Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1403
- 1404
- 1405
- 1406
- 1407
- …
- 2228
- chevron_right

Viss jau protams atkarīgs no tā, cik tev smags atbalsts tiks likts virsū! Pats personīgi kādreiz biju uztaisījis garāžai dēļus 7cm biezuma, virsū tika krāmēti diezgan lieli smagumi un nekādu problēmu.Nylon rakstīja:Cerams, ka ieteikumi ir no pieredzes![]()
Ja nedabūšu nekādu metāla, tad nekas cits neatliks. Likšu vienkārši 2-3 viena uz otru

Man garāžā ir kautkādi 4-5cm biezi dēļi. E36 uz domkrata ceļu bez problēmām.ZzevsS rakstīja:Viss jau protams atkarīgs no tā, cik tev smags atbalsts tiks likts virsū! Pats personīgi kādreiz biju uztaisījis garāžai dēļus 7cm biezuma, virsū tika krāmēti diezgan lieli smagumi un nekādu problēmu.Nylon rakstīja:Cerams, ka ieteikumi ir no pieredzes![]()
Ja nedabūšu nekādu metāla, tad nekas cits neatliks. Likšu vienkārši 2-3 viena uz otru

Skaidrs, paldiesNixon rakstīja:Man garāžā ir kautkādi 4-5cm biezi dēļi. E36 uz domkrata ceļu bez problēmām.ZzevsS rakstīja:Viss jau protams atkarīgs no tā, cik tev smags atbalsts tiks likts virsū! Pats personīgi kādreiz biju uztaisījis garāžai dēļus 7cm biezuma, virsū tika krāmēti diezgan lieli smagumi un nekādu problēmu.Nylon rakstīja:Cerams, ka ieteikumi ir no pieredzes![]()

Nezinu cik biezi man tie dēļi ir, bet 2 gabalus viena uz otru uzlikšu un ganjau būs labi, jo tapat celt visu mašīnu nevajadzēs.

Being second is being the first of the losers. /Senna/

Nezināju, ka kāds no e36 spēlēValtersZ rakstīja:Kāds šonvakar tankus spēlēs ? 6-8 tier

Man gan par nožēlu pagājušajā nedēļā cietais pie dieviem aizgāja stacionārajam un spēlīšu nav pat brīvdienās vairs :(

Drīz vairs žurkas uz lielās drifta skatuves vairs neredzēt!
http://www.speedhunters.com/2015/11/dri ... -progress/

Alps rakstīja:Drīz vairs žurkas uz lielās drifta skatuves vairs neredzēt!
Kods: Izvēlēties visus
As of 2017, all pre-1996 cars are to be ruled out.

Tas ir mārketings un viņiem diezgan nospļauties uz to visu, jo lielākajā daļā pasaules visi braukā ar 2000+ gada autiņiem.
+ Parastam skatītājam liekas krutāk, ka džeki spolē ar jauniem autiņiem, ne veciem bembjiem, vai nissaniem.
Diemžēl!!
+ Parastam skatītājam liekas krutāk, ka džeki spolē ar jauniem autiņiem, ne veciem bembjiem, vai nissaniem.
Diemžēl!!

Taisnība jau ir. Bet nu tāpat visur runā, ka 90to mašīnām vērtība tikai celsies un es arī atbalstu. Tā kā tuvākajos gados 10 neplānoju neko komfortablu, tad lai vai cik būtu nauda, acis kāro tikai minētos 90to aparātus.Alps rakstīja:Tas ir mārketings un viņiem diezgan nospļauties uz to visu, jo lielākajā daļā pasaules visi braukā ar 2000+ gada autiņiem.
Diemžēl!!
Ja vismaz jaunās mašīnas nebūtu tik milzīgas.. Tas pats M4 reāli lielāks kā vecie 5er. Tad jau vecā 3er vietā drīzāk jāliek 1M, atbilstošāks.

Nu
Kāds ir parēķinājis cik NO LV braucējiem varēs startēt All stars ?
Cik es sapratu tad lokālie jau paliek ? Nu ķipa vietējie Latvijas sači paliek tādi paši. Tikai lielie mainās.
Kāds ir parēķinājis cik NO LV braucējiem varēs startēt All stars