Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1359
- 1360
- 1361
- 1362
- 1363
- …
- 2228
- chevron_right
Sava apraksta gaidiju kritiku tapec ari ta rakstiju.
Atri gan jus sledzat topiku. Nu vismaz izdivoja 10 mijutes.
Atri gan jus sledzat topiku. Nu vismaz izdivoja 10 mijutes.
jums pašiem nav kauns par to, ka te forumā 80% topiku notiek kkāds gateris? tiek nopirkta nopuvusi žurka ar tehaču uz pusgadu, salīmētas uzlīmes, nokrāsoti diski iebāzti debīlas krāsas eņģeļi, kādu laiku tiek pabraukts un auto tiek vai nu iestādīts kkādā apmalē vai vnk pārdots.
Visu laiku kkāda d*ršana par to, ka "vismaz kaut kas sawādāx", "es eju savu ceļu", "man neinteresē jūsu izlaizītās mpakas, man tas ir ielu drifta kaplis", "degvielā nobraucu vairāk kā tu nopelni bet auto taisu ar savilcējiem nevis tāpēc ka esmu bomārs bet tāpēc ka man labāk patīk tā" utt.
Visa foruma ideja tiek noplacināta jau paša saknē, ja gaternieki ir vairākumā un tie, kam ar gaumi un prātu viss ir ok kļūst par minoritāti.
Visu laiku kkāda d*ršana par to, ka "vismaz kaut kas sawādāx", "es eju savu ceļu", "man neinteresē jūsu izlaizītās mpakas, man tas ir ielu drifta kaplis", "degvielā nobraucu vairāk kā tu nopelni bet auto taisu ar savilcējiem nevis tāpēc ka esmu bomārs bet tāpēc ka man labāk patīk tā" utt.
Visa foruma ideja tiek noplacināta jau paša saknē, ja gaternieki ir vairākumā un tie, kam ar gaumi un prātu viss ir ok kļūst par minoritāti.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Tā ir.
ps.
One private message had been removed due to private message filters.
ps.
One private message had been removed due to private message filters.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Un nelaime ir tāda, ka dēļ šiem visiem (es nelamašos) daudzi normāli civlēki ar normālām mašīnām šeit negrib rādīties, jo šo forumu un šo "E36.lv" uzlīmi logā uzskata kā apkaunojumu. Tāpat arī mūsu gada labākā teskta īpašniekam, lietotājam "howis" ir ļoti foršs un sterils e36 un cilvēks arī labi tai ģēlai pieiet, bet katru dienu viņš turpina atgādināt, ka pat par 100e nelīmēs sev logā šito uzlīmi. Man personīgi ir ļoti žēl, ka tā notiek, jo šeit ir ļoti daudz sakarīgi cilvēki ar kuriem man ir patīkami kopā pavadīt laiku, izbraukāties, paskrūvēt un tieši tādēļ es esmu un palieku šī modeļa īpašnieks. Diemžel viņi jau forumā iegriežās retāk un raksta mazāk, jo vairs jau nav par ko īsti runāt, es pats arī vairs nemaz bazara sadaļās nelienu, jo zinu, ka man tur nav ko meklēt.ch. rakstīja:jums pašiem nav kauns par to, ka te forumā 80% topiku notiek kkāds gateris? tiek nopirkta nopuvusi žurka ar tehaču uz pusgadu, salīmētas uzlīmes, nokrāsoti diski iebāzti debīlas krāsas eņģeļi, kādu laiku tiek pabraukts un auto tiek vai nu iestādīts kkādā apmalē vai vnk pārdots.
