Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1369
- 1370
- 1371
- 1372
- 1373
- …
- 2228
- chevron_right

Pirmais kas saprata par ko parēcuRiks* rakstīja:Tiem kam nav laveHazard rakstīja:Bahahahah tiem kam nepatik style 5![]()
![]()
![]()
![]()

Mans negadijums ar palvniekos apgriezšanās vietā.maartyd rakstīja:Man nupat sanāca pat ar šujmašīnu slīpi pamestVienā apgriešanās vietā pļavniekos tā iznesa, ka pilnīgi iegāju netā un pārbaudīju, vai nav jau mīnusā

Jap, tur pat.Darks rakstīja:gadijuma ne kelviša un ulbrokas ielas krustojuma ? Jo nesen tur braucot lenam pat skersam aizgaju

Pilnīgi normali. Nezinu, kādēļ. Bet tur ari vasarā traki slīd. :)
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Es tur katru ziemu regulāri redzu kādu, kurš ir kaut kur ielicis. No kurienes un uz kurieni jūs tur braucat, ka jums tur tik traki slīd?

Inferno rakstīja:Es tur katru ziemu regulāri redzu kādu, kurš ir kaut kur ielicis. No kurienes un uz kurieni jūs tur braucat, ka jums tur tik traki slīd?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Nē, man te bišk tālāk šodien labi sanāca

Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

nu jā, tur uz Lubānas ielas pusi 30m tālāk ir apgriešanās vieta - puurrrrrfectikey07 rakstīja:4as bildītes apakšā sakrīt, tā tad tur pat

Riepas normālas vajag uzlikt, tad neslīdēs kur pagadās 

Nu bik jau vajag izbaudītInferno rakstīja:Riepas normālas vajag uzlikt, tad neslīdēs kur pagadās

Bet ja nopietni - redz, ka citiem arī te slīd tāpat vien

Tak neslīd vēl ceļimaartyd rakstīja:Nu bik jau vajag izbaudītInferno rakstīja:Riepas normālas vajag uzlikt, tad neslīdēs kur pagadās![]()

maartyd rakstīja:Nu bik jau vajag izbaudītInferno rakstīja:Riepas normālas vajag uzlikt, tad neslīdēs kur pagadās![]()
Ir tādas vietas, kur +30 grādos uz sausa asfalta slīd kā pa slapjo
Un jā, konkrētā vieta par ko jūs runājat ir ļoti zināma, tur vienmēr ar visiem auto ar roceni metos ripā U veida tajā pagriezienā

Inferno aizbrauc un izbrauc to līkumu ,jo nu tur kas nav 

Esmu tur braucis nepieklājīgi bieži, nekad nekas nav saslīdējis tāpat vien. Bet ok, rīt speciāli aizbraukšu un nogriezīšos no Ulbrokas uz Keldiša ielu tā agresīvāk.Darks rakstīja:Inferno aizbrauc un izbrauc to līkumu ,jo nu tur kas nav

Ne, ne, apgriezies uz Keldiša ielas un tad uz ulbrokas ielu braucInferno rakstīja:Esmu tur braucis nepieklājīgi bieži, nekad nekas nav saslīdējis tāpat vien. Bet ok, rīt speciāli aizbraukšu un nogriezīšos no Ulbrokas uz Keldiša ielu tā agresīvāk.Darks rakstīja:Inferno aizbrauc un izbrauc to līkumu ,jo nu tur kas nav

maartyd rakstīja:Ne, ne, apgriezies uz Keldiša ielas un tad uz ulbrokas ielu braucInferno rakstīja:Esmu tur braucis nepieklājīgi bieži, nekad nekas nav saslīdējis tāpat vien. Bet ok, rīt speciāli aizbraukšu un nogriezīšos no Ulbrokas uz Keldiša ielu tā agresīvāk.Darks rakstīja:Inferno aizbrauc un izbrauc to līkumu ,jo nu tur kas nav

vsp 5 sakrītikey07 rakstīja:4as bildītes apakšā sakrīt, tā tad tur pat

Pierunājāt, rīt atbrīvošos un aizbraukšu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1369
- 1370
- 1371
- 1372
- 1373
- …
- 2228