Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1399
- 1400
- 1401
- 1402
- 1403
- …
- 2228
- chevron_right

Bizness, ne bizness, jebkurā gadījumā tādi tagadējie noteikumi un viņi ir jāievēro! Man personīgi netraucē bērnu sēdeklīši aizmugurē, pat tad ja braucu bez bērniem.Emteks rakstīja:Manā skatījumā tie bērnu sēdeklīši ir tikai bizness. Līdz kuram tur 199X. gadam visi auga bez tiem. Brauca arī bez tiem.ValtersZ rakstīja:Normāliem cilvēkiem nav jābaidās no reidiem. Viss kas tiek prasīts un pārbaudīts ir pašsaprotamas lietas.
Tāpat kā aptieciņas ar tiem plāksteriem. Policim vienreiz pateicu, ka plāksteris nevienu neglābs. Noplātījās un laimīgu ceļu.
Pilnīgi piekrītu! Bez drošības jostām iztika vairākas desmitgades un nevienam pat prātā nenāca ar tām aprīkot savu auto, līdz kādā brīdī, bez jelkāda racionāla skaidrojuma ņēma un sāka ar tās uzstādīt sērijveida automašīnas. Tas vēl būtu sīkums, bet bļaģ vēl noteica, ka obligāti jālieto. Pilnīgs marazms. Jārunā arī par vecajiem labajiem laikiem, kad visu gadu brauca nemainot riepas un neviens nesitās nost, bet tagad.. še tev, kapitālistu cūkas ņēma un ieviesa ziemas riepas kā obligātu prasību. Naftas biznesa lobijs, nekas vairāk!Emteks rakstīja:Manā skatījumā tie bērnu sēdeklīši ir tikai bizness. Līdz kuram tur 199X. gadam visi auga bez tiem. Brauca arī bez tiem.ValtersZ rakstīja:Normāliem cilvēkiem nav jābaidās no reidiem. Viss kas tiek prasīts un pārbaudīts ir pašsaprotamas lietas.
Tāpat kā aptieciņas ar tiem plāksteriem. Policim vienreiz pateicu, ka plāksteris nevienu neglābs. Noplātījās un laimīgu ceļu.
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.

Moš kāds šejienietis nodarbijas ar TV remontu? Nepieciešams nomainīt 50 collu ekrānu Samsung teļļukam. Meitene iemeta ar kastani un vairs nerāda.
Moš kāds zin cik tāds remonts izmaksā?

6gadus braucu ar e36, bet to es nezinājuZzevsS rakstīja:Spidometram takš var regulēt lampiņu spožumu...Rob rakstīja:Nu i čakars, izdomāju pārbaudīt lampiņas panelī ar testeri, šķita ka kāda nespīd. Pēc gramstīšanās testera slēgāšanas, viena 3watīgā negāja, lai gan šķita ka pirms tam viņa vispār gāja. Paņēmu no krājumiem citu spido, tur neviena neiet. Aizmaucu uz veici, a tur tikai 5watīgās. Nu neko, tagad man visas 5watīgās un spido spīd kā zvērs

Tagad varēsiet skatīties uz kastani. Cik maksā, no sākuma atrodi displeju, pārējo pats var izdarīt, galvenais displejs, un tieši dēļ tā arī viss sākas, jo tie jauni maksā tik.. analoģiski, kā ar portatīvo pamatplatēm. Reizēm izdevīgāk sanāk paņemt jaunu. Ja noveicas atrast pa lēto detaļu, tad darbs nomainīt, vakars kafiju dzerot.Nixon rakstīja:Moš kāds šejienietis nodarbijas ar TV remontu? Nepieciešams nomainīt 50 collu ekrānu Samsung teļļukam. Meitene iemeta ar kastani un vairs nerāda.Moš kāds zin cik tāds remonts izmaksā?

Laptopiem displejus esmus mainījis, bet pie TV vēl neesmu ķēries...
Princips tāds pats? Kur labāk skatīties displeju cenas/kur pasūtīt?