Nebūs kritika tāpēc, ka pareizi pateiciLinda rakstīja: Varbūt auto arī nebija ne vainas priekš sākuma, vismaz vizuāli ne sliktākais,bet tas runas stils un pasniegšanas maniere... Iemācies rakstīt vai vismaz iztikt, bez lamuvārdiem, nav smuki sākt topiku ar vārdiem nepatīk kritika pisies prom. Savādāk - ja nejēdz uztaisīt tik vien kā pieklājīgu topiku pats vien pisies prom
Paldies, gaidu kritiku un pārmetumus tēmētus savā virzienā :)
Edzi - malacis tā turpini un tikai daudz + par 80 postiem pirms topika izveides
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Es protams saprotu ka mans topiks nebija par E36, bet tīri no tehniskās puses varētu sanākt interesanta lasāmviela..
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Atļaušos piebilst, ka šādas attieksmes dēļ arī citi cilvēki ( ne BMW īpašnieki un citas tantes) domā par visiem vienādi - "stulbie želejnieki, sitās tikai nost ar savām lamatām". Nez kāpēc tad ik pa brīdim atliek vien nopūsties, kāpēc delfu un apollo tīņi pie katras avārijas ieliek e36 bildi..edzis rakstīja:Un nelaime ir tāda, ka dēļ šiem visiem (es nelamašos) daudzi normāli civlēki ar normālām mašīnām šeit negrib rādīties, jo šo forumu un šo "E36.lv" uzlīmi logā uzskata kā apkaunojumu. Tāpat arī mūsu gada labākā teskta īpašniekam, lietotājam "howis" ir ļoti foršs un sterils e36 un cilvēks arī labi tai ģēlai pieiet, bet katru dienu viņš turpina atgādināt, ka pat par 100e nelīmēs sev logā šito uzlīmi. Man personīgi ir ļoti žēl, ka tā notiek, jo šeit ir ļoti daudz sakarīgi cilvēki ar kuriem man ir patīkami kopā pavadīt laiku, izbraukāties, paskrūvēt un tieši tādēļ es esmu un palieku šī modeļa īpašnieks. Diemžel viņi jau forumā iegriežās retāk un raksta mazāk, jo vairs jau nav par ko īsti runāt, es pats arī vairs nemaz bazara sadaļās nelienu, jo zinu, ka man tur nav ko meklēt.ch. rakstīja:jums pašiem nav kauns par to, ka te forumā 80% topiku notiek kkāds gateris? tiek nopirkta nopuvusi žurka ar tehaču uz pusgadu, salīmētas uzlīmes, nokrāsoti diski iebāzti debīlas krāsas eņģeļi, kādu laiku tiek pabraukts un auto tiek vai nu iestādīts kkādā apmalē vai vnk pārdots.
Var jau piekrist, jo ne jau tāpēc, ka patīk, bet tāpēc ka pesso nepietiek. Bet manā gadījumā, tiku braucis 5gadus ar rūsas kasti, te puse tik ilgi ar vienu auto nebrauc, bet no respect, abas puses vainīgas, gan tie, kas uzdrošinās atrādīt savu kaku, gan tie, kam zelts garāžā.ch. rakstīja:jums pašiem nav kauns par to, ka te forumā 80% topiku notiek kkāds gateris? tiek nopirkta nopuvusi žurka ar tehaču uz pusgadu, salīmētas uzlīmes, nokrāsoti diski iebāzti debīlas krāsas eņģeļi, kādu laiku tiek pabraukts un auto tiek vai nu iestādīts kkādā apmalē vai vnk pārdots.
