Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1389
- 1390
- 1391
- 1392
- 1393
- …
- 2228
- chevron_right

Lētāk toč nebūs,ja ar ādu,ja ar dermantīnu tad jā,vakar tieši pirkām materiālu draudzenes e36 apšuvumu tiem vidiem,dermantīnts kaut kāds 1,5m x 1m 6 ar kapeikām,āda tāda izmēra 45eur laikam bija.

galvenais jau ir noblauties: es varu leetaak:D:D:D:DĢirts rakstīja:Lētāk toč nebūs,ja ar ādu,ja ar dermantīnu tad jā,vakar tieši pirkām materiālu draudzenes e36 apšuvumu tiem vidiem,dermantīnts kaut kāds 1,5m x 1m 6 ar kapeikām,āda tāda izmēra 45eur laikam bija.

Atkarīgs no sakariem! Man par tādu cenu piedāvāja sedana abšivkas pārlīmēt ar visiem saviem materiāliem.JānisK-[JK] rakstīja:Nebūs gan, vienīgi būs svaigi.ZzevsS rakstīja:Lētāk ir esošos ar svaigu ādu pāršūt...KM-Motors rakstīja:cik var ideet pat taam visaam cenaam:D tas dargi tas kosmoss:D Tak tie kas grib papeciiti visu dabuut lai perk krievu saliekamo riteni un tur vares latgaliitee ko atrast pavinju kabatai! piemeram adas touringa apsuvumi 100e ir normala cena ( protams nejau prieks studenta) bet tas kas buuvee un grib lai ir pasmuko domaju ka problemas 100 e atdot pa labiem adas apsuvumiem nebuus...
P.S. Un ar ādu nevis dermantīnu. Pats par lietototām tādu naudu nemaksātu! Tā takš max 20. daļa no mašīnas vērtības!

Ar īstu ādu pārvelkot tur āda vien uz 100eiro un sakari tur nelīdzēsZzevsS rakstīja:Atkarīgs no sakariem! Man par tādu cenu piedāvāja sedana abšivkas pārlīmēt ar visiem saviem materiāliem.
P.S. Un ar ādu nevis dermantīnu. Pats par lietototām tādu naudu nemaksātu! Tā takš max 20. daļa no mašīnas vērtības!

Ir ādas aizvietotājs, kuru pārsvarā izmanto (ne dermantīns) un reti kurš atšķir no īstas ādas, ar to vēl varētu iekļauties 100eiro.
Man vectēvs ar šim lietām kādreiz nodarbojās, pats esmu pāršuvis vairākus salonus saviem auto un labi zinu cik tas ir darbietilpīgi ja grib perfektu rezultātu!

Man teica ka uz 80 materiāls... bet garantēti, ka īstā āda!JānisK-[JK] rakstīja:Ar īstu ādu pārvelkot tur āda vien uz 100eiro un sakari tur nelīdzēsZzevsS rakstīja:Atkarīgs no sakariem! Man par tādu cenu piedāvāja sedana abšivkas pārlīmēt ar visiem saviem materiāliem.
Ir ādas aizvietotājs, kuru pārsvarā izmanto (ne dermantīns) un reti kurš atšķir no īstas ādas, ar to vēl varētu iekļauties 100eiro.
Man vectēvs ar šim lietām kādreiz nodarbojās, pats esmu pāršuvis vairākus salonus saviem auto un labi zinu cik tas ir darbietilpīgi ja grib perfektu rezultātu!

Tad droši kāda koreiete pagrabā pa vēderu to dara un boss saņem 20e par darbuZzevsS rakstīja:Man teica ka uz 80 materiāls... bet garantēti, ka īstā āda!

JānisK-[JK] rakstīja:Tad droši kāda koreiete pagrabā pa vēderu to dara un boss saņem 20e par darbuZzevsS rakstīja:Man teica ka uz 80 materiāls... bet garantēti, ka īstā āda!

Nē, sena mīļākā ar to nodarbojas, uz savējiem peļņu netaisa.

Bet tiešām pēc viņām ir pieprasījums?
It īpaši ņemot vērā, ka nav tā, ka viņu ir maz...

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

HZ, itkā jau ir. Tā kas man piedāvāja cik zinu pelna kkur 500-1k Eiro mēnesī, kā kuru mēnesi.Kikaps rakstīja:Bet tiešām pēc viņām ir pieprasījums?It īpaši ņemot vērā, ka nav tā, ka viņu ir maz...

