Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1366
- 1367
- 1368
- 1369
- 1370
- …
- 2228
- chevron_right

Kādu firmu slotiņas jūs vislabāk izvēlaties saviem kumeļiem? 

Es ielieku neitrālajā un bremzēju un pēc tam izvēlos robu atkarībā no ātruma...katram savs braukšanas stils.Kikaps rakstīja:Es uz leju slēdzot parasti izeju cauri robiem, pat, ja ir 2 starpā

Savam daily wagonam paņemu tās Bosch aero maksāja 16eur gab , esmu apmierināts , tīra super jau labu laikukadrs rakstīja:Kādu firmu slotiņas jūs vislabāk izvēlaties saviem kumeļiem?

Kad man nozaga champion, lietoju kaut kādas lētās, viena skaitās vācu, arī tīra normālibaumanis rakstīja:Savam daily wagonam paņemu tās Bosch aero maksāja 16eur gab , esmu apmierināts , tīra super jau labu laikukadrs rakstīja:Kādu firmu slotiņas jūs vislabāk izvēlaties saviem kumeļiem?

Esi izjaucis karbu un paskatijies kas lacim vedera?Kikaps rakstīja:Sinhronizatoriem lielāka ātrumu starpība jāizlīdzina. Ja neplāno 400k ar to kārbu rullēt, tad nekas slikts nebūs.Kristapinnss rakstīja:Ir jautājums, bet nav par bmw vai e36. Darba mašīnai ir 6 robu kārba un parasti pārslēdzos no 4. roba uz 6. robu. Vai tas var kaitēt kārbai? Servisā teica, ka tā nevajag darīt, bet paskaidrot kāpēc īsti nevarēja. Kā tad īsti ir?
Pirmkart sinhronizatori ir uz katru parsledzejmehanismu savs paris, respektivi 1-2, 2-4, 5-6, otrkart, ja tu nespraud pa taisno ar max atrumu, bet lenam lai apgriezieni paspej nokrist lidz tadiem kadi bus roba pie attieciga atruma tad vispar sinhronizatoriem ir 0 slodze

Pašā sākumā es nopirku bosch - vislielākais sūds, kāds ir bijis, jau pēc pāris dienām sāka čīkstēt un smērēt. Tad paņēmu to "piegriez pats" vairantu - arī sūds, bet bija nedaudz labāk, jo problēmas uzradās tikai pēc pusotra mēneša. Tagad ir champion - arī sūds, bet braukt var. Mans viedoklis ir tāds, ka slotiņu ražotājam nav nekāda nozīme, galvenais lai ir jaunas un svaigas. Un apmazgātāju bačokā ir jālej vējstiklu šķidrums, nevis krāna ūdens.kadrs rakstīja:Kādu firmu slotiņas jūs vislabāk izvēlaties saviem kumeļiem?
It kā ļoti labas atsauksmes esot par valeo slotiņām, ejot gadiem, bet pārbaudījis neesmu.

Nopirku Mahimā uz skidona pa 2eur abas, pusgads riņķī, tīra labi, ne čīkst, ne skrāpē.Inferno rakstīja:Pašā sākumā es nopirku bosch - vislielākais sūds, kāds ir bijis, jau pēc pāris dienām sāka čīkstēt un smērēt. Tad paņēmu to "piegriez pats" vairantu - arī sūds, bet bija nedaudz labāk, jo problēmas uzradās tikai pēc pusotra mēneša. Tagad ir champion - arī sūds, bet braukt var. Mans viedoklis ir tāds, ka slotiņu ražotājam nav nekāda nozīme, galvenais lai ir jaunas un svaigas. Un apmazgātāju bačokā ir jālej vējstiklu šķidrums, nevis krāna ūdens.kadrs rakstīja:Kādu firmu slotiņas jūs vislabāk izvēlaties saviem kumeļiem?
It kā ļoti labas atsauksmes esot par valeo slotiņām, ejot gadiem, bet pārbaudījis neesmu.

Agrāk savam ex BMW, biju nopircis Champion slotiņas, bet nu par baigi ideālām viņas nenosauktu. Bija ok un braukt varēja, kā jau te iepriekš cilvēks minēja.
Protams, priecāšos vēl par viedokļiem un katra gūto pieredzi.

