Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1357
- 1358
- 1359
- 1360
- 1361
- …
- 2228
- chevron_right
Beidzot mans topiks slēgts, nebūs vairs jālasa negatīvie komentāri. 
uz kādiem ~60ePērkons rakstīja:Cik varētu maksāt m50b20 kārba ar visu tās nomaiņu?
Rob rakstīja:Pats agrāk pumpēju muzonu uz devaisu no devaisa, tagad kaut kā sen tas nav darīts, izņemot autiņā, kur fleška. Bet uz tā paša androīda, ir aplikācijas, kas ņem no youtube, nu un ko gan vairāk vajag?Dj Plosky rakstīja: Es laikam esmu vecsa priekš visiem tiem sūdiem (aplikācijām), bet vai tad tur var atrast dajebko...?! To ko klausos es, parasti pat internetā vēl jāmeklē... Normālam maģim pielēdz flešu (vai kādu HDD) i ne4akarējies, nu tas ir ja ir vēlme pēc sava konkrēta playlista... Ja kā daudziem der rādio Skonto, tad protams var izmantot dajebko un dajebkā.. :)
Man, piemēram, vēljoprojām ir BiFri un internets maksā 4.27eur 500mb. Labāk klausos liktu mūziku nekā strīmoju no interneta
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
Tieši vakar mainīju... Paprasīju precīzi 60eur, tb 40 par darbu un 20 par kārbu. Tik tur vēl klāt nāca kloķenes saļņika un kārbas saļņiku un kārbas eļļas maiņa.māriņš rakstīja:uz kādiem ~60ePērkons rakstīja:Cik varētu maksāt m50b20 kārba ar visu tās nomaiņu?
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Kurā sadaļā uzcept topiku par auto izjaukšanas procesu, krāsošanu un sagatavošanu sezonai
P.S - nav E36
P.S.S - powerā uzskatas ka tas nav interesanti, tur tik par dirsā stumšanos var runāt
un tā kā būs daudz jautājumi un domāju te IR zinoši cilvēki auto rehabilitācijas jautājumos derētu man savs topiks lai nav jāpiesārņo viss forums ar jautājumiem 
P.S - nav E36
P.S.S - powerā uzskatas ka tas nav interesanti, tur tik par dirsā stumšanos var runāt
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
īzī pīzī, ja nepalien zem citām sadaļām, met sadaļā ''cits''.Fashion rakstīja:Kurā sadaļā uzcept topiku par auto izjaukšanas procesu, krāsošanu un sagatavošanu sezonai![]()
P.S - nav E36
P.S.S - powerā uzskatas ka tas nav interesanti, tur tik par dirsā stumšanos var runātun tā kā būs daudz jautājumi un domāju te IR zinoši cilvēki auto rehabilitācijas jautājumos derētu man savs topiks lai nav jāpiesārņo viss forums ar jautājumiem
Izskatās ka tomēr nevar..Rob rakstīja:īzī pīzī, ja nepalien zem citām sadaļām, met sadaļā ''cits''.Fashion rakstīja:Kurā sadaļā uzcept topiku par auto izjaukšanas procesu, krāsošanu un sagatavošanu sezonai![]()
P.S - nav E36
P.S.S - powerā uzskatas ka tas nav interesanti, tur tik par dirsā stumšanos var runātun tā kā būs daudz jautājumi un domāju te IR zinoši cilvēki auto rehabilitācijas jautājumos derētu man savs topiks lai nav jāpiesārņo viss forums ar jautājumiem
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Rob rakstīja:Beidzot mans topiks slēgts, nebūs vairs jālasa negatīvie komentāri.
Nēēēēēē
Kur Krišjānis žulti tagat izliks ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Visiem Krišjāņiem ir citi topiki, kur izgāzties. Lai gan, pēdējā laikā, jaunie topiki ar šrotiem tiek apglaimoti pozitīvi, man par jaunu uzcept topiku?ValtersZ rakstīja:Rob rakstīja:Beidzot mans topiks slēgts, nebūs vairs jālasa negatīvie komentāri.
Nēēēēēē
Kur Krišjānis žulti tagat izliks ?
Ja nav kur spamot tad variet iet, pie CAK un Ciprussa 
Bet CAK tak nogriezis iespēju redzēt ''ienaidnieku'' postusPjērs rakstīja:Ja nav kur spamot tad variet iet, pie CAK un Ciprussa
Ir, Ir. VW e36.CaK rakstīja:nu, nu... Tas ir e36māriņš rakstīja:Es jau neesmu eksperts, bet man liekas, ka apakšējā bildē nav bumersman izskatās pēc vw boras
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 774&type=3
Nez vai te ir vēl kāds, kuru spēj pārsteigt Tavi komentāri.
Tagad takš visi topiki tiek tīrīti ārā no spama...Rob rakstīja:Bet CAK tak nogriezis iespēju redzēt ''ienaidnieku'' postusPjērs rakstīja:Ja nav kur spamot tad variet iet, pie CAK un Ciprussa
Kā ir ar ģeneratoriem M43 motoriem, no kā vēl der? Man laikam vajag jaudīgāku, šitais nespēj pielādēt aķi, jo man palielas prasības uz energopatēriņu.
Tad grieziet vēnasZzevsS rakstīja:Tagad takš visi topiki tiek tīrīti ārā no spama...Rob rakstīja:Bet CAK tak nogriezis iespēju redzēt ''ienaidnieku'' postusPjērs rakstīja:Ja nav kur spamot tad variet iet, pie CAK un Ciprussa
Esmu kaut ko dzirdējis par spēcīgākiem ģeneratoriem,viens lietotājs te meklēja tādu,kam tāds nāk gan nezinu,bet esot.Rob rakstīja:Kā ir ar ģeneratoriem M43 motoriem, no kā vēl der? Man laikam vajag jaudīgāku, šitais nespēj pielādēt aķi, jo man palielas prasības uz energopatēriņu.
Būtu interesanti pavērot debates
CAK VS Cipruss
Agnis VS Puika20
Seeya VS JanisK
CAK VS Cipruss
Agnis VS Puika20
Seeya VS JanisK
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Kas par lietu?
Kapec sledza?
viewtopic.php?f=18&t=4375
Kapec sledza?
Apskaties savu topiku, tur ir atbilde!neo722 rakstīja:Kas par lietu?
Kapec sledza?
Tāda debīla attieksme no foruma moderatora...
kas vainas bija topikam ? Bez maz ja netiek pārkrāsots ta nav jēgas taisīt topiku, manā skatījumā katram vienam lietotājam kuram ir sava žurka, būtu jātaisa topiks, da kautvai tiek vests uz servisiem, man personīgi būtu interestanti.
Nav brīnums ka pusei useru ir bail braukt uz sabraucieniem, jo domā ka noliks viņu mašinas, kaut vai visi e36 ir un paliek superīgas mašinas.
kas vainas bija topikam ? Bez maz ja netiek pārkrāsots ta nav jēgas taisīt topiku, manā skatījumā katram vienam lietotājam kuram ir sava žurka, būtu jātaisa topiks, da kautvai tiek vests uz servisiem, man personīgi būtu interestanti.
Nav brīnums ka pusei useru ir bail braukt uz sabraucieniem, jo domā ka noliks viņu mašinas, kaut vai visi e36 ir un paliek superīgas mašinas.
- ikey07
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1357
- 1358
- 1359
- 1360
- 1361
- …