Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1371
- 1372
- 1373
- 1374
- 1375
- …
- 2228
- chevron_right

Rūpnīcas bloķi liec virsū un viss būs labi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

tas ir tavuprāt. pagājušoziemu nogāzu ar metināto un sūdīgām riepām pakaļā,jo kamēr atnāca sniegs,gaļa jau bija nograuzta. un nav nekāda droša nāve (protams tas reāli būtu jāizvērtē pašam no savām spējām) un nav tā,ka brauc tikai sāniski. mega dinamiski nevar braukt un ja grib pa šoseju kaut kur izbraukt,vajag pēc iespējas labākas riepas. arī šogad metinātais paliks virsū,tikai riepas jāmet būs labākasmaartyd rakstīja:Nu, metinātais, manuprāt, ir droša nāveValtersZ rakstīja:3 gadi braucu. Nekādu problēmu.
Var arī pasportot.![]()
Par LSD, nemāku teikt, gan jau var braukt.

Vakar jau diezgan labi bija nolijis, man tieši tāpat bija apgriežoties uz keldiša ielas un nogriežoties uz ulbrokas, braucu mierīgi itkā, skatos pakaļa sāk slīdēt, uzgāzēju un izbaudīju sānslīdiRobisLV rakstīja:Jap, tur pat.Darks rakstīja:gadijuma ne kelviša un ulbrokas ielas krustojuma ? Jo nesen tur braucot lenam pat skersam aizgaju

Well, it's not going to drift itself!

Labākas par lisām vasarenēm, ar kurām te 90% braukā, gan jau būs.Emteks rakstīja:Blacklion 195/55 R16 87H BW56 ?Inferno rakstīja:Riepas normālas vajag uzlikt, tad neslīdēs kur pagadās

Vakarā izbraukšu caur turieni un tad naktī, ja būšu dzīvs, iepostēšuKikaps rakstīja:Inferno, cikos bus pētījuma rezultāti?

Kāpēc uzreiz tik strikti? Lielai daļai šeit vasarenes ir normālas, un daudziem jau ziemenes virsū.Inferno rakstīja:Labākas par lisām vasarenēm, ar kurām te 90% braukā, gan jau būs.Emteks rakstīja:Blacklion 195/55 R16 87H BW56 ?Inferno rakstīja:Riepas normālas vajag uzlikt, tad neslīdēs kur pagadās

Tāpēc ka šeit ir daudz studentu. No offence, bet paskatoties "Mans E36" topikus ir skaidrs, ka daudziem nepietiek naudas, lai normāli uzturētu auto. Un arī tas, ka cilvēkiem auto izslīd kur pagadās novembrī pie +8 temperatūras uz slapja asfalta daudz ko izsaka. Laikam jau es vispār neprotu braukt, ja reiz man auto nekad nekur pats no sevis neizslīd.

Jā, man arī ir normālas riepas 3-4mm vasarenes michelin un bloķis. to līkumu braucu regulāri neatmetoties (Ulbrokas un Keldiša), slapju vai sausu nekas tur neslīd. Ne nu ja ar otro un sitienu pa sajugu tad jau slīd.ZzevsS rakstīja:Kāpēc uzreiz tik strikti? Lielai daļai šeit vasarenes ir normālas, un daudziem jau ziemenes virsū.Inferno rakstīja:Labākas par lisām vasarenēm, ar kurām te 90% braukā, gan jau būs.Emteks rakstīja: Blacklion 195/55 R16 87H BW56 ?

Kas dzīvē ir galvenais? Galvenais ir nemīzt, vecīt!

litrinjsh rakstīja: normālas riepas 3-4mm vasarenes

http://www.pitstore.lv/lv/krasas-atjaun ... 40886.html
Vai kāds ir izmantojis šādu pulieri un to koriģējošo zīmulu? Kāds ir efekts, un vai nevar visu padarīt tikai vēl sliktāk?
Pašam ir divas skrambas uz bufera un gribētos tās nomaskēt.
Vai kāds ir izmantojis šādu pulieri un to koriģējošo zīmulu? Kāds ir efekts, un vai nevar visu padarīt tikai vēl sliktāk?

esmu izmantojis! īsti no tā zīmuļa nav nekāds efekts baigais! sīkas,smalkas skrambiņas viņš aizstaisīs! sliktāk noteikti nebūs!kadrs rakstīja:http://www.pitstore.lv/lv/krasas-atjaun ... 40886.html

Tāda aizdoma jau bija 

kadrs rakstīja:Tāda aizdoma jau bija
Es tieshi šodien savu pulēju ar šito!

