Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1353
- 1354
- 1355
- 1356
- 1357
- …
- 2228
- chevron_right
"aaaa cak pasaki nakamaja video manu vardu, manisauc marianna aaa mCaaAA~``~`1!"
A vispār kur palika tie mega super duper krutie izpūtēja būvētāji ?
Man te jautājums par Rezonatoriem
Cik lielu ?
Cik resnu ?
Cik garu ?
Cik tālu no kolektora ?
Vajag viņam drāšu sieut ?
Kādu firmu ?
Kur nopirkt ?
Man te jautājums par Rezonatoriem
Cik lielu ?
Cik resnu ?
Cik garu ?
Cik tālu no kolektora ?
Vajag viņam drāšu sieut ?
Kādu firmu ?
Kur nopirkt ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
irit
Pēdējais labojis Booogdans - 25 Nov 2015, 16:35, kopā labots 1 reizi.
Ja nu beigās būs jāatjauno,tad ej caur policiju un uzraksti ka nozagta, būs diezgan lētākBooogdans rakstīja:Ir nozaudēts automašīnas numurs HE - 4229
Varbūt kāds ir manījis! Atrašanas gadījumā zvaniet 27125742! Paldies!
Palīdzat veči, atjaunot kosmoss.
Caur policiju ir jāaksā 40.25 Eiro, bez policijas 2x vairākSvenczio rakstīja:Ja nu beigās būs jāatjauno,tad ej caur policiju un uzraksti ka nozagta, būs diezgan lētākBooogdans rakstīja:Ir nozaudēts automašīnas numurs HE - 4229
Manuālī jābūt rakatītam. Bet pa liekam kāda starpība, jo zemākas, jo labāk, ja par augstu, jāliek papildus dzese, vai jāaizstāj ar labāku.ValtersZ rakstīja:Datoristi
GPU normālas temperatūras ?
Tukšgaitā
Slodzē
Benčmarkingos ?
Skatījos CSDD lapā un tur rakstīts 56 eur nozaudēšanas gadījumā. Kur tur ir 2x vairāk ?ZzevsS rakstīja:Caur policiju ir jāaksā 40.25 Eiro, bez policijas 2x vairākSvenczio rakstīja:Ja nu beigās būs jāatjauno,tad ej caur policiju un uzraksti ka nozagta, būs diezgan lētākBooogdans rakstīja:Ir nozaudēts automašīnas numurs HE - 4229
Iesakat kāds ātru, labu Telefonu, līdzvērtīgu Iphone 5S! Steidzami!

Galaxy s5, Galaxy s6elvijs00 rakstīja:Iesakat kāds ātru, labu Telefonu, līdzvērtīgu Iphone 5S! Steidzami!![]()
![]()
Praktiski visām modernajām kartēm normāli ir 90c (max slodzē), ja kāpj augstāk tad jāsāk domāt vai nav pa daudz OC un vai kastē gaisa plūsma nav caur dirsu.ValtersZ rakstīja:Datoristi
Tukšgaitā
Slodzē
Benčmarkingos ?
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
Kad man martā nozaga bamperu ar vnz, tad atjaunojot ar iesnoegumu policijā samaksāju 40.25, un pajautāju csdd darbiniekam cik būtu jāmaksā ja nebūtu iesnieguma VP. Man atbildēja ka 2x vairāk.
Varbūt tgd kkas mainījies. Zinu ka 3gadus atpakaļ par vnz bez iesnieguma policijā maksāju drusku virs 50ls.
Varbūt tgd kkas mainījies. Zinu ka 3gadus atpakaļ par vnz bez iesnieguma policijā maksāju drusku virs 50ls.
Kas pa video karti?Rob rakstīja:Manuālī jābūt rakatītam. Bet pa liekam kāda starpība, jo zemākas, jo labāk, ja par augstu, jāliek papildus dzese, vai jāaizstāj ar labāku.ValtersZ rakstīja:Datoristi
Tukšgaitā
Slodzē
Benčmarkingos ?
Kad esi mainījis termopastu?
Un kas pardraudzīgāku cenu, piemēram 250-400eiro..Riks* rakstīja:Galaxy s5, Galaxy s6elvijs00 rakstīja:Iesakat kāds ātru, labu Telefonu, līdzvērtīgu Iphone 5S! Steidzami!![]()
![]()
Jebal acī, šodien 2 stundas mocijos noregulēt lampas, centos pieskrūvēt pie virsbūves tā lai būtu ok, tik vēlāk ieraudzīju ka pašām lampām ir regulācijas skrūves
mūžu dzīvo, mūžu mācies.
- ikey07
izstāsti man kā tu domāji kā notiek lukturu regulēšana tad?ikey07 rakstīja:Jebal acī, šodien 2 stundas mocijos noregulēt lampas, centos pieskrūvēt pie virsbūves tā lai būtu ok, tik vēlāk ieraudzīju ka pašām lampām ir regulācijas skrūvesmūžu dzīvo, mūžu mācies.
Kādam, kam ir 5S, lūgums padalīties ar to, kā Tu batterija...
Dienu var izturēt, no rīta noņemot no lādētāja vai ne ?
Un cik vidēji stundas, vai dienas tur..
Dienu var izturēt, no rīta noņemot no lādētāja vai ne ?
Un cik vidēji stundas, vai dienas tur..
ar tām plastmasa skrūvēm ar ko lampas skrūvējas klāt, jo tur arī var noregulēt, kā tu gribi lai lampa stāv pret virsbūvi.K.F. rakstīja:izstāsti man kā tu domāji kā notiek lukturu regulēšana tad?ikey07 rakstīja:Jebal acī, šodien 2 stundas mocijos noregulēt lampas, centos pieskrūvēt pie virsbūves tā lai būtu ok, tik vēlāk ieraudzīju ka pašām lampām ir regulācijas skrūvesmūžu dzīvo, mūžu mācies.
- ikey07
Pie sava pirmā E36 man arī tā likās, bet tik tālu tas nenonāca, ka tā sāku regulēt.
Kam negadās.
Tie pipuki ir domāti, lai šķirbas saregulētu.
EDIT: Bļacs, palaidu garām savu 4444 postu.

Tie pipuki ir domāti, lai šķirbas saregulētu.
EDIT: Bļacs, palaidu garām savu 4444 postu.
Beidzot kāds sakarīgs frankenšteins, tie kas noskatīsies no sākuma līdz beigām sapratīs, ka tas džeks kko no dizaina saprot.
Pa lielam video jāskatās, vienkārši kā kāds pārtaisa mašinu, nedomājot ka tas ir e36
Pa lielam video jāskatās, vienkārši kā kāds pārtaisa mašinu, nedomājot ka tas ir e36
- ikey07
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1353
- 1354
- 1355
- 1356
- 1357
- …