš e36 nav tā vērts. Vismaz ikdienas auti toč nē, ja hobijs cita runa, un arī hobijam m52 jau vairs nav tas, visi foršie jau liek m54.JanisM rakstīja:Ja patīk mazmotori, tad ar tiem jābrauc. Katram savs :)
Man patīk lielāki motori un ideāli būtu 4.4 žurkā ielikt
Sent from my SM-A300FU using Tapatalk
22 = ututututututu + kruīzs, piektdienas naktīnleai rakstīja:2.65 dizeļa reduktors uz diupiecValtersZ rakstīja:0_o kā ?![]()
bet ar 3.73 lietainā naktī utututuut arī tuvu 18-19
tāds pats reduktors uz diupiec
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Ir ko salīdzināt. Braucu ikdienā ar M44B19 kūti un M50B25 sedanu. Ir bijis arī M43B18.JanisM rakstīja:Mans viedoklis par 4 cil un 6 cil motoriem.
4 cil ēd degvielu un pilsētā ir 10l. Jaudas nav un nekā viņiem nav.
6 cil ēd vairāk, bet braucot mierīgi nēēd vairāk par 12-15l
tralalala par 2.8 utt
Kūts mierīgi rakstās 9 litros iekšā (kamēr nav konkrēts korķis :waze:), pa pilsētu braucot gudri var easy 9-10 ierakstīt, šoseja? 7-8. Pilsētai jauda pietiek, pie 100km/h īss reduktors (3.45, laikam) dara savu, un arī - jauda pietiek. Ir, protams, pilnīgi cita braukšana ar to M44, viņš (kā honda) ir jāgriež. Bet ja nezini kā ir ar 6cyl braukt, tad domāsi, ka tā jābūt
Ja jāizvēlas starp M44 vai vecāku M50, piemēram, tad noteikti M44 - ikdienas braukšanai. Grieze mazāka, toties patīkami ir, ka dzinējs uzsilst ātrāk, tas auto jūtas vieglāks un, protams, patēriņš. Tiešām, to ĻOTI jūt aukstākā laikā, kad M50 čuguns silst vismaz 2x ilgāk.
M50B25 - šis auto vairs nav paredzēts lai domātu par patēriņu. Ja dzinējs ir ideālā stāvoklī (man nav
Tās ir pilnīgas muļķības, ko cilvēki iesaka, ka jāpērk 2.8, 2.5, M52 2.5 (tautā sauktais 2.3) lai brauktu ekonomiski - viņi var neēst daudz, pišot kapeiku uz ceļa, un dod neatsveramu daudzumu pačota punktu forumā, bet nu neesiet naivi, mazmotors (labs, nevis wannabe drifteru winterbeater racing super turbo 1.6) vienalga būs ekonomiskāks, un, ja katru otro dienu nav jāpiedzīvo caurejas lēkmes pa ceļam uz mājām, PILNĪGI pietiek ar mazmotoru. Un nebūsim naivi, lielākajai daļai tas auto nekad nebūs drifta auto, lai būtu jēga to lielo tosola sildītāju vadāt līdzi. UN, nebūsim vēl naivāki, ne dragreisā, ne šosejā ar stock 2.5 vai 2.8 NAV ko darīt. (par ne-asfalta sacensībām neko nezinu
Patīk braukt dinamiski - Liels motors ir labi. Patīk pist kapeiku - mazmotors + gāze. Uz makdonaldu pēc salātiem taču neejat, ne?
P.S. - nenolieku visus, kam ir lielie motori, sagāzēti vai nesagāzēti, taču nevajag citiem iestādīt domu galvā par to, ka bez 2.8 viņa BMW ir mēsls. Tā jau sabiedrībā tāds uzskats vietām jau pastāv - stulbi! It īpaši ņemot vērā, ka liels % foruma lietotāju to 2.8 nemaz nevar atļauties (iespējams, ieskaitot mani).
