Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1354
- 1355
- 1356
- 1357
- 1358
- …
- 2228
- chevron_right
Galvenais laikam ir nopirkt lukturus, pārējo jau var Uztaisīt!

Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Kur pie pašas augšas? Laižot pedāli vaļā iekožas tikai kad jau gandrīz atlaists? Izspiedējcilindru pačekoji?ikey07 rakstīja:Kur meklēt vainu, vai kapēc tā ir, man touringam sajūgs saslēdzas tikai pie pašas augšas, un sanāk baigi asa ātrumu pārslēgšana, tur kkas ir regulējams, vai vnk tā ir, sajūgs jauns, bet tā pat bija arī ar veco sajūgu.
Es arī sāku apsvērt domu nomainīt savu iPhone 6 uz galaxy s6 edge, nebiju kārtīgi paskatījies uz galaxy kad ņēmu iphone. Vak arī jāpagaida kad iznāks jaunais galaxy un ņemt jauno.Riks* rakstīja:Galaxy s5, Galaxy s6elvijs00 rakstīja:Iesakat kāds ātru, labu Telefonu, līdzvērtīgu Iphone 5S! Steidzami!![]()
![]()
Tas ir patīkami, ka 2 gadus vecu iphone salīdzina ar jaunāko Galaxy.aarchijs rakstīja:Es arī sāku apsvērt domu nomainīt savu iPhone 6 uz galaxy s6 edge, nebiju kārtīgi paskatījies uz galaxy kad ņēmu iphone. Vak arī jāpagaida kad iznāks jaunais galaxy un ņemt jauno.Riks* rakstīja:Galaxy s5, Galaxy s6elvijs00 rakstīja:Iesakat kāds ātru, labu Telefonu, līdzvērtīgu Iphone 5S! Steidzami!![]()
![]()
Mans ieteikums -> Pamēģiniet 3D touch un sapratīsiet, ka samsung var iet un turpināt ražot ledusskapjus :)
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Es iesaku Sony z3+ vai M4 aqua (man šāds ir). Nav bremzējis, kamera ļoti laba, nu krch viss ir baigi labs 
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Man ir bijis tikai iPhone 5(protams arī 4, 4s utt.), bet 5s nav bijis. Vienu varu pateikt ka baterija neko daudz tam 5s netur, jo gan mātei gan tēvam tagad ir 5s un kad māte nomainīja 4s uz 5s tad teica ka baterija maz turot un tad nožēloja ka nepaņēma iPhone 6(kaut gan es teicu lai ņem sesto) sestajam baterija tur normāli, bet viss atkarīgs no tā kā lieto! Man ja es internetā bieži neeju un daudz nelietoju tad 2x dienas izturētu. Jo es no rīta ar 100% bateriju aizbraucu uz darbu un kādas 7-8h caur austiņām klausos mūziku un ik pa laikam ieeju internetā tad man aizbraucot mājās paliek aptuveni 30-40% baterijaelvijs00 rakstīja:Kādam, kam ir 5S, lūgums padalīties ar to, kā Tu batterija...
Dienu var izturēt, no rīta noņemot no lādētāja vai ne ?
Un cik vidēji stundas, vai dienas tur..
Jauns - pusotru dienu un vairāk brīvi, pat dročījot FB. lietots - atkarīgs, kā lietots.elvijs00 rakstīja:Kādam, kam ir 5S, lūgums padalīties ar to, kā Tu batterija...
Dienu var izturēt, no rīta noņemot no lādētāja vai ne ?
Un cik vidēji stundas, vai dienas tur..
Man izskatās, ka viņš sākumā bija daudz skaistāk viņu izdomājisikey07 rakstīja:Beidzot kāds sakarīgs frankenšteins, tie kas noskatīsies no sākuma līdz beigām sapratīs, ka tas džeks kko no dizaina saprot.
