Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1382
- 1383
- 1384
- 1385
- 1386
- …
- 2228
- chevron_right

Kas dzīvē ir galvenais? Galvenais ir nemīzt, vecīt!

Uz konkrētā auto ir Felony Form šķiedras overfenderi. Dārgi. Manā skatījumā vieni no retajiem, par kuriem būtu vērts domāt, ja nu tiešām vajag obligāti iestampāt aizmugurē 10j+ ripuļus. Jēga to visu darīt ir tad, ja tas tiek izdarīts kvalitatīvi un ar gaumi, nevis "fleksis, svarka, ai man vienalga, vismaz savaadaak kaa citiem".

bet tad arī motoru vajag ar 400hp+ 

Da nē, 1.6 uzliks m3 uzlīmi un milzīgu bunduli = pačots garantēts

Ja man būtu kā šeit pieņemts teikt ''sterils'' auto ar ''sterilām'' arkām,tad neviens mani nepierunātu tur kaut ko griezt un likt no šķiedras,nē nu pierunātu,vispirms nopērkot to auto no manis
Tā arī neiebraucu,ko tur kāds ir aizmirsis
Patiesībā,tas sarkanais salons mani ieinteresēja,un es sāku googlēt,nu protams,ka bildē redzamais ir samoģelka,bet tāpat ir skaidrs,ka to visu varēja izdarīt līdzīgā manierē bet pat nesapišot skatu,tobiš toni vajadzēja citu ,nevis to kas pieejams uzreiz utt un karoč es sapratu,ka gribu tādu
Ok tas ir tikai beņķi un apšuvumi
Te viss stilīgi,bet atkal tonis točna ne tas Max perebors,tā kā augstāk tam e36,is this shit oem? Atkal tas faking tonis Bet tad es atradu perfekciju,bildīte gan ir ļoooti maza,bet
pareizais tonis,panelim tikai apakša un viduskonsole sarkan,tik faking kūl,vai arī man liekas kūl,jo man patīk veci mersedesi?Jūsu domas?Cik reāli ir krāsot durvju apšuvumus,jeb the only way ir viņus pāršūt tādā krāsā?

Tā arī neiebraucu,ko tur kāds ir aizmirsis

Patiesībā,tas sarkanais salons mani ieinteresēja,un es sāku googlēt,nu protams,ka bildē redzamais ir samoģelka,bet tāpat ir skaidrs,ka to visu varēja izdarīt līdzīgā manierē bet pat nesapišot skatu,tobiš toni vajadzēja citu ,nevis to kas pieejams uzreiz utt un karoč es sapratu,ka gribu tādu

Te viss stilīgi,bet atkal tonis točna ne tas Max perebors,tā kā augstāk tam e36,is this shit oem? Atkal tas faking tonis Bet tad es atradu perfekciju,bildīte gan ir ļoooti maza,bet

- ikey07

Lonžeroni kupejai un sedanam ir vienādi? 

Sveiki visiem!
Iesakiet lūdzu kādu normālu smartphonu servisu Rīgā, jānomaina htc sim slots.
Iesakiet lūdzu kādu normālu smartphonu servisu Rīgā, jānomaina htc sim slots.

Nē, atšķiras.kaashux rakstīja:Lonžeroni kupejai un sedanam ir vienādi?

Lidoju Reti,Bet Atri!!

Nu šitais jau oem pa skaisto ir
Vispār tā vecā probe labi izskatijās,nākamā gan nah.Tam tur ss.lv kas stāv nevajadzēja aizšpaktelēt kabatu,drusku citu toni paņemt,un tas salons būtu tīri interesants padevies... 

Ļoti LEGIT krāsa salonam. Trešajā bildē ir perebors, jo arī panelis ir sarkans. Melna/ neitrāla torpēdas krāsa kopā ar kādu izteiktu sēdekļu toni un melniem vai koka apdares elementiem ir pats šedevrs.

BMW Motorsport International

Koka elementi ir riktīgi kūl,kad man bija e36 ar gaišo ādu,es riktīgi gribēju tādu,bet tā arī neatradu,iekš e30 gan nav kur to likt vispār laikam,pašlaik tēmēju uz sarkaniem krēsliem,apšuvumiem,paneļa apakšai un viduskonsolei,vajadzētu būt labi,tikai oem to visi laikam var pat nesākt meklēt,jāskatās krāsošanas,šūšanas iespējas uzreiz.

Ko te kāds var komentēt ieliekot poly aizmugurēja plaukta peldošajās buksēs e30/compact piekarē? Kārtējo reizi interesē argumentēts viedoklis, nevis pod drisņaku go hard or go home viedokli. Komfortu neapspriežu. Interesē tikai izmaiņas piekares darbibā.
tev ir sportsitzes?Ģirts rakstīja:Koka elementi ir riktīgi kūl,kad man bija e36 ar gaišo ādu,es riktīgi gribēju tādu,bet tā arī neatradu,iekš e30 gan nav kur to likt vispār laikam,pašlaik tēmēju uz sarkaniem krēsliem,apšuvumiem,paneļa apakšai un viduskonsolei,vajadzētu būt labi,tikai oem to visi laikam var pat nesākt meklēt,jāskatās krāsošanas,šūšanas iespējas uzreiz.
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.

No detaļu topika. Sasodīts, nu nopietni??? Tev nograb dzinējs un Tu izņem viņu ārā? Nu ko Tu lej, vismaz forumā varēji būt godīgs!sprukijs rakstīja:Pārdodu M42B18 Priekš rez daļām tikai visu kopā. Motoram kaut kāda graboņa parādijās, tapēc izņēmu ārā. Cena 50 Eur.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1382
- 1383
- 1384
- 1385
- 1386
- …
- 2228