Runājot par motoriem un nemotoriem. Pašam pirms laika bija 1.8is nu jāsakā kā domāju! Manuprāt viens no briesmīgākajiem motoriem ar kādu man šajā dzīvē ir nācies saskarties. Šobrīd esmu laimīgs, ka ar to mēslu vairs nav jābrauc. Pirmkārt tur no ekonomijas nav ne smakas, degvielu var gāzt iekšā katru dienu. Nekāda baigā jauda tur nav, domāju ar opel vivaro busu varētu iztapsēt. Skaņa, šī laikam ir sāpīgākā daļa. Skaņa ir vienkārši, nu nav tik sliktu lamu vārdu uz pasaules izdomātu, lai rakaturotu to bembja 4cyl pretīgo skaņu. Reāli var depresijā iegrimt ar viņu braucot. Ideālākais daily variants manuprāt ir m52b25 ēdīs mošk par litru mazāk kā b28 būs pats par sevi lētāks un jauda ikdienai pietiksies. Vismaz neskanēs pēc nīlzirga pļūtīšanas procesā. 
Piekrītu, par to ka b28 nav ikdienas autiņiem piemerotākais. Tie motori jaziedo sportistiem, ikdienai ir labi ar 1.8 es esmu apmierināts. Un takā ar manu bjumeriti parsvarā braukā meitene, tad drošāk jūtos, ka nav tā jauda tur tik daudz. Vienigais par ko 4cyl motorā esmu vīlies ir skaņa. 6cyl skaņa ir vienkārši muzika ausīm. Sen jau domaju dabut interesantu toniti no sava m40.Finks rakstīja:Nesaku ka patīk mazmotori, bet ar savu 1.8 esmu izbraukājis visas Baltijas valstis krutstām šķērsām un vienīgais kad reāli gribējies vairāk ņipruma ir pie apdzīšanām. Arī motors mani ne reizi nav pievīlis, pāris reizes es to. BET. 500-800eur par fakin 2.8 swapu iekš e36 nav tā vērts. Vismaz ikdienas auti toč nē, ja hobijs cita runa, un arī hobijam m52 jau vairs nav tas, visi foršie jau liek m54.JanisM rakstīja:Ja patīk mazmotori, tad ar tiem jābrauc. Katram savs :)
Man patīk lielāki motori un ideāli būtu 4.4 žurkā ielikt
Sent from my SM-A300FU using Tapatalk
Vai tad nu tik ļoti dzird to dzinēju pie pilsētas braukšanas, kur dzinēju griež līdz 3-4k...edzis rakstīja:Runājot par motoriem un nemotoriem. Pašam pirms laika bija 1.8is nu jāsakā kā domāju! Manuprāt viens no briesmīgākajiem motoriem ar kādu man šajā dzīvē ir nācies saskarties. Šobrīd esmu laimīgs, ka ar to mēslu vairs nav jābrauc. Pirmkārt tur no ekonomijas nav ne smakas, degvielu var gāzt iekšā katru dienu. Nekāda baigā jauda tur nav, domāju ar opel vivaro busu varētu iztapsēt. Skaņa, šī laikam ir sāpīgākā daļa. Skaņa ir vienkārši, nu nav tik sliktu lamu vārdu uz pasaules izdomātu, lai rakaturotu to bembja 4cyl pretīgo skaņu. Reāli var depresijā iegrimt ar viņu braucot. Ideālākais daily variants manuprāt ir m52b25 ēdīs mošk par litru mazāk kā b28 būs pats par sevi lētāks un jauda ikdienai pietiksies. Vismaz neskanēs pēc nīlzirga pļūtīšanas procesā.
Patiesībā, laikam jau tā ir, ka ja nu obilgāti VAJAG 6cyl, tad m52b25 ir labākais variants, jā.
Tas laikam gaumes lieta, jo manuprāt tieši iekdienai 1.8is ir viens no viss piemērotakajiem motoriem, un ja vēl ir gāze tad vispār brauc par brivu. Pats šobrīd esmu nobraucis gadu ar to 1.8is un esmu apmierinātaks nekā ar 2.0., vienīgais taisnība ir par to skaņu, nav viņa tā labākā, skan kā jdm čondiņas, bet nu pie skaņas esmu piestrādājis, ieguvu patikamu bubināšanu. protams metāla skaņa pie 5k apgriezieniem nav iespejams izskaustedzis rakstīja:Runājot par motoriem un nemotoriem. Pašam pirms laika bija 1.8is nu jāsakā kā domāju! Manuprāt viens no briesmīgākajiem motoriem ar kādu man šajā dzīvē ir nācies saskarties. Šobrīd esmu laimīgs, ka ar to mēslu vairs nav jābrauc. Pirmkārt tur no ekonomijas nav ne smakas, degvielu var gāzt iekšā katru dienu. Nekāda baigā jauda tur nav, domāju ar opel vivaro busu varētu iztapsēt. Skaņa, šī laikam ir sāpīgākā daļa. Skaņa ir vienkārši, nu nav tik sliktu lamu vārdu uz pasaules izdomātu, lai rakaturotu to bembja 4cyl pretīgo skaņu. Reāli var depresijā iegrimt ar viņu braucot. Ideālākais daily variants manuprāt ir m52b25 ēdīs mošk par litru mazāk kā b28 būs pats par sevi lētāks un jauda ikdienai pietiksies. Vismaz neskanēs pēc nīlzirga pļūtīšanas procesā.