Katrai lietai ir savs pircējs.
Kam vajadzēs tas arī nopirks. Kas gribēs kapeiku zāģēt meklēs citu.
Tā pat Balcers bloķis 400 eu, varu derēt te puse šķobās no tā cipara,bet ja parēķini ka uzliec viņu un aizmirsti tad tas ir lēti. Ne ik 2 gadi mainīt bloķus. pa 200.
Kam vajadzēs tas arī nopirks. Kas gribēs kapeiku zāģēt meklēs citu.
Tā pat Balcers bloķis 400 eu, varu derēt te puse šķobās no tā cipara,bet ja parēķini ka uzliec viņu un aizmirsti tad tas ir lēti. Ne ik 2 gadi mainīt bloķus. pa 200.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Bloķis nav lēta lieta, to pieņemu daudzi saprot, vairāk domāju ka problēma 400e nolocīt ir par to ka pērc kaķi maisā, konkrētajā gadījumā gribās ticēt ka tur viss ir top zustand, bet kad katrs otrais gvelž ka tur viss atrestaurēts, jauna eļļa utt tad ***** *****

Nu problēma tāda ka tur ir restaurēts viņš.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Par kādiem bloķiem ir runa?

Sveiki. Vai kāds nevar izīrēt Motora pacēlāju (telferi) priekš dzinēja maiņas ? vēlams Rīgā un uz brīvdienām.
PM vai 25262406

PM vai 25262406

gudri dirst nav malku cirst

nē, bloķis ir lēta lieta un tās cenas ir mākslīgi sakāpinātaskasp1js rakstīja:Bloķis nav lēta lieta, to pieņemu daudzi saprot, vairāk domāju ka problēma 400e nolocīt ir par to ka pērc kaķi maisā, konkrētajā gadījumā gribās ticēt ka tur viss ir top zustand, bet kad katrs otrais gvelž ka tur viss atrestaurēts, jauna eļļa utt tad ***** *****

Pirms kkādiem diviem gadiem pirku kopā 4 lielos bloķus pa 80-120ls,
Tagad pilnīgi bez pamata cenas dubultojušās.
Kāpēc bez pamata? Tāpēc, ka tas nav nekas rets. Atrast bloķi ir pāris dienu jautājums.. Tikai visiem cenas kkur kosmosā.

Reāli e36 bloķi jau sāk apsteigt e30 lsd cenas. Bet tricāri salīdzinājumā ar žurkām nav pilna pakaļa + lielu procentu cenas sastāda vāks.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Pa lielam to teicu par atrestaurētu, bet jā nojātajiem tagad cenas ir pa lielu, pirms pāris mēnešiem vispār vispār redzēju prasīja pie 300eur par bēdīga paskata mazo lsd 

Bloķis ir tā detaļa, kurai nolietojumam ir liela nozīme, līdz šim nēsmu atradis normālu bloķi, vienalga kāda cena visi sajāti
Pagaidām paralēli meklējumiem uzsāku projektēt 100% bloķa būvi, jāsadabū tikai lielais reduktors uz kā būvēt, pirmajā variantā būs ar trosīti vadāms, sabloķēsies un atbloķēsies. Bet vēlāk var ar pneimatiku vai ar elektromagnētu vadāmu uztaisīt.

Pagaidām paralēli meklējumiem uzsāku projektēt 100% bloķa būvi, jāsadabū tikai lielais reduktors uz kā būvēt, pirmajā variantā būs ar trosīti vadāms, sabloķēsies un atbloķēsies. Bet vēlāk var ar pneimatiku vai ar elektromagnētu vadāmu uztaisīt.
Šitas liekas interesantiJānisK-[JK] rakstīja:Bloķis ir tā detaļa, kurai nolietojumam ir liela nozīme, līdz šim nēsmu atradis normālu bloķi, vienalga kāda cena visi sajāti![]()

Šis tiešām skan interesanti. Lai izdodas!JānisK-[JK] rakstīja:Bloķis ir tā detaļa, kurai nolietojumam ir liela nozīme, līdz šim nēsmu atradis normālu bloķi, vienalga kāda cena visi sajāti![]()
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1389
- 1390
- 1391
- 1392
- 1393
- …
- 2228