Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1361
- 1362
- 1363
- 1364
- 1365
- …
- 2228
- chevron_right
Kuras firmas gultņi ir uzticami, ka nesāks atkal gaudot pēc pāris mēnešiem?
Runa iet par aizmugurējo gultni ar trumuļa bremzēm.
- ikey07
Rob, tev kaut kāda sāpe par tiem Vojādžeriem? Idiotu un tūneru pietiek arī pie BMW un citu štruntu stūrēm... Vai arī tu esi viens no tiem, kas palicis ģimenes minivena piesmiets pie luksofora?Rob rakstīja:Tāda varētu izskatīties vojādžeristu ikdiena csdd e-pakalpojumos.
+marux rakstīja:Rob, tev kaut kāda sāpe par tiem Vojādžeriem? Idiotu un tūneru pietiek arī pie BMW un citu štruntu stūrēm... Vai arī tu esi viens no tiem, kas palicis ģimenes minivena piesmiets pie luksofora?Rob rakstīja:Tāda varētu izskatīties vojādžeristu ikdiena csdd e-pakalpojumos.
Es saprotu, kāpēc tā man saki, jo pašam vojādžers , bet ja neesi tāds, kā te pieminam, tad jau viss labi un nav iemesla satraukumam.marux rakstīja:Rob, tev kaut kāda sāpe par tiem Vojādžeriem? Idiotu un tūneru pietiek arī pie BMW un citu štruntu stūrēm... Vai arī tu esi viens no tiem, kas palicis ģimenes minivena piesmiets pie luksofora?Rob rakstīja:Tāda varētu izskatīties vojādžeristu ikdiena csdd e-pakalpojumos.
Nu, voyagerclub mani neuzņēma - neizturēju facekontroli

ikey07 rakstīja:Kuras firmas gultņi ir uzticami, ka nesāks atkal gaudot pēc pāris mēnešiem?
Es paņēmu intercarā ruville gultni, būtībā viņš tikai safasē zem sava uzraksta, iekšā bija FAG gultnis.. Smieklīgi tas, ka pa taisno FAG bija 2eur dārgāks, vai krutka nemāku teikt, nobraukts kāds tūkstotis tikai, pagaidām labi
Tapēc arī prasīju, jo biju dzirdējis ka Optimal ir sūds, pasūtiju FEBI BILSTEIN, 23 euro, jācer ka būs ok.jondzjuks rakstīja:
Es paņēmu intercarā ruville gultni, būtībā viņš tikai safasē zem sava uzraksta, iekšā bija FAG gultnis.. Smieklīgi tas, ka pa taisno FAG bija 2eur dārgāks, vai krutka nemāku teikt, nobraukts kāds tūkstotis tikai, pagaidām labiKādu optimal vispār vari neskatīties..
- ikey07
Kaut ko biju dzirdējis,ka ruville ir kaut kāds meitas uzņēmums kkādam lielam gultņu ražotājam,gan jau ka tam pašam FAG tad jau.
nu votaamarux rakstīja:Nu, voyagerclub mani neuzņēma - neizturēju facekontroli![]()
varbut tomer padomasi dziivi un atgriezisies e36 barinjaa ar kadu hobijauto
...
nē takArmando rakstīja:nu votaamarux rakstīja:Nu, voyagerclub mani neuzņēma - neizturēju facekontroli![]()
E36 ir dzīve
Nu, Lagūna man aizgāja tikai tāpēc, ka 2 auto uzturēt bija ekonomiski neizdevīgi. Labāk viens, bet tehniski labs auto, nekā divi pusšroti... Man jau galva pilna ar Vojādžera apdeitiem.Armando rakstīja:nu votaamarux rakstīja:Nu, voyagerclub mani neuzņēma - neizturēju facekontroli![]()
Atļaušos nepiekrist...AA777 rakstīja:E36 ir dzīve
Diez kāds pārdod kārbu ar pārmetinātu kārbas bellu uz japāņu motoriem? Precizējot 2jz ge interesē .vai supras manuālo kārbu.
Tevi taču arī E36 klubā neuzņēma jo neizturēji feiskontroli un apraudājiesValtersZ rakstīja:Kas par neliešiem .
Vojīši rullē
Man gan šķiet, ka viņš nemaz nav mēģinājis kaut kur iestāties, tāpēc tevis teiktais atkal ir tikai tukša muldēšana, kā jau visi tavi posti.everts rakstīja:Tevi taču arī E36 klubā neuzņēma jo neizturēji feiskontroli un apraudājiesValtersZ rakstīja:Kas par neliešiem .![]()
Vojīši rullē
Neraudi SusuriņAlpine rakstīja:Man gan šķiet, ka viņš nemaz nav mēģinājis kaut kur iestāties, tāpēc tevis teiktais atkal ir tikai tukša muldēšana, kā jau visi tavi posti.everts rakstīja:Tevi taču arī E36 klubā neuzņēma jo neizturēji feiskontroli un apraudājiesValtersZ rakstīja:Kas par neliešiem .![]()
Vojīši rullē
Nu meitas uznemumi kam domati? Gultnis kas uz konveijera nesakrit ar fag pielaidem, bet ir gana labs brauksanai netiek sutits pie jankas tolmeta, bet nonak ruville kastite pardodas nedaudz letak, bet firma tapat nopelnajondzjuks rakstīja:ikey07 rakstīja:Kuras firmas gultņi ir uzticami, ka nesāks atkal gaudot pēc pāris mēnešiem?
Es paņēmu intercarā ruville gultni, būtībā viņš tikai safasē zem sava uzraksta, iekšā bija FAG gultnis.. Smieklīgi tas, ka pa taisno FAG bija 2eur dārgāks, vai krutka nemāku teikt, nobraukts kāds tūkstotis tikai, pagaidām labiKādu optimal vispār vari neskatīties..
tas pats stasts ar razotajiem, kas razo originaldetalas, piem lemforders, oem standarti ir augstaki neka lemfordera un tas suds oem kastite ari maksa dargak neka lemforder kastite ar nofrezetiem oem nummuriem.
Jums blje abiem pizdi vajadzetu ielomiit! tad lieki te muti nevirinatu!!! 
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1361
- 1362
- 1363
- 1364
- 1365
- …
- 2228