Pa lielam video jāskatās, vienkārši kā kāds pārtaisa mašinu, nedomājot ka tas ir e36![]()
Ne visiem intresē lai telefonā būtu cik vien iespējams extru! Man vajaga lai arī vizuāli telefons piesaista! Man arī viens čoms darbā teica ka viņš esot nopircis kaut kādu telefonu daudz lētāk nekā es savu iPhone un ka es maksāju par firmu. Bet man ja man telefons patīk vizuāli un esmu apmierināts ar to tad kapēc ņemt kaut kādus ķīniešus?Kikaps rakstīja:Tas ir patīkami, ka 2 gadus vecu iphone salīdzina ar jaunāko Galaxy.Riks* rakstīja:Galaxy s5, Galaxy s6elvijs00 rakstīja:Iesakat kāds ātru, labu Telefonu, līdzvērtīgu Iphone 5S! Steidzami!![]()
![]()
Mans ieteikums -> Pamēģiniet 3D touch un sapratīsiet, ka samsung var iet un turpināt ražot ledusskapjus :)
Tu maksā par OS, par noslīpētu softu, kvalitātes kontroli utt :) Protams, var nopirkt huawahwei vai kkādu noname Čainu un dzīvot :)aarchijs rakstīja:Ne visiem intresē lai telefonā būtu cik vien iespējams extru! Man vajaga lai arī vizuāli telefons piesaista! Man arī viens čoms darbā teica ka viņš esot nopircis kaut kādu telefonu daudz lētāk nekā es savu iPhone un ka es maksāju par firmu. Bet man ja man telefons patīk vizuāli un esmu apmierināts ar to tad kapēc ņemt kaut kādus ķīniešus?Kikaps rakstīja:
Tas ir patīkami, ka 2 gadus vecu iphone salīdzina ar jaunāko Galaxy.
Es Tev saku, aizej uz iDeal vai LMT centru, paspaidi jauno iphone (tas force touch, ekrāns redz, cik stipri spied viņu, ir forši), sapratīsi, ka neviens samyongs vai hujanxungs vai jebkurš cits ledusskapju un mikroviļņu krāsņu ražotājs nedavilks līdz tādam līmenim. Gribi lēti - pērc lēti. Gribi ērti, nepērc lēti
Nu nez kamēr apls netiks vaļā no itunes vai neieviesīs normālu failu pārvaldes sistēmu kompī, tikmēr manuprāt visām viņu ierīcēm vieta ir misenē...
Nu beidz, cik % no cilvēkiem still klausās 'liktu' mūziku telefonā? Ir Spotify, Deezer un Apple Music laiks! :) Saprotu, ka visi grib iepist kapeiku, bet ir 99999x ērtāk nedomāt par to, ka vot 'vakarā šitā un šitā dziesma jāuzliek uz telefona, kekekekeke'kasp1js rakstīja:Nu nez kamēr apls netiks vaļā no itunes vai neieviesīs normālu failu pārvaldes sistēmu kompī, tikmēr manuprāt visām viņu ierīcēm vieta ir misenē...
Domā ka iPhone nav ķīnieits? Izjauc un apskaties. Pirkt dārgus telefonus, nebeidzamo vēlmju remdēšana.aarchijs rakstīja: Ne visiem intresē lai telefonā būtu cik vien iespējams extru! Man vajaga lai arī vizuāli telefons piesaista! Man arī viens čoms darbā teica ka viņš esot nopircis kaut kādu telefonu daudz lētāk nekā es savu iPhone un ka es maksāju par firmu. Bet man ja man telefons patīk vizuāli un esmu apmierināts ar to tad kapēc ņemt kaut kādus ķīniešus?