Principā, tas Champion ir ņemams, bet tad jāmeklē kur var ar labu atlaidi ieķert, jo tas cipars, kuru par viņu prasa, nebūt neatbilst kvalitātei.kadrs rakstīja:Agrāk savam ex BMW, biju nopircis Champion slotiņas, bet nu par baigi ideālām viņas nenosauktu. Bija ok un braukt varēja, kā jau te iepriekš cilvēks minēja.

Piekrītu.

Es pērku parastās slotiņas, kādas auto veikalos dot priekš e36, apmēram 6-8EURO par abām, bet uz loga uzklāju ķīmiju, apmēram ik pēc divām ned, kura atgrūž mitrumu, lielā lietus laikā, kad visiem slotiņas iet uz maks ātrumu, es viņas praktiski neizmantoju, jo viss ūdens iet pāri mašīnai! 

Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga

Man ar ir Champion tīrīt tīra bet neteikšu ka labasInferno rakstīja:Principā, tas Champion ir ņemams, bet tad jāmeklē kur var ar labu atlaidi ieķert, jo tas cipars, kuru par viņu prasa, nebūt neatbilst kvalitātei.kadrs rakstīja:Agrāk savam ex BMW, biju nopircis Champion slotiņas, bet nu par baigi ideālām viņas nenosauktu. Bija ok un braukt varēja, kā jau te iepriekš cilvēks minēja.

Es uz visiem saviem auto lietoju champion un esmu apmierināts. Protams maksā viņi diezgan, bet savu darbu pilda labāk nekā lētākas slotiņas.Grunte rakstīja:Man ar ir Champion tīrīt tīra bet neteikšu ka labasInferno rakstīja:Principā, tas Champion ir ņemams, bet tad jāmeklē kur var ar labu atlaidi ieķert, jo tas cipars, kuru par viņu prasa, nebūt neatbilst kvalitātei.kadrs rakstīja:Agrāk savam ex BMW, biju nopircis Champion slotiņas, bet nu par baigi ideālām viņas nenosauktu. Bija ok un braukt varēja, kā jau te iepriekš cilvēks minēja.

Man arii ir Champion mikstas kadu menesi bij ok, bet pectam nepiespiezas pie loga.Grunte rakstīja:Man ar ir Champion tīrīt tīra bet neteikšu ka labasInferno rakstīja:Principā, tas Champion ir ņemams, bet tad jāmeklē kur var ar labu atlaidi ieķert, jo tas cipars, kuru par viņu prasa, nebūt neatbilst kvalitātei.kadrs rakstīja:Agrāk savam ex BMW, biju nopircis Champion slotiņas, bet nu par baigi ideālām viņas nenosauktu. Bija ok un braukt varēja, kā jau te iepriekš cilvēks minēja.
Secinajums par to naudu baigie mesli.
Agrak nemu visadas letas lielveikalos un uz kadu pus gadu biju apmierinats.

Man vienam auto jau gadu ir un nav nekādu problēmu... Hz kāpēc tev pēc mēneša jau ir problēmas ar viņiem. Visi pāŗējie tieši ko esmu mēģinājis pēc mēneša vai drusku vairāk sāk čakarēt prāru.

esu sodien sigulda. kads barinjs nevizinas. piebrauktu apsveicinaties. 

Sodien uzlieku 1 champion un 1 valeo , abas tipa aerotwin slotina.
redzesim kura kalposi godigi ilgak

Ilgāk kalpos valeo stāstu pēc pieredzesivoka1981 rakstīja:Sodien uzlieku 1 champion un 1 valeo , abas tipa aerotwin slotina.

GunTixv piekrītu 

Vel jau lietoju vinas bet apmierinats nesu vaditaja pus vel vel, bet blakusedetaja viens gals gaisaaa. Varbut visus tos Champion wiperus nerazo ASV un nak ari Made in China. Vel jau iepakojums saglabats bus japalur ka razojums.ZzevsS rakstīja:Man vienam auto jau gadu ir un nav nekādu problēmu... Hz kāpēc tev pēc mēneša jau ir problēmas ar viņiem. Visi pāŗējie tieši ko esmu mēģinājis pēc mēneša vai drusku vairāk sāk čakarēt prāru.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1366
- 1367
- 1368
- 1369
- 1370
- …
- 2228