Par ekanomiju - salidzinot ar 1.6 - 2.8 motoriem vins ir visekanomiskākais, protams tas ir bmw un tas ir benzīna motors tādēļ uz sosejas savi 7,5l ir. pilsēta varu izbrauk ar aptuveni 9,5 litriem uz simta, vidējais ir kādi 8,5l. ( nebruacu kā ome un neekanomeju)
Interesantu tonīti dabūsi griežot dzinēju līdz 8 vai 9k rpm. Diemžēl, tikai uz īsu brīdi.Kristapseduards rakstīja: Piekrītu, par to ka b28 nav ikdienas autiņiem piemerotākais. Tie motori jaziedo sportistiem, ikdienai ir labi ar 1.8 es esmu apmierināts. Un takā ar manu bjumeriti parsvarā braukā meitene, tad drošāk jūtos, ka nav tā jauda tur tik daudz. Vienigais par ko 4cyl motorā esmu vīlies ir skaņa. 6cyl skaņa ir vienkārši muzika ausīm. Sen jau domaju dabut interesantu toniti no sava m40.
Evo, STi (ar pareizu izplūdi), Niknās VTEC hondas (NSX neskaitās), citi 4 cyl monstri - visi skan vienādi! Bet BMW, redziet, ir grēks bez 6cyl??
NSX ir v6
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
Vispaaar i4 katrā ziņā ir izdevīgāks un lētāks apkopēs.
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
Tādēļ teicu, ka neskaitāsLitrsALus rakstīja:NSX ir v6
Kā skan 4cyl BMW motors ar stright pipes ? Ir kkurkads video ? 
Nav līdz galam straight (ir pēdējais bundulis), bet varu safilmēt. Tikai pēc būtības 16v 4cyl būtu jāskan savādāk kā 8v 4cyl :)Kristapseduards rakstīja:Kā skan 4cyl BMW motors ar stright pipes ? Ir kkurkads video ?
Tāpat kā M20 skan citādi kā M50/52.
Man arī tieši doma pedejo bunduli vienkārš nahrenizēt, jo tāpat ir izpuvisKikaps rakstīja:Nav līdz galam straight (ir pēdējais bundulis), bet varu safilmēt. Tikai pēc būtības 16v 4cyl būtu jāskan savādāk kā 8v 4cyl :)Kristapseduards rakstīja:Kā skan 4cyl BMW motors ar stright pipes ? Ir kkurkads video ?
Tāpat kā M20 skan citādi kā M50/52.
Bet gribu lai ir divas izejas, tad man jametina laikam Y veidā, galā ?
Reku, paskaties pārdodamo detaļu topiku, viens tirgo bunduli ar 1 ieeju un 2 izejām. Bez bunduļa vispār, labāk nē :)Kristapseduards rakstīja: Bet gribu lai ir divas izejas, tad man jametina laikam Y veidā, galā ?
Intresē kāds kuršs var nogādāt auto no UK uz LV ne pa kosmosa cenu.
Jautājums zinātājiem
Elpigaz stella/elisa - lietota iekārta tikko uzlikta uz m52, no kāda arī tikusi noņemta.
zondes nav pievienotas iekārtai.... pie kādām krāsām zondēm jāvienojas ar lpg vadiem?
un vai tas var būt iemesls ka pēc ~20-30sek uz pogas visas lampiņas izdziest?
kur rakt?
Elpigaz stella/elisa - lietota iekārta tikko uzlikta uz m52, no kāda arī tikusi noņemta.
zondes nav pievienotas iekārtai.... pie kādām krāsām zondēm jāvienojas ar lpg vadiem?
un vai tas var būt iemesls ka pēc ~20-30sek uz pogas visas lampiņas izdziest?
kur rakt?
pajāt.Jauna zonde, jauns termostats valesims talak ar m50b25. kādi vel mazmotori.. ja velies iepsit kapeiku un pa leto braukt, tad BMW nav tavs auto.Kikaps rakstīja:Ir ko salīdzināt. Braucu ikdienā ar M44B19 kūti un M50B25 sedanu. Ir bijis arī M43B18.JanisM rakstīja:Mans viedoklis par 4 cil un 6 cil motoriem.
