Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1393
- 1394
- 1395
- 1396
- 1397
- …
- 2228
- chevron_right

Intreses pēc, zinu ka 1.8is ir 1.8 sporta variants ar 140hp, bet youtube.com esmu ievērojis, ka bieži redzami 325is, tas ir kāds 2.5 sporta variants?

Tā ir kkāda Amerikāņu lieta, bet kādas atšķirības 325i no 325is nezinu.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram

Piekare.
Ir arī 328IS
Uk arī ir IS versijas.
Ir arī 328IS
Uk arī ir IS versijas.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
kā tas ir ar neieliem pielabojumiem lai man derētu no e46 kupejas beņķi uz e36 kupeju?cipruss18 rakstīja:deres ar nelielu pielaboshanu
cik izmaksātu parasto beņķu pāŗšūšana uz adiniekiem

Ja runa par e36, tad pavisam noteikti lētāk ir atrast ādas beņķus labā stāvoklī nevis pāršūt vecos. Ja nu vienīgi Tev nav kaut kādi vaderi...
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

RihisE36 rakstīja:cik izmaksātu parasto beņķu pāŗšūšana uz adiniekiem

Kādam nav prof putekļsūcējs ar kuru varētu mitrumu vākt, gribu ķimisko uztaisīt žurkai beņķiem :) PM
Par apmaksu kko sarunāsim gan jau :)

Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

Un mož kāda ir jūzera Pacha numurs, vajag jo pmā šis praktiski nerādās.. Pm 

Aizmugurējie skrūvju caurumi beņķiem jāpārurbj vai jāpievīlē nedaudz lielāki.RihisE36 rakstīja:kā tas ir ar neieliem pielabojumiem lai man derētu no e46 kupejas beņķi uz e36 kupeju?cipruss18 rakstīja:deres ar nelielu pielaboshanu

Sent from my SM-A500FU using Tapatalk

Kurā vietā? Man šitāds info vēl nav nodotsFashion rakstīja:Darbā tak ir ar gāzīti minīts

Nu bla ieeja virtuvē un tur vemden bačoks, tur pogu jospied un ar gāzi ūdens būs tev joptvaimaķ 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1393
- 1394
- 1395
- 1396
- 1397
- …