Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1362
- 1363
- 1364
- 1365
- 1366
- …
- 2228
- chevron_right
Nu i? Es ar neziturēju i ko tagad? Da piekāsteverts rakstīja:Tevi taču arī E36 klubā neuzņēma jo neizturēji feiskontroli un apraudājiesValtersZ rakstīja:Kas par neliešiem .![]()
Vojīši rullē
Tieši tā, PIEKĀST. Nesaprotu ko citi raud par toHazard rakstīja:Nu i? Es ar neziturēju i ko tagad? Da piekāsteverts rakstīja:Tevi taču arī E36 klubā neuzņēma jo neizturēji feiskontroli un apraudājiesValtersZ rakstīja:Kas par neliešiem .![]()
Vojīši rullē![]()
![]()
ja uz 2jz, tad zf + flancisRičards Kočkers rakstīja:Diez kāds pārdod kārbu ar pārmetinātu kārbas bellu uz japāņu motoriem? Precizējot 2jz ge interesē .vai supras manuālo kārbu.
SAVAGES CREW
Cik driftworks forumā skatījos tad ir adapters jebl flancis no bmw kārbas uz JZ motoriem. Prasa 150paundi pa lietotu.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
ValtersZ rakstīja:Cik driftworks forumā skatījos tad ir adapters jebl flancis no bmw kārbas uz JZ motoriem. Prasa 150paundi pa lietotu.
200e jauns kas ir +/- valutu mainot 150 paundi.to es zinu. Tuvākais ko es atradu ir w58 kārba no hilux. Tas w58 ir tuvākais lētakais sapārošanai...agrāk čalis sx forumā pārdeva getragu ar pārmetinātu bellu pa labu ciparu... mazums vēl kādam ir tāds brīnums. P.s zf,getrag ,m3 ,po, atkarìgs cik grib jaudu panest. Interesējos bez turbo vanosveidīgajam.
Kas tieši tevi interesē? Kāda kārba un dzinējs? Ir uz vietas vairāki jz/2jz>bmw adapteri, var uztaisīt arī specifisku, tikai sākumā es gribu saprast, kas īsti ir padomā un vai tas ir tā vērts.Ričards Kočkers rakstīja:ValtersZ rakstīja:Cik driftworks forumā skatījos tad ir adapters jebl flancis no bmw kārbas uz JZ motoriem. Prasa 150paundi pa lietotu.
200e jauns kas ir +/- valutu mainot 150 paundi.to es zinu. Tuvākais ko es atradu ir w58 kārba no hilux. Tas w58 ir tuvākais lētakais sapārošanai...agrāk čalis sx forumā pārdeva getragu ar pārmetinātu bellu pa labu ciparu... mazums vēl kādam ir tāds brīnums. P.s zf,getrag ,m3 ,po, atkarìgs cik grib jaudu panest. Interesējos bez turbo vanosveidīgajam.
Jautājums...
Kā uz aci var pateikt vienritenis vai lsd?
kur skatīties attiecību reduktoram un to vai ir bloķis vai nē?
kristiks97 rakstīja:Jautājums...
nobrauc ceļmalā, ar vienu riteni uz asfalta ar otru uz grants/smiltīs, un iespied grīdā, ja open tad tikai grants ritens izspolēs.
- ikey07
Uz korpusa ir pieskrūvēta maza metāla plāksne ar attiecību, un lsd ir tad ja attiecībai ir S burts priekšā.kristiks97 rakstīja:Jautājums...
Pēdējais labojis ZzevsS - 05 Nov 2015, 00:43, kopā labots 2 reizes.
pie reduktora jabut pieskruvetai sadai plaksnitei ja uz vinas ir S burts tad ir LSD , vai uz pasa korpusa jabut lielam S burtamkristiks97 rakstīja:Jautājums...
bet labak jau ir nonemt vaku un paskatites , jo daudzi Open diff, ejot uz beigam, smuki blokejas ka LSD
ja labakais tiesam vaku nost un paluret kas lacitim vedera!!
savadak beigas pa 200eiram dabusi LSD svarkas edition!! 
Lidoju Reti,Bet Atri!!
Paldies par info! :)baumanis rakstīja:pie reduktora jabut pieskruvetai sadai plaksnitei ja uz vinas ir S burts tad ir LSD , vai uz pasa korpusa jabut lielam S burtamkristiks97 rakstīja:Jautājums...
bet labak jau ir nonemt vaku un paskatites , jo daudzi Open diff, ejot uz beigam, smuki blokejas ka LSD
Uzbraucot ar vienu ratu uz grants un ar otru uz asfalta vienīgais ko tu varēsi pārbaudīt ir tas vai aplauzīsi pusasi vai nē!
iznjem pusass flanci araa, ja redzesi vienu stieniti tatad parastais, ja divus (krusta veidaa) tad lsd.
vienkarsaak vairs nevar
vienkarsaak vairs nevar
...
Kā ērtāk noņemt izplūdes kolekroru 4cyl? Ar kādām probz var saskarties ņemot nost?
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Aprautas skrūves
Aprauti uzgriežņi
Izjātas skrūvju vietas galvā.
Rūsa
Aprauti uzgriežņi
Izjātas skrūvju vietas galvā.
Rūsa
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Izskatās pēc normāla čakara kur ar 2 stundām nepietiks 
Toties ja izdosies, varēsi lielīties ar to, ka izdevās visu atskrūvēt bez noraušanas
Ja Tev viss tur eļļā peldās, tad būs viegli
Ar 2h pietiks lai saprastu, cik daudz visu sapisi
Un cik daudz laika un dolāra vajadzēs lai sataisītu 
Ja Tev viss tur eļļā peldās, tad būs viegli
Ar 2h pietiks lai saprastu, cik daudz visu sapisi
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Tavs posts gan neiedvesmo
nu tur viss ir sauss, un cik tiku klāt aptaustīt tad apaudzis arī tur ir viss 
ir vērts pirkt ķīnas spārnus un brilli vai labāk meklēt šrotos? vienkārši apnika jau meklēt visur vieni puvekļi 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1362
- 1363
- 1364
- 1365
- 1366
- …
- 2228