Kur var sazīmēt čipotāja INC kontaktus?
Viņš drošvien grib sačinīt manu TDS`u
Viņš drošvien grib sačinīt manu TDS`u

Ja lapsim mainīji, tv nebūs problēmu.Nixon rakstīja:Laptopiem displejus esmus mainījis, bet pie TV vēl neesmu ķēries...Princips tāds pats? Kur labāk skatīties displeju cenas/kur pasūtīt?
Jautā servisos, dīlerim. Bet lēti nebūs.
Skaties ss.lv, varbūt kādam kāda cita vaina, bet displejs vesels.
Te viens variants, čakarējas elektronika, taču displejs vesels, uz solīšanu, sūtīšana jāprasa pārdevējam, bet ja izdosies sarunāt, tas tā pat būs lētāk, nekā jauns.
http://www.ebay.de/itm/Samsung-PS-50A45 ... SwnGJWTuc7

Draudzene uz kautkādu servisu zvanīja, teica 100-150eur, hvz.
SSā jau skatījos, tieši Samsung modeļi nav uz detaļām... Vot vajadzētu noskaidrot no kā vēl tas plazmas displejs varētu derēt. Šis ebay variants arī nav tieši tāda modeļa kā man vajadzīgs (Samsung PS50C430A1W). Hvz vai der.
Bet paldies anyway! 
SSā jau skatījos, tieši Samsung modeļi nav uz detaļām... Vot vajadzētu noskaidrot no kā vēl tas plazmas displejs varētu derēt. Šis ebay variants arī nav tieši tāda modeļa kā man vajadzīgs (Samsung PS50C430A1W). Hvz vai der.

Uz Brīvīnenes, ciparu iisti neatceros kkur 396... Tur ir televizoru remonts, un arī detaļas var iepirkt , lietotas pie viņiem.Nixon rakstīja:Draudzene uz kautkādu servisu zvanīja, teica 100-150eur, hvz.
SSā jau skatījos, tieši Samsung modeļi nav uz detaļām... Vot vajadzētu noskaidrot no kā vēl tas plazmas displejs varētu derēt. Šis ebay variants arī nav tieši tāda modeļa kā man vajadzīgs (Samsung PS50C430A1W). Hvz vai der.Bet paldies anyway!
PS labā puse braucot ārā no Rīgas, dzeltens baners.

Sēdeklītis arī stāv ikdienā aizmugurē. Ugunsdzēšanai, aptieka un citi loriņi samesti kastē un bagāžniekā.ZzevsS rakstīja:Bizness, ne bizness, jebkurā gadījumā tādi tagadējie noteikumi un viņi ir jāievēro! Man personīgi netraucē bērnu sēdeklīši aizmugurē, pat tad ja braucu bez bērniem.

Emteks rakstīja:Sēdeklītis arī stāv ikdienā aizmugurē. Ugunsdzēšanai, aptieka un citi loriņi samesti kastē un bagāžniekā.ZzevsS rakstīja:Bizness, ne bizness, jebkurā gadījumā tādi tagadējie noteikumi un viņi ir jāievēro! Man personīgi netraucē bērnu sēdeklīši aizmugurē, pat tad ja braucu bez bērniem.

Varbūt kādam vajag soļķi?
Viss čiku piki, tīrs.

Viss čiku piki, tīrs.
Metināšanas darbi, kvalitatīvi! Salacgrīvā, 26694556
http://25.media.tumblr.com/tumblr_maakx ... o1_500.gif
http://25.media.tumblr.com/tumblr_maakx ... o1_500.gif

Kreisajā krastā arī tukšs. Vienīgā ekipāža satikta pie "Vērdiņa". Tie paši sēdēja uz ātrumu..

Izbraukāju visu Rīgu šodien, nevienu ekipāžu neredzēju! Gan jau ka visas izdzītas uz šosejām.

Pie kura no foruma var e39 96g 2.0
Pieslegt pie kompja jasaprot kurš abs dačiks beigts
Pm ar kontaktoiem riga, rigas rojons

bļac, kalendāram tik smukas bildes, a nevar nobalsot, jo nav vēl 50 posti sakrāti

DoGma vai AquantusAnderss rakstīja:Pie kura no foruma var e39 96g 2.0

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1399
- 1400
- 1401
- 1402