Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1364
- 1365
- 1366
- 1367
- 1368
- …
- 2228
- chevron_right

Atgādina mani pāris gadus atpakaļ.

Kāds nevar pateikt kur medicinisko izzinu atjaunot pa normalu ciparu,negribas braukt uz laukiem speciali pie gimenes arsta 

Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401

`csdd medicīnisko var dabūt, manuprāt normāli cipari 

(_)___KUW___(_)
-29-89-39-01-
-29-89-39-01-

Sdn zvaniju 35€ tas jau ir pa traku

Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401

Kā īsti ir, var mazgāt motoru no augšas Car Wash mazgātavā? nekas neaizies pie dieviem ?
- ikey07

ja viss tev ir hermētisks, tad būs ok.

Nixon rakstīja: Atgādina mani pāris gadus atpakaļ.![]()

Žēl 35eur par pakalpojumu, kas nepieciešams 1x 10gados?kopitar rakstīja:Sdn zvaniju 35€ tas jau ir pa traku![]()

Vienīgais, kas var aiziet pie dieviem ir aizdedzes spoles, ja salaidīsi ūdeni iekšā (benzīna dzinējam)ikey07 rakstīja:Kā īsti ir, var mazgāt motoru no augšas Car Wash mazgātavā? nekas neaizies pie dieviem ?

Kādam varbūt vajag kautko aizvest no Liepājas uz Jūrmalu vai Rīgu par kapēkām?

VC4, ja Tev vajag medicīnisko izziņu. Bija 20 vai 25 eur, laikam. Toties ātri un viss uz vietas.kopitar rakstīja:Sdn zvaniju 35€ tas jau ir pa traku![]()
Un ne visiem ir tikai B kat iekš medicīniskās. :) 'svarīgākām' kategorijām medicīnisko dod uz 5 gadiem

P.S. Veselības Centrs 4 = VC4
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
20 vai 25 eur ir tad, ja ģimenes ārsts visu var aizpildīt. Ja sūta uz psihenēm pie psihiatra, narkologa, tad ir 35-40 eur. Man pirms gada sanāca 38 eur uz 5 gadiem pagarināt.

Es vēl latos maksāju, kā tagad atceros - 15 LATI bija par medicīnisko izziņu VC 4 un 4.33LS bija par baltajām tiesībām. Bija iespēja arī csdd dabūt izziņiu, tikai jau par 25LS, tā ka nedzeniet man te tomātus mērcēEmteks rakstīja:20 vai 25 eur ir tad, ja ģimenes ārsts visu var aizpildīt. Ja sūta uz psihenēm pie psihiatra, narkologa, tad ir 35-40 eur. Man pirms gada sanāca 38 eur uz 5 gadiem pagarināt.

Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

Izstaigāju narkomānus, seeingman-dakterus utt, bija jādara viss, ģimenes ārsts nepalīdzējaEmteks rakstīja:20 vai 25 eur ir tad, ja ģimenes ārsts visu var aizpildīt. Ja sūta uz psihenēm pie psihiatra, narkologa, tad ir 35-40 eur. Man pirms gada sanāca 38 eur uz 5 gadiem pagarināt.

Ē, kā panākt lai plaukts negrab pie konkrētās basu frekvences? Ir kādas skrūves, kuras jāpievelk, vai kas? Netieku gudrs. 

Izņem sūbimaartyd rakstīja:Ē, kā panākt lai plaukts negrab pie konkrētās basu frekvences? Ir kādas skrūves, kuras jāpievelk, vai kas? Netieku gudrs.

Ne,ne, mazajām patīkmāriņš rakstīja:Izņem sūbimaartyd rakstīja:Ē, kā panākt lai plaukts negrab pie konkrētās basu frekvences? Ir kādas skrūves, kuras jāpievelk, vai kas? Netieku gudrs.

ā, nu ja, viens te meklējumosmaartyd rakstīja:Ne,ne, mazajām patīkmāriņš rakstīja:Izņem sūbimaartyd rakstīja:Ē, kā panākt lai plaukts negrab pie konkrētās basu frekvences? Ir kādas skrūves, kuras jāpievelk, vai kas? Netieku gudrs.![]()

Ir jautājums, bet nav par bmw vai e36. Darba mašīnai ir 6 robu kārba un parasti pārslēdzos no 4. roba uz 6. robu. Vai tas var kaitēt kārbai? Servisā teica, ka tā nevajag darīt, bet paskaidrot kāpēc īsti nevarēja. Kā tad īsti ir? 

Sinhronizatoriem lielāka ātrumu starpība jāizlīdzina. Ja neplāno 400k ar to kārbu rullēt, tad nekas slikts nebūs.Kristapinnss rakstīja:Ir jautājums, bet nav par bmw vai e36. Darba mašīnai ir 6 robu kārba un parasti pārslēdzos no 4. roba uz 6. robu. Vai tas var kaitēt kārbai? Servisā teica, ka tā nevajag darīt, bet paskaidrot kāpēc īsti nevarēja. Kā tad īsti ir?

Nu +/- kapteinKikaps rakstīja:ā, nu ja, viens te meklējumosmaartyd rakstīja: Ne,ne, mazajām patīk![]()
ko vajag to vajag

Moš tepat forumā ir?

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1364
- 1365
- 1366
- 1367
- 1368
- …
- 2228