Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1401
- 1402
- 1403
- 1404
- 1405
- …
- 2228
- chevron_right

Armando rakstīja: nekjer krenkji, ari mans auto netiek kalendaraa

It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

Puse no bildēm galīgi nekam neder, bet kādas 6 sanāca atlasīt.

Uzskatu, ka uz balsošanu izlikto bilžu skaits stipri par mazu. Man liekas stulbi no 24ām bildēm izvēlēties 12mit... Būtu vismaz 60mīt bildes piedāvātas..

Nu tas #24 vienkārši konfekte. 

Auto smuks, bet man nepatīk tajā bile, ka pārāk daudz lapu...Vladančiks rakstīja:Nu tas #24 vienkārši konfekte.

butu labi ja butu tik daudz to bilzu, kas atbilst visam prasibamZzevsS rakstīja:Uzskatu, ka uz balsošanu izlikto bilžu skaits stipri par mazu. Man liekas stulbi no 24ām bildēm izvēlēties 12mit... Būtu vismaz 60mīt bildes piedāvātas..

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

bilzu kvalitates , jo skatoties maza izmera viss ok, bet tiklidz to bildi palielinatu ,tad kalendars no pikseļiem vien sastāvētu 

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.

Padoms visiem, kas cenšas ar saviem "sterilajiem" e36 uztaisīt smukas bildes, nu nepažēlojat tos pārdesmit eur un uztaisat jaunas numura zīmes un smuki ieliekat rāmīšos, nevis pieskrūvējat ar melnām skrūvēm vai piekniedējat.
Kalendāra balsošanā vairākas bildes ir tādas, ka liekas ok bilde, auto izskatās labi, bet numurs salocīts un/vai pieskrūvēts ar melnām skrūvēm. Ar jaunām numurzīmēm tas viss kopā izskatās daudz, daudz labāk!
Kalendāra balsošanā vairākas bildes ir tādas, ka liekas ok bilde, auto izskatās labi, bet numurs salocīts un/vai pieskrūvēts ar melnām skrūvēm. Ar jaunām numurzīmēm tas viss kopā izskatās daudz, daudz labāk!

Es visas numurzīmes ar skrūvēm skrūvēju, kur ir problēma? Tirgū esošie numurzīmju rāmji takš nekam neder, elementāri numurs krīt ārā!ValtersD rakstīja:Padoms visiem, kas cenšas ar saviem "sterilajiem" e36 uztaisīt smukas bildes, nu nepažēlojat tos pārdesmit eur un uztaisat jaunas numura zīmes un smuki ieliekat rāmīšos, nevis pieskrūvējat ar melnām skrūvēm vai piekniedējat.

Teikšu godīgi, lai cik mašīna nebūtu sterila un smuka, bet ar līku, salocītu un ar skrūvēm pieskrūvētu numuru priekšā viņa automātiski izskatās pēc sūdaZzevsS rakstīja:Es visas numurzīmes ar skrūvēm skrūvēju, kur ir problēma? Tirgū esošie numurzīmju rāmji takš nekam neder, elementāri numurs krīt ārā!ValtersD rakstīja:Padoms visiem, kas cenšas ar saviem "sterilajiem" e36 uztaisīt smukas bildes, nu nepažēlojat tos pārdesmit eur un uztaisat jaunas numura zīmes un smuki ieliekat rāmīšos, nevis pieskrūvējat ar melnām skrūvēm vai piekniedējat.

Nopērc normālus numura rāmjus, man nekad nekas nav kritis ārā un numuri stingri turas.
Man ir tāds niķis, nopērkot jaunu auto, nopirkt viņam uzreiz arī jaunas numurzīmes, jo riebjas kaut mazdrusciņ apbružātas numurzīmes.

