Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1397
- 1398
- 1399
- 1400
- 1401
- …
- 2228
- chevron_right

Cenas sakarīgas, es tikai nesaprotu tos lukturus lēcu. Tips - Hella, Tips - ZKW un cena 50E/gab. Tas ir Depo vai DJ sūda kopējums pēc tipa vai kā? Jo jauns ZKW maksā, ja nemaldos 350E/gab.Ernestsful rakstīja:Kāds kaut ko ir sūtījis no http://armandoparts.lv/
?

To garāžu siena ķip, kas ceļmalā.funkyasshit rakstīja:LLP. Vienīgā betona siena, kura man lieaks tur ir, ir tajā stajankā dziļāk, bet līdz viņai ir milzīgas bedres un pati stajanka nav nekāda Dieva dāvana. [emoji38]Nixon rakstīja:Tikmēr slidinājās, kamēr nesavācās un ar dirsu pa betona sienu.Draudzene zvanīja, stāstīja... labi, ka virsū neuzslīdēja.
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Tur viss ir ķīna un polija. Bet pa lielam ir ok. Plastmasus gan nevajag tur ņemt.Ernestsful rakstīja:Kāds kaut ko ir sūtījis no http://armandoparts.lv/
?

Tas pelēkais sedans 320 ar Zender diskiem? Ja viss galīgi slikti, tad gan tam E36 būs bijis īss mūžs pēc atgriešanas atpakaļ ielās.Vladančiks rakstīja:Šodien uz HBG Darbnīcu un tad jau manīs, kādus sūdus esmu sastrādājis, bet laikam jau galīga bēda.Lx320i rakstīja:nu kurs jau sniedzinu izbaudijis?!![]()
![]()

Pirku miglas lukturus ar visiem rāmīšiem, jau pirmajā dienā stikliņš no karstuma saplīsa, un tagad pēc 2 mēnešiem nākamais stikliņš tā paša iemesla dēļ iesprāga (uzkarsa no lampiņas, no peļķēm uzšļācās ūdens un iesprāga)Ernestsful rakstīja:Kāds kaut ko ir sūtījis no http://armandoparts.lv/
?

es vecajam bmw sportech.lv pirku miglas ar ramisiem, 2 gadus iztureja bez problemama, nebij depo 

Nu īsti vēl nezinu, kas ir par vainu. Korpusam viss cool, bet braukt ar tādu nav iespējams. Stūre jātur greizi sķīvi, lai brauktu taisni un braucot taisni stūre var pagriezties gan pa labi, gan pa kreisi. Tā ir , ka ar vasarenēm brauc, būtu biš ātrāk uz vāka norautu baigi smuki un galvenais pie pašām mājām.KasparsG rakstīja:Tas pelēkais sedans 320 ar Zender diskiem? Ja viss galīgi slikti, tad gan tam E36 būs bijis īss mūžs pēc atgriešanas atpakaļ ielās.Vladančiks rakstīja:Šodien uz HBG Darbnīcu un tad jau manīs, kādus sūdus esmu sastrādājis, bet laikam jau galīga bēda.Lx320i rakstīja:nu kurs jau sniedzinu izbaudijis?!![]()
![]()

Tas ir tas piksa vecais sedans par kuru viņš bija ahujenaja starā?KasparsG rakstīja:Tas pelēkais sedans 320 ar Zender diskiem? Ja viss galīgi slikti, tad gan tam E36 būs bijis īss mūžs pēc atgriešanas atpakaļ ielās.Vladančiks rakstīja:Šodien uz HBG Darbnīcu un tad jau manīs, kādus sūdus esmu sastrādājis, bet laikam jau galīga bēda.Lx320i rakstīja:nu kurs jau sniedzinu izbaudijis?!![]()
![]()

Varbūt kāds var ieteikt kādu foršu variantu kā iemetināt pudeli(alkohola) kautkādā rāmītī, lai pasniegtu kā dāvanu.
Atsperē, bremžu diskā vai sazin vēl kāds variants?