4 cil ēd degvielu un pilsētā ir 10l. Jaudas nav un nekā viņiem nav.
6 cil ēd vairāk, bet braucot mierīgi nēēd vairāk par 12-15l
tralalala par 2.8 utt
Kūts mierīgi rakstās 9 litros iekšā (kamēr nav konkrēts korķis :waze:), pa pilsētu braucot gudri var easy 9-10 ierakstīt, šoseja? 7-8. Pilsētai jauda pietiek, pie 100km/h īss reduktors (3.45, laikam) dara savu, un arī - jauda pietiek. Ir, protams, pilnīgi cita braukšana ar to M44, viņš (kā honda) ir jāgriež. Bet ja nezini kā ir ar 6cyl braukt, tad domāsi, ka tā jābūt![]()
Ja jāizvēlas starp M44 vai vecāku M50, piemēram, tad noteikti M44 - ikdienas braukšanai. Grieze mazāka, toties patīkami ir, ka dzinējs uzsilst ātrāk, tas auto jūtas vieglāks un, protams, patēriņš. Tiešām, to ĻOTI jūt aukstākā laikā, kad M50 čuguns silst vismaz 2x ilgāk.
M50B25 - šis auto vairs nav paredzēts lai domātu par patēriņu. Ja dzinējs ir ideālā stāvoklī (man nav), tad tantes saka, ka rakstoties 8 litros uz šosejas. Man ir sanācis braukt 9ņos, bet tad toč nebremzēt nekur, neapdzīt daudz utt. Taču, pats svarīgākais, manuprāt : TEV NAFIG NEVAJAG 190 ZIRGUS IKDIENAS BRAUKŠANAI!!!!
Tās ir pilnīgas muļķības, ko cilvēki iesaka, ka jāpērk 2.8, 2.5, M52 2.5 (tautā sauktais 2.3) lai brauktu ekonomiski - viņi var neēst daudz, pišot kapeiku uz ceļa, un dod neatsveramu daudzumu pačota punktu forumā, bet nu neesiet naivi, mazmotors (labs, nevis wannabe drifteru winterbeater racing super turbo 1.6) vienalga būs ekonomiskāks, un, ja katru otro dienu nav jāpiedzīvo caurejas lēkmes pa ceļam uz mājām, PILNĪGI pietiek ar mazmotoru. Un nebūsim naivi, lielākajai daļai tas auto nekad nebūs drifta auto, lai būtu jēga to lielo tosola sildītāju vadāt līdzi. UN, nebūsim vēl naivāki, ne dragreisā, ne šosejā ar stock 2.5 vai 2.8 NAV ko darīt. (par ne-asfalta sacensībām neko nezinu). Arī es sev ilgi skaidroju, ka ir taču forši braukt pa ielu ar lielu motoru, uzstiept un visādiem vojāžeriem aizvilkt priekšā utt, taču reāli braucu par kādiem 30% mazāk tikai dēļ tā patēriņa, taču ar domu galvā - diupiec - tas ir spēks, super mega drift racing pačots utt. Nope, pāris reizes salīdzināju, cik leju kūtiņā un cik leju sedanā, visi tālākie braucieni notiek ar kūti.
Patīk braukt dinamiski - Liels motors ir labi. Patīk pist kapeiku - mazmotors + gāze. Uz makdonaldu pēc salātiem taču neejat, ne?
P.S. - nenolieku visus, kam ir lielie motori, sagāzēti vai nesagāzēti, taču nevajag citiem iestādīt domu galvā par to, ka bez 2.8 viņa BMW ir mēsls. Tā jau sabiedrībā tāds uzskats vietām jau pastāv - stulbi! It īpaši ņemot vērā, ka liels % foruma lietotāju to 2.8 nemaz nevar atļauties (iespējams, ieskaitot mani).
+VW TDIHazard rakstīja:ja velies iepsit kapeiku un pa leto braukt, tad BMW nav tavs auto.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1349
- 1350
- 1351
- 1352
- 1353
- …