Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1379
- 1380
- 1381
- 1382
- 1383
- …
- 2228
- chevron_right

Ja forumu padara jautru ateja tad nuĢirts rakstīja:Jāpiekrīt zevam par monarhiju,tā no malas izskatāsnopirdies un brīdinājums
paskatieties cik powers dzīvs forums ir,visi saka visu,var jau ieviest kārtību,bet tad šis forums paliks garlaicīgs,tak jārēķinās,ka dažiem tā ir interneta ateja,nu i vismaz var ierēkt un ir ekšens

Pārspīlēt nevajag, tiek dzēsti pousti, kuri uz tēmu neatiecas vai aizskar citus, ir ārpus ētikas normām!
Warningi tiek doti tikai pēc vairākiem privātiem brīdinājumiem ja pārkāpumi atkārtojas

Tiem kas dzīvo mierā un nav tendēti kādu apvainot nav par ko satraukties :)
P.S.
Ja salīdzina forumus, tad ir ne mazums, kur administrācija ir stingra kā akmens un forumi dzīvo :)

Tātad neraksti neko ,lai neaizvainotu vai nepārkāptu noteikumus ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Jā dzīvo, tikai ar pārdošanas topikiem un tehnisko jautājumu topikiem.JānisK-[JK] rakstīja:Ja forumu padara jautru ateja tad nuĢirts rakstīja:Jāpiekrīt zevam par monarhiju,tā no malas izskatāsnopirdies un brīdinājums
paskatieties cik powers dzīvs forums ir,visi saka visu,var jau ieviest kārtību,bet tad šis forums paliks garlaicīgs,tak jārēķinās,ka dažiem tā ir interneta ateja,nu i vismaz var ierēkt un ir ekšens
![]()
Pārspīlēt nevajag, tiek dzēsti pousti, kuri uz tēmu neatiecas vai aizskar citus, ir ārpus ētikas normām!
Warningi tiek doti tikai pēc vairākiem privātiem brīdinājumiem ja pārkāpumi atkārtojas
Tiem kas dzīvo mierā un nav tendēti kādu apvainot nav par ko satraukties :)
P.S.
Ja salīdzina forumus, tad ir ne mazums, kur administrācija ir stingra kā akmens un forumi dzīvo :)

www.rwd.lv ir ar slēptām sadaļām, kuras pieejams reģistrētiem lietotājiem, tas lai brīvi var izrunāties par lietām saistībā ar pārbūvēm kā arī izvairīties no interneta troļļiem :)ValtersZ rakstīja:Zinkā
Ieej RWD.lv vai Kūpunslīpē.lv vai MBclub.lv vai Jeepclub.lv tur ir kapa klusums. 200sx.lv arī tur tuvojas.
Tādos tempos kā te notiek,drīz šis forums arī pievienosies.
Kā vēsta sens teiciens- kas vainīgs tas bailīgs.
Viss.

Labi, bērni, pietiks
Redz, kā ir, kad citi ir acīgāki

Redz, kā ir, kad citi ir acīgāki

Ģirts rakstīja:Es tāpēc nekad nevienu nekomentēju.
Skumjāk ir tas,ka sanāk dažus postus atpakaļ man bija 666 posti un es to nepiefiksēju![]()
Eu,a var uz e30 līmēt e36.lv uzlīmi?Būtu kruta pašlaik populārākā auto foruma uzlīmi uzlīmēt
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

Pizdec kas Parīzē notiek...
P.S. Man arī labs cipars pie postu skaita

Šis video visu izsaka https://vimeo.com/145271933ZzevsS rakstīja:Pizdec kas Parīzē notiek...

lūk ko nozīmē "civilizēta" Eiropa 

nu ja paskatās viņiem tas notiek katru gadu
ta jā ziņā pie mums te viss vēl ir ļoti mierīgi!
ta jā ziņā pie mums te viss vēl ir ļoti mierīgi!

Labāk nebūtu skatijies,tā vien liekas,ka vajag stroķi iepirkt un gulēt acīm vaļā naktīs.CaK rakstīja:Šis video visu izsaka https://vimeo.com/145271933ZzevsS rakstīja:Pizdec kas Parīzē notiek...

Nezinu kāpēc, bet tas video tiek dzēsts no visām vietnēm, kur pārpublicēts.

iespējams nevēlas, lai par to runātu

Noskatījos visu materiālu. Diezgan traki. Sieviete jau sākumā vien patiesību teica. Viņu valstī ir karš, kāpēc ir jātaisa nekārtība mūsu valstī un jāatņem mums dzīves? Tuvāko gadu laikā pasaulē būs bardaks, diemžēl ISIS būs tas, kas valdīs par to visu un neviens neko nevar izdarīt un nevarēs izdarīt. Ja nu vienīgi Putins uzsāks kāda veida holokaustu. 

Es kko pa vidam esmu palaidis garām? 

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Ā jā,tak putins tur vaitad netaisijās karot?Viņš varētu būt beidzot noderīgs ar savu nu jau ļoti attīstīto armiju 

Jā, šoreiz es ar atbalstītu, lai noslauka Sīriju un visus šitos no zemes virsas.Ģirts rakstīja:Ā jā,tak putins tur vaitad netaisijās karot?Viņš varētu būt beidzot noderīgs ar savu nu jau ļoti attīstīto armiju
Šajā video materiālā parāda, cik maigi varasiestādes izturas pret tādiem, bet video redzams, cik nežēlīgi ir šie ..

+740iLomglsr rakstīja:Jā, šoreiz es ar atbalstītu, lai noslauka Sīriju un visus šitos no zemes virsas.Ģirts rakstīja:Ā jā,tak putins tur vaitad netaisijās karot?Viņš varētu būt beidzot noderīgs ar savu nu jau ļoti attīstīto armiju
Šajā video materiālā parāda, cik maigi varasiestādes izturas pret tādiem, bet video redzams, cik nežēlīgi ir šie ..

Šodien no rīta ar draudzeni sakasījāmies dēļ tās Parīzes... Tā tur riktīgi cepās utt. Protams, nav forši, ka tā notiek. Un tad pēkšņi sāka man braukt virsū par to, ka man neinteresējot, kas notiek pasaulē utt., ka tikai kautkādi E36 prātā.
Pārsvarā cenšos visu negatīvo laist garām, tāpēc arī ne ziņas skatos, ne lasu. Pašam problēmu pietiekami. Nejau tagad jāiepērk stroķi un visu laiku ar čuru biksēs jāstaigā. 

Nezinu gan, vai jālaiž viss negatīvais garām, ir citreiz jāredz arī ārpus savas komforta zonas. Neviens jau nesaka, ka ieroči jāpērk, bet man liekas, ka lielai daļai ir naivums vēl, ne jau tas ar mums notiks .. Redzēsim ..Nixon rakstīja:Šodien no rīta ar draudzeni sakasījāmies dēļ tās Parīzes... Tā tur riktīgi cepās utt. Protams, nav forši, ka tā notiek. Un tad pēkšņi sāka man braukt virsū par to, ka man neinteresējot, kas notiek pasaulē utt., ka tikai kautkādi E36 prātā.Pārsvarā cenšos visu negatīvo laist garām, tāpēc arī ne ziņas skatos, ne lasu. Pašam problēmu pietiekami. Nejau tagad jāiepērk stroķi un visu laiku ar čuru biksēs jāstaigā.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1379
- 1380
- 1381
- 1382
- 1383
- …
- 2228