Iemesls, kāpēc labāk lietoju spoguleni, nevis telefona iebūvēto kaku, ir tāds, ka telefoniem nav labu kameru. Un pārmaksāt par kluci tikai tāpēc, ka viņam ir ''laba'' kamera, ir diezgan bezjēdzīgs pasākumsmaartyd rakstīja:Es iesaku Sony z3+ vai M4 aqua (man šāds ir). Nav bremzējis, kamera ļoti laba, nu krch viss ir baigi labs
Viss ir ķīnietis. Bet ir starpība, nostrādāts ķīnietis, vai ķīnietis. Ā, nē, mikroviļņu krāsnis sevi lepni sauc par korejiešiemRob rakstīja:Domā ka iPhone nav ķīnieits? Izjauc un apskaties. Pirkt dārgus telefonus, nebeidzamo vēlmju remdēšana.aarchijs rakstīja: Ne visiem intresē lai telefonā būtu cik vien iespējams extru! Man vajaga lai arī vizuāli telefons piesaista! Man arī viens čoms darbā teica ka viņš esot nopircis kaut kādu telefonu daudz lētāk nekā es savu iPhone un ka es maksāju par firmu. Bet man ja man telefons patīk vizuāli un esmu apmierināts ar to tad kapēc ņemt kaut kādus ķīniešus?Iemesls, kāpēc labāk lietoju spoguleni, nevis telefona iebūvēto kaku, ir tāds, ka telefoniem nav labu kameru. Un pārmaksāt par kluci tikai tāpēc, ka viņam ir ''laba'' kamera, ir diezgan bezjēdzīgs pasākumsmaartyd rakstīja:Es iesaku Sony z3+ vai M4 aqua (man šāds ir). Nav bremzējis, kamera ļoti laba, nu krch viss ir baigi labs
Protams, ir sabiedrības daļa, kas visiem stāstīs, kā viņi var nopirkt telefonu pa 150 eur un 'viss strādā, pazvanīt var utt.', bet paši klusībā ik dienas sevi mierinās, ka šis un tas gļuks jau normāls, nav taču nekāds aifons... Tai pat laikā nopērkot Nokia telefonu pa 30 e, gļuku nebūs, zvani un sms būs un tas arī viss. Tikai tādi telefoni neizliekas par to, kas viņi nav. Bet nu, Katrai precei savs pircējs.
Tad cik saprotu, tas 5s tur to vienu dienu, tā normāli, jo sobrīd ir LG e610, pilnīgākā miskaste un viņa netur pat normāli vienu dienu, un ir tik lēns, kā win 95...
Tāpēc arī skatos uz 5s ar cerību, ka nebūs gļuku un ka batterija mierīgi izturēs vienu dienu!
Tāpēc arī skatos uz 5s ar cerību, ka nebūs gļuku un ka batterija mierīgi izturēs vienu dienu!
Paturi prātā, ka tas ir 2 gadu vecs telefons. Gļukus uz 5s esmu redzējis maz, čoms nesen draudzenei arī nopirka jaunu, taču Apple ir gājuši uz priekšu pa šo laiku, to nedrīkst aizmirst pērkot vecu telefonu.elvijs00 rakstīja:Tad cik saprotu, tas 5s tur to vienu dienu, tā normāli, jo sobrīd ir LG e610, pilnīgākā miskaste un viņa netur pat normāli vienu dienu, un ir tik lēns, kā win 95...
Vienai draudzenei bija pavecs aifons,kurš strādāja labāk par lielu tiesu android telefoniem,kopš tā laika arī esmu apņēmies nopirkt iPhone,kaut kad,kādreiz,varbūt
tākā teikt,ka maksāt dakuja par iPhone ir tikai dēļ ābola uz vāciņa ir tukša diršana .
Tiem, kas šaubās, Mikroviļņu Krāsns S6 vai Iphone 6S:
http://thenextweb.com/apple/2015/10/27/ ... h-sort-of/
Slinkākajiem:
https://youtu.be/SytXwjGGikA
Slinkākajiem:
Es saprotu, ka tu esi ābolu fanbojs un masē uz viņiem, bet nevajag tik ļoti sipties citiem virsū ar savu pārliecību.Kikaps rakstīja:Tiem, kas šaubās, Mikroviļņu Krāsns S6 vai Iphone 6S:
Slinkākajiem:
Ņemt 6s tikai dēļ 3d tača, manuprāt, ir debīlākais, ko var darīr. Reāli, tas ir vajadzīgs tieši necik. Jā, ja upgreidojies no 4 vai 5 utt., okej, ņem jaunāko, ja esi mikls uz iphone.
Tas pats s6 edge, paņemot rokās liekas daudz dārgāks un patīkamāks par jebkuru iphone, nemaz nerunājot par iespējām, dzelžiem utt.
Nevaru noliegt, ka esmu domājis par aifouna iegādi, bet tāpat neesmu tik tālu ticis. Draudzenei ir 6, paspaidu, un saprotu, ka lol nau verc.
To linku pat nevēršu vaļā, pilnīgi pokuj, izlasīju nosaukumu. Tu pieduries? Aizstāt svarus? Davai, gatavo mājās un met tik visu virsū uz tā sūda ekrāna. Nu jebal salīdzinājums.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1354
- 1355
- 1356
- 1357
- 1358
- …
- 2228