Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1380
- 1381
- 1382
- 1383
- 1384
- …
- 2228
- chevron_right

Man reāli mierina fakts,ka gan jau seeingmans pats iemācīsies uzmetināt stroķus,svarka ir,trubas arī,ūdeņradi jau spridzinājām,nīdēji labāk uzmanās 

Protams, ka tāpat esmu informēts par apkārtnotiekošo, nedzīvoju jau alā.omglsr rakstīja:Nezinu gan, vai jālaiž viss negatīvais garām, ir citreiz jāredz arī ārpus savas komforta zonas. Neviens jau nesaka, ka ieroči jāpērk, bet man liekas, ka lielai daļai ir naivums vēl, ne jau tas ar mums notiks .. Redzēsim ..Nixon rakstīja:Šodien no rīta ar draudzeni sakasījāmies dēļ tās Parīzes... Tā tur riktīgi cepās utt. Protams, nav forši, ka tā notiek. Un tad pēkšņi sāka man braukt virsū par to, ka man neinteresējot, kas notiek pasaulē utt., ka tikai kautkādi E36 prātā.Pārsvarā cenšos visu negatīvo laist garām, tāpēc arī ne ziņas skatos, ne lasu. Pašam problēmu pietiekami. Nejau tagad jāiepērk stroķi un visu laiku ar čuru biksēs jāstaigā.

Garāža/bedre tā pati ala vien ir 

Kur var iepirkt labus priekšējos skaļruņus 13 cm? Vrb ir kāds,kurš var ieteikt kko,kādu firmu u.t.t. Paļdis! 

Es parasti pērku alpine vai pioneer.vitjazz rakstīja:Kur var iepirkt labus priekšējos skaļruņus 13 cm? Vrb ir kāds,kurš var ieteikt kko,kādu firmu u.t.t. Paļdis!

DLS arī labi ir.

izmeginaju jauno udenraza bumbu, uz garazu vari vairs nebraukt... nav...Ģirts rakstīja:Man reāli mierina fakts,ka gan jau seeingmans pats iemācīsies uzmetināt stroķus,svarka ir,trubas arī,ūdeņradi jau spridzinājām,nīdēji labāk uzmanās

Cik ampērus šoreiz iegriezi?seeingman rakstīja:izmeginaju jauno udenraza bumbu, uz garazu vari vairs nebraukt... nav...Ģirts rakstīja:Man reāli mierina fakts,ka gan jau seeingmans pats iemācīsies uzmetināt stroķus,svarka ir,trubas arī,ūdeņradi jau spridzinājām,nīdēji labāk uzmanās

hvz ampermetrs izkusa srazu, pieliku tos vadus, kas no aka bagaznieka iet un akus paraleli

''Ģeometrija nav mainijusies''

māriņš rakstīja:''Ģeometrija nav mainijusies''

dodu 20eur šodien par to nabaga motoru,tad tur paliek diski,lampas un pārējais tolmetosā 

rakstīts, ka nedēļu pirms avārijas pārkrāsots..
a kāpēc slieksni nenokrāsoja?
a kāpēc slieksni nenokrāsoja?

Jebal, kad tiem kosmonautiem atgriezīsies gravitācija???? ES SAVU SEDANU PAVASARĪ DABŪJU PAR BRĪVU!!!
Par 300 eiro, precīzāk, no kuriem cenā nebija iekļauti ~350 par to audio sistēmu, kas tur bija

Par 300 eiro, precīzāk, no kuriem cenā nebija iekļauti ~350 par to audio sistēmu, kas tur bija

Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

Nezinu cik tā ir patiesība, bet vienā servisā, kur BMW mainīju eļļu utt., apgalvoja, ka cilvēki no Krievijas ir gatavi maksāt lielu naudu par e36 kaut vai normālā stāvoklī. OK, šitas šķaidītais nav tajā katagorijā, bet varbūt ir vērts tirgot savu e36 par kosmosu.

Pa 600e var nopirk Astru ar apskati uz gadumaartyd rakstīja:Jebal, kad tiem kosmonautiem atgriezīsies gravitācija???? ES SAVU SEDANU PAVASARĪ DABŪJU PAR BRĪVU!!!![]()
Par 300 eiro, precīzāk, no kuriem cenā nebija iekļauti ~350 par to audio sistēmu, kas tur bija![]()

Man skate bija vēl 4 mēn, uz uz skati iekļāvos 100eiro 
Reāli vēl šodien nesaprotu, par ko samaksāju - par audio vai par auto..

Reāli vēl šodien nesaprotu, par ko samaksāju - par audio vai par auto..

Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1380
- 1381
- 1382
- 1383
- 1384
- …
- 2228