Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1351
- 1352
- 1353
- 1354
- 1355
- …
- 2228
- chevron_right
Var būt tā ka man kkāds bloks nojūdzies ir - t° -37 tur viss skaidrs, bet lakku nerāda, ik pa laikam kkāds pikselis iedegās spaidot obc un viss.. Kā ir ja gribu ielikt 11pogu obc - bloku ar attiecīgu vajadzēs vai nop?
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Kur varētu nopirkt r15 kameras? 
viewtopic.php?f=21&t=58Fashion rakstīja:Var būt tā ka man kkāds bloks nojūdzies ir - t° -37 tur viss skaidrs, bet lakku nerāda, ik pa laikam kkāds pikselis iedegās spaidot obc un viss.. Kā ir ja gribu ielikt 11pogu obc - bloku ar attiecīgu vajadzēs vai nop?
Hazard rakstīja:Tev tak nestav standarta motors, bet gan m54, šaubos ka tur viņs pareizi vispar ko rāda.normāls čalis rakstīja:Tikko bija 26l.ValtersZ rakstīja:Kāds ir pilsētā dabūjis 25l/100 km ? (ziema neskaitās ! )
Nu ok, šis bija tāds one time lieta. Joyride pa foršāko ceļu LV. Daudz līkumu, rpm 4-5k pārsvarā, atvilkšana līdz 160/170 taisnēs. Tad jau vairs nav tik liels brīnums.Linda rakstīja:Kā jūs tiem motoriem tiekat pie tik lieliem patēriniem? Mans aizvēsturiskais m50b25 ēd ap 9l pilsēta+šoseja, tas gan nebraucot ātrāk par 120km/h nevienā brīdī. Ja gribās spiest un daudz pa pilsētu jābrauc tad nekādā veidā nevaru panākt lielāku patērinu par 15l uz simta nu nekā. Vienīgi burnoutu uz katra krustojuma taisot varbūt![]()
braukts arī ar 1.8... nu beidziet, pēc 2.5 vairs negribās nemotoru.
Hazard: es pēc pilnās bākas rēķināju.
Man vecajam auto ielika to par mazliet iemīcītu spārnu priekšā (apakšā, kur sākas slieksnis)elvijs00 rakstīja:Buktes it kā nav, un iemīcījumi grīdā arī nav, bet nu laikam piekasīgs inspektors bija, jo reali neizprotu skaidrojumu tam, kā arī uz reiz nepamanīju šo punktu!
Tnxdzhonsons rakstīja:viewtopic.php?f=21&t=58Fashion rakstīja:Var būt tā ka man kkāds bloks nojūdzies ir - t° -37 tur viss skaidrs, bet lakku nerāda, ik pa laikam kkāds pikselis iedegās spaidot obc un viss.. Kā ir ja gribu ielikt 11pogu obc - bloku ar attiecīgu vajadzēs vai nop?
Es pirku Valmierā Birumā... Pabraukā pa vietējiem riepu servisiem! Bet domāju, ka jebkurā rezerves daļu veikalā arī var pasūtīt, ja nav uz vietas.māriņš rakstīja:Kur varētu nopirkt r15 kameras?
Es jau tā arī domāju, ka būs japasūta..Nixon rakstīja:Es pirku Valmierā Birumā... Pabraukā pa vietējiem riepu servisiem! Bet domāju, ka jebkurā rezerves daļu veikalā arī var pasūtīt, ja nav uz vietas.māriņš rakstīja:Kur varētu nopirkt r15 kameras?
Tas jau vecs
ka gala uz iesma!!
Lidoju Reti,Bet Atri!!
Temperatūras devējs nav vai arī kontakts nav.Fashion rakstīja:Var būt tā ka man kkāds bloks nojūdzies ir - t° -37 .....
Ne nu ar to es esmu ticis skaidrībā, jāieskrien argusā būs vnk..Emteks rakstīja:Temperatūras devējs nav vai arī kontakts nav.Fashion rakstīja:Var būt tā ka man kkāds bloks nojūdzies ir - t° -37 .....
2.5 cik obc jarada videjais paterins apmeram?
m52ValtersZ rakstīja:m50b25 vai m52b25 ?
yesyesyes, šito visiem vajadzētu noskatīties, kuriem starpība starp padjobkām un oem ir tikai "jāuzlīmē emblēma un pojehaļi"ValtersZ rakstīja: video
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Žurkai rats nafig nolūztunu no tāda isakaValtersZ rakstīja:
uz 50km/h bedrē iebraucot? Katrs no mums noteikti ir vismaz reizi tādā herā trāpījis. (Teiksim, Latvijas Valsts ceļu remotēto ... ceļu salaiduma vietas, kuras tieši pie mums ir brīnišķīgas un diskiem labvēlīgas)everts rakstīja: Žurkai rats nafig nolūztunu no tāda isaka
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1351
- 1352
- 1353
- 1354
- 1355
- …
- 2228