Ar līku, salocītu, es piekrītu, bet nedomāju ka skrūves ietekmē to kā izskatās.ValtersD rakstīja:Teikšu godīgi, lai cik mašīna nebūtu sterila un smuka, bet ar līku, salocītu un ar skrūvēm pieskrūvētu numuru priekšā viņa automātiski izskatās pēc sūdaZzevsS rakstīja:Es visas numurzīmes ar skrūvēm skrūvēju, kur ir problēma? Tirgū esošie numurzīmju rāmji takš nekam neder, elementāri numurs krīt ārā!ValtersD rakstīja:Padoms visiem, kas cenšas ar saviem "sterilajiem" e36 uztaisīt smukas bildes, nu nepažēlojat tos pārdesmit eur un uztaisat jaunas numura zīmes un smuki ieliekat rāmīšos, nevis pieskrūvējat ar melnām skrūvēm vai piekniedējat.
DZeltenām lampām
Kā jau saka, ja nemāk normāli fotogrāfēt un to dara ar pēdu ,tad jau nav brīnums, jo uz pc mby tā bilde izskatās labi, bet tiklīdz palielina tā ir kubikRubiksTYLE
Bilžu daudzums , jā mby pa maz. Bet nu kā ir tā ir. Balsojam.

Kā jau saka, ja nemāk normāli fotogrāfēt un to dara ar pēdu ,tad jau nav brīnums, jo uz pc mby tā bilde izskatās labi, bet tiklīdz palielina tā ir kubikRubiksTYLE

Bilžu daudzums , jā mby pa maz. Bet nu kā ir tā ir. Balsojam.

Balsoju par #23, tāpēc ka...Inferno rakstīja:Puse no bildēm galīgi nekam neder, bet kādas 6 sanāca atlasīt.

Ar bildēm ir tā, ka, manuprāt, vairs nav tik svarīgi atlasīt ziemas, vasaras, pavasara utt. bildes, bet gan kompozīcijā, sīkumos izstrādātas bildes. Protams, ir dažādi apstākļi, BET, vienmēr bilžu izvēle, kas tiek izlikta uz balsošanu, ir atkarīga tikai un vienīgi no jums. Šogad bija mazāk bildes, nekā pagājušajā gadā.. Ja bildes būtu daudz vairāk, tad arī balsošanā būtu vairāk.
Šis viss nav domāts tā, lai kādu aizskartu utt., bet gan, lai izveidotu maksimāli kvalitatīvu, foruma biedriem tīkošu kalendāru. Mēs tak visi zinam, ka visiem izpatikt ir grūti, bet ne par to ir runa. Ja arī tava bilde netika balsošanā, tas nenozīmē, ka jāmet miers, bet gan, ka jāpacenšanas/jāpaņem piemērs no citiem. Ne ar domu, ka fočuks sūds utt., bet gan, ka, ja vēlies, lai tava bilde tiek ne tikai balsošanā, bet arī kalendārā, tad tai jābūt pilnvērtīgai
Bet visā visumā, liels paldies visiem, kas centās, iesūtīja bildes
Šis viss nav domāts tā, lai kādu aizskartu utt., bet gan, lai izveidotu maksimāli kvalitatīvu, foruma biedriem tīkošu kalendāru. Mēs tak visi zinam, ka visiem izpatikt ir grūti, bet ne par to ir runa. Ja arī tava bilde netika balsošanā, tas nenozīmē, ka jāmet miers, bet gan, ka jāpacenšanas/jāpaņem piemērs no citiem. Ne ar domu, ka fočuks sūds utt., bet gan, ka, ja vēlies, lai tava bilde tiek ne tikai balsošanā, bet arī kalendārā, tad tai jābūt pilnvērtīgai

Bet visā visumā, liels paldies visiem, kas centās, iesūtīja bildes

Ja iesūtīsi, Heinekens no manis 

Nobalsoju par veselām 4 bildēm. Vairāk nebija par ko...

Man patika
1,5,8,11,13,15,17,19,24
1,5,8,11,13,15,17,19,24
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1401
- 1402
- 1403
- 1404