edzis rakstīja:Un nelaime ir tāda, ka dēļ šiem visiem (es nelamašos) daudzi normāli civlēki ar normālām mašīnām šeit negrib rādīties, jo šo forumu un šo "E36.lv" uzlīmi logā uzskata kā apkaunojumu. Tāpat arī mūsu gada labākā teskta īpašniekam, lietotājam "howis" ir ļoti foršs un sterils e36 un cilvēks arī labi tai ģēlai pieiet, bet katru dienu viņš turpina atgādināt, ka pat par 100e nelīmēs sev logā šito uzlīmi. Man personīgi ir ļoti žēl, ka tā notiek, jo šeit ir ļoti daudz sakarīgi cilvēki ar kuriem man ir patīkami kopā pavadīt laiku, izbraukāties, paskrūvēt un tieši tādēļ es esmu un palieku šī modeļa īpašnieks. Diemžel viņi jau forumā iegriežās retāk un raksta mazāk, jo vairs jau nav par ko īsti runāt, es pats arī vairs nemaz bazara sadaļās nelienu, jo zinu, ka man tur nav ko meklēt.ch. rakstīja:jums pašiem nav kauns par to, ka te forumā 80% topiku notiek kkāds gateris? tiek nopirkta nopuvusi žurka ar tehaču uz pusgadu, salīmētas uzlīmes, nokrāsoti diski iebāzti debīlas krāsas eņģeļi, kādu laiku tiek pabraukts un auto tiek vai nu iestādīts kkādā apmalē vai vnk pārdots.
Edzi! Vissi ar kko sak.
Ar ko tu saki? Nevar but ka tev bija superigs e36.
Foruma visus kritize, noliek utt.
Tapec ari ta uzrakstiju aprakstu. Nekur nav rakstic ka nevaru izmantot "*" kur gribu.
Nekur nav rakstīts, ka ar olām nedrīgst stūrēt, bet tas nez kāpēc visiem ir skaidrs, ka tā darīt nav labi.neo722 rakstīja: Tapec ari ta uzrakstiju aprakstu. Nekur nav rakstic ka nevaru izmantot "*" kur gribu.
Rob rakstīja:Nekur nav rakstīts, ka ar olām nedrīgst stūrēt, bet tas nez kāpēc visiem ir skaidrs, ka tā darīt nav labi.neo722 rakstīja: Tapec ari ta uzrakstiju aprakstu. Nekur nav rakstic ka nevaru izmantot "*" kur gribu.
Nu nopietni, vecīt. Elementāra valodas kultūra jāievēro. Nemaz nerunājot par interneta kultūru un foruma noteikumiem kā tādiem.neo722 rakstīja:Rob rakstīja:Nekur nav rakstīts, ka ar olām nedrīgst stūrēt, bet tas nez kāpēc visiem ir skaidrs, ka tā darīt nav labi.neo722 rakstīja: Tapec ari ta uzrakstiju aprakstu. Nekur nav rakstic ka nevaru izmantot "*" kur gribu.
Nu nopietni, vecīt. Elementāra valodas kultūra jāievēro. Nemaz nerunājot par interneta kultūru un foruma noteikumiem kā tādiem.[/quote]
Nu vairs jau neko neizmainit.
Kas uzrakstits tas uzrakstits.
Jegas plesties vairs nav
Nu vairs jau neko neizmainit.
Kas uzrakstits tas uzrakstits.
Jegas plesties vairs nav
Es labprāt iegādātos LABU e36. TIKAI ir problēma. Neesmu tādu atradis līdz šim. Galā e39 nopirku vasarā. 