Ha ha. kurš tad saka ka auto "pats no sevis uzslīd"'. Priekšā riepas labas, otrā apgriezšanās vietā gāju +/- tādā pašā ātrumā un trajektorijā, viss bija labi. Protams pats vainīgs, nebiju rēķinājies ar to, ka tur tik traki slīdēs.Inferno rakstīja:Tāpēc ka šeit ir daudz studentu. No offence, bet paskatoties "Mans E36" topikus ir skaidrs, ka daudziem nepietiek naudas, lai normāli uzturētu auto. Un arī tas, ka cilvēkiem auto izslīd kur pagadās novembrī pie +8 temperatūras uz slapja asfalta daudz ko izsaka. Laikam jau es vispār neprotu braukt, ja reiz man auto nekad nekur pats no sevis neizslīd.
Nevajag jau uzreiz teikt, ka viss forums brauc ar ''slikiem'' un visi ir bomži.
Runājot par riepām, man ir 100% bloķs priekšā jaunas vasarenes r17 aizmugurē ,kas pagadās, visu vasaru nobraucu , karsts , auksts, slaps, saus. Viss čībā, ne reizi neizlīdēju negaidīti. Beeeet pieredzēju jau pirmos miinusus un melno ledu. Itkā slīd forši ar 3šo tik iesper riidaa un metās, pie belarus centra, gāju ar 3šo un sameta tā aka ne savākt ne arī sabremzēt, apstājo +/- 5cm no barģūras ar pakaļas ratiem, labi ,ka biju uzcēlsi aimuguri augšā mērot ziemens un diskus, tā būtu bufers lupatās.
Un nu labāk likšu jau ziemenes, vienkārši braukājot arī 100% neplēš nemaz tik traki
ir jāmācās sevi savaldīt. Un ziemenes iepirktas jaunas , hankook, r15 185 60, baloni jau ir bet nu cerams tas sniegs nāks ātrāk , nevaru sagaidīt 
Un nu labāk likšu jau ziemenes, vienkārši braukājot arī 100% neplēš nemaz tik traki

Man patik kad svarku saukā par bloki 

Kā gan savādāk... 100% bloķisHazard rakstīja:Man patik kad svarku saukā par bloki

Tas nebija tēmēts konkrēti uz Tevi, vienkārši te cilvēki runā, ka tur ļoti slīd, it kā arī sausā laikā, tipa anomāla vieta bez maz vai. Cik ir gadījies braukt tur agrāk - bieži esmu redzējis, ka kāds ir kaut kur nošķīlies tajā posmā, bet nekad neesmu sapratis kādā veidā.RobisLV rakstīja:Ha ha. kurš tad saka ka auto "pats no sevis uzslīd"'. Priekšā riepas labas, otrā apgriezšanās vietā gāju +/- tādā pašā ātrumā un trajektorijā, viss bija labi. Protams pats vainīgs, nebiju rēķinājies ar to, ka tur tik traki slīdēs.Inferno rakstīja:Tāpēc ka šeit ir daudz studentu. No offence, bet paskatoties "Mans E36" topikus ir skaidrs, ka daudziem nepietiek naudas, lai normāli uzturētu auto. Un arī tas, ka cilvēkiem auto izslīd kur pagadās novembrī pie +8 temperatūras uz slapja asfalta daudz ko izsaka. Laikam jau es vispār neprotu braukt, ja reiz man auto nekad nekur pats no sevis neizslīd.
Nevajag jau uzreiz teikt, ka viss forums brauc ar ''slikiem'' un visi ir bomži.
Runājot pa tēmu: šovakar, kā jau solīju, izbraucu pa to trasi, kuru man te iezīmēja - ulbrokas->keldiša->2 reiz apgriezos un atpakaļ uz ulbrokas. Normāli braucot nekas tur neslīd, un ja arī mēģina samest, tad slīd/neslīd pilnīgi tāpat, kā jebkurā citā līkumā

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1371
- 1372
- 1373
- 1374
- 1375
- …
- 2228