Tas jau atkarājās arī no pudeles lielumaMarrtinss rakstīja:Varbūt kāds var ieteikt kādu foršu variantu kā iemetināt pudeli(alkohola) kautkādā rāmītī, lai pasniegtu kā dāvanu.

kur kalendāra balsojums aizķēries?! Nevaru sagaidīt

Drošvien būs 0,7 Jacks vai Grantsmāriņš rakstīja:Tas jau atkarājās arī no pudeles lielumaMarrtinss rakstīja:Varbūt kāds var ieteikt kādu foršu variantu kā iemetināt pudeli(alkohola) kautkādā rāmītī, lai pasniegtu kā dāvanu.

Labāk neprasiLx320i rakstīja:nu kurs jau sniedzinu izbaudijis?!![]()
![]()

Bet vajag vēl lai uzsalst apakšā ledutiņš vai lai pieblietē, būs ideāli.

No rīta , bez modinātāja 05:30 pamodos, rīta kafija, duša un devos ielāsRob rakstīja:Labāk neprasiLx320i rakstīja:nu kurs jau sniedzinu izbaudijis?!![]()
![]()
Metu slīpi visur kur varēju, jau no paša rīta uz darbu braucot, speciāli paņēmu līkumu caur pilsētu, vēl šodien vakarā braucot no aquantus Ogres selvera stajankā, kur sniegs nebija nokusis, mētājos. Jau domāju, ka tas touring's neiet slīpi, bet viss ok, iemaņas :winterdrifter style: nav zudušas, diena izdevusies
![]()
Bet vajag vēl lai uzsalst apakšā ledutiņš vai lai pieblietē, būs ideāli.

Rob,ar tomātu interesanti slidināt? 

Ir, ir tas pats. Par tiem Zender viendaļīgajiem diskiem 400 EUR gribēja.Garaisss rakstīja: Tas ir tas piksa vecais sedans par kuru viņš bija ahujenaja starā?
Bet izskatījās tīri solīds viņš. Pat stiklu jaunu ielika.

Protams, te jau daudzi nemaz nezin, ka ar tomātu var arī paslīdētĢirts rakstīja:Rob,ar tomātu interesanti slidināt?

Stiklu tik ielika lai skati var iziet,raudāja kā mazais kā dēļ loga skati iziet nevarējaKasparsG rakstīja:Ir, ir tas pats. Par tiem Zender viendaļīgajiem diskiem 400 EUR gribēja.Garaisss rakstīja: Tas ir tas piksa vecais sedans par kuru viņš bija ahujenaja starā?
Bet izskatījās tīri solīds viņš. Pat stiklu jaunu ielika.

Nu varu teikt tā, ka hadene viņam ir tiri laba stavokli, zapaskas vieta arī, grīda nav izrūsējusi, salons arī labs, krāsa man patīk un mašīna tiks pārkrāsota pēc vasaras, dzinējs strādā arī labi tika veikta diagnostika. Bet diskus gan pardosu.Garaisss rakstīja:Stiklu tik ielika lai skati var iziet,raudāja kā mazais kā dēļ loga skati iziet nevarējaKasparsG rakstīja:Ir, ir tas pats. Par tiem Zender viendaļīgajiem diskiem 400 EUR gribēja.Garaisss rakstīja: Tas ir tas piksa vecais sedans par kuru viņš bija ahujenaja starā?
Bet izskatījās tīri solīds viņš. Pat stiklu jaunu ielika.un cik dzirdēju, aizmugurē arka viena bija riktigi pilda, ko viņš protams pārkrāsoja, bet zinātājs tik varēja redzēt nelielu krāsas atšķirību

Krāsā man arī patika viņai, neticeju kā melna,jo saule izskatījās tāda interesanta 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1397
- 1398
- 1399
- 1400
- 1401
- …
- 2228