Jāsliecas piekrist. Starpcitu, cik esmu šī gada laikā uz ielām pavērojis, labo un vidējo E36 īpatsvars uz ielām dramatiski krītas. Paliek vai nu tiešām labi uzturēti un ļoti kopti eksemplāri, vai arī šroti, kurus diezgan bieži var redzēt Mans E36 sadaļā kā "vismaz kaut kas savādāks", "zuzem nepatīk m-paka", "visiem ir style x un man būs stīliji" utt utjp. Domāju, ka vēl pāris sezonas un būs sasniegts e30 līmenis, kad visi liekie auto būs nošķaidīti / sapuvuši un paliks vai nu pilnīgas miskastes vai ļoti kopti eksemplāri un problēma būs atrisinājusies pati no sevis. Uz to norāda arī fakts, ka atrast E36 kā vinterbīteri ir pagrūti un cenas jau sāk kāpt, it īpaši labajiem eksemplāriem.edzis rakstīja:Un nelaime ir tāda, ka dēļ šiem visiem (es nelamašos) daudzi normāli civlēki ar normālām mašīnām šeit negrib rādīties, jo šo forumu un šo "E36.lv" uzlīmi logā uzskata kā apkaunojumu. Tāpat arī mūsu gada labākā teskta īpašniekam, lietotājam "howis" ir ļoti foršs un sterils e36 un cilvēks arī labi tai ģēlai pieiet, bet katru dienu viņš turpina atgādināt, ka pat par 100e nelīmēs sev logā šito uzlīmi. Man personīgi ir ļoti žēl, ka tā notiek, jo šeit ir ļoti daudz sakarīgi cilvēki ar kuriem man ir patīkami kopā pavadīt laiku, izbraukāties, paskrūvēt un tieši tādēļ es esmu un palieku šī modeļa īpašnieks. Diemžel viņi jau forumā iegriežās retāk un raksta mazāk, jo vairs jau nav par ko īsti runāt, es pats arī vairs nemaz bazara sadaļās nelienu, jo zinu, ka man tur nav ko meklēt.ch. rakstīja:jums pašiem nav kauns par to, ka te forumā 80% topiku notiek kkāds gateris? tiek nopirkta nopuvusi žurka ar tehaču uz pusgadu, salīmētas uzlīmes, nokrāsoti diski iebāzti debīlas krāsas eņģeļi, kādu laiku tiek pabraukts un auto tiek vai nu iestādīts kkādā apmalē vai vnk pārdots.
Es neuzskatu, ka E36 būtu jāceļ ūber alles, bet zināma cieņa pret auto ir jāizrāda. Nevari atļauties kvalitatīvu būvēšanu un pārbūvēšanu - uzturi auto labā standarta komplektācijā. Arī kā stock auto E36 neizskatās pēc misenes.
Ā, un E36 novelcene logā (it īpaši ja papildināta ar vēl miljons citām uzlīmēm) man arī asociējas ar brutālu šķūningu un svarka_drift_racing.
Sterils vai nesterils autiņš,man patīk lasīt topikus ,kur cilvēki kaut ko tiešām interesantu dara,vienam tas ir vizuālais,citam tehniskā puse,trešajam par visām varītēm daudz jaudas,diemžēl šādi topiki ir maz,steeliji,rūsinātās haubes uc elementi reāli nav vairs nekas "sawadaks un ka citiem" savādāks un kā citiem ir piem. vienam džekam noslēgumā bija žurka,vizuāli nekas skatāms,bet vērās lopā,pajautāju,kas par dzinēju,atbildēja ka 2,8 double vanos,un tas nav lēti,ok nav skats bet ir jauda un džeks to auto reāli izmanto slīpēšanai ,a tie krāmi apveltītie ar m bamperiem un drift uzlīmēm...da labi... 
Lai cik smieklīgi nebūtu man pēc vakardienas brauciena tiešām gribējās teikt stulbie bembisti... Braucam Lielvārde-Ogre, kaut kur pirms Ciemupes ripinoties uz 100 km/h mūs sāk dzīt semeris, viss ok. Pēkšņi tai pat laikā aiz mums braucošais e36 arī sāk apdzīt, pilnīgi uzliekot mīksto, ka tajā brīdī, viņu kāds apdzen. Parāvām malā un braucām, pa viena josla katra virzienā ceļu, trijatā. Pēc mirkļa semeris apdzenot 3 auto pēc kārtas ielien atpakaļ joslā, bet e36 ielien mums priekšā. Dažas sekundes pabraucis viņš izdomā, ka vajadzētu apdzīt priekšā braucošo audi un tādā pat vienalga stilā ierauj pretājā joslā, kur kkāda honda norauj uz malas, lai šis šim neieliktu purnā, bet e36 par nenoraustās un brauc tālāk liekot sabremzēt audi.Pēc tam izlidojot cauri Ogrei uz kādiem 110 un beigās, no joslas, kur varam braukt tikai taisni, iegriezās pa kreisi. Tiešām reizēm gribas teikt stulbie bembisti, kaut gan mašīnas marka te galīgi nav vainīga.maartyd rakstīja: Atļaušos piebilst, ka šādas attieksmes dēļ arī citi cilvēki ( ne BMW īpašnieki un citas tantes) domā par visiem vienādi - "stulbie želejnieki, sitās tikai nost ar savām lamatām". Nez kāpēc tad ik pa brīdim atliek vien nopūsties, kāpēc delfu un apollo tīņi pie katras avārijas ieliek e36 bildi..
Video reģistratoru vajag.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Tam ir zināms izskaidrojums. E36 šobrīd cenu kategorijā nav pārsitams. Lēta miskaste, kas lopā veras. Attiecīgi to pērk katrs pseido-sportists un šauj vaļā. 
Es tik nesaprotu, kur cilvēkiem prāts taisīt topiku, ja tāpat "man p- , ko jūs domājat, galvenais, ka brauc" - tas tip tāds sasniegums mūsdienās vai kā? Nu tiešām, why? Edzim bij pilnīga taisnība, ja negrib, tad nevajag! Gribu redzēt, kā tas topiks beigtos, ja šamējais powerā viņu būtu uztaisījis
Platīna fonds pildītos...
Kas attiecas uz uzlīmēm, tad nesaprotu, kādēļ visus tā satrauc, ko domās citi, ne-e36 braucēji? e36.lv ir klubs, un katrā klubā ir gan labie, gan sliktie eksemplāri, taču nešķiet, ka uzlīmju 'seja' ir tik ļoti sabojāta, ka no tās vajadzētu baidīties. Drīzāk (vismaz manā uztverē, varbūt, tādēļ, ka man pašam nav uzlīmes) kluba uzlīme liecina par to, ka Tu saprātīgajā e36 braucēju galā, jo pašam e36 kā auto, protams, reputācija ir galīgā dē. Tie, kuri baidās uzlīmes līmēt, toč laikam auto ir taisījuši priekš citiem, nevis priekš sevis, un baidās, ka tik kaimiņu Taņa nepadomā ka viņam TIEŠĀM ir e36. Sorry, bet tā šķiet. Muļķīgi ir mēģināt sevi celt pār visiem citiem, tikai tādēļ, ka baidies zaudēt 1 street credit punktu.
/St5 nevaru atļauties, topika nav, uzlīmes nepienākas/
Kas attiecas uz uzlīmēm, tad nesaprotu, kādēļ visus tā satrauc, ko domās citi, ne-e36 braucēji? e36.lv ir klubs, un katrā klubā ir gan labie, gan sliktie eksemplāri, taču nešķiet, ka uzlīmju 'seja' ir tik ļoti sabojāta, ka no tās vajadzētu baidīties. Drīzāk (vismaz manā uztverē, varbūt, tādēļ, ka man pašam nav uzlīmes) kluba uzlīme liecina par to, ka Tu saprātīgajā e36 braucēju galā, jo pašam e36 kā auto, protams, reputācija ir galīgā dē. Tie, kuri baidās uzlīmes līmēt, toč laikam auto ir taisījuši priekš citiem, nevis priekš sevis, un baidās, ka tik kaimiņu Taņa nepadomā ka viņam TIEŠĀM ir e36. Sorry, bet tā šķiet. Muļķīgi ir mēģināt sevi celt pār visiem citiem, tikai tādēļ, ka baidies zaudēt 1 street credit punktu.
/St5 nevaru atļauties, topika nav, uzlīmes nepienākas/
Pēdējais labojis Kikaps - 02 Nov 2015, 08:52, kopā labots 1 reizi.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1359
- 1360
- 1361
- 1362
- 1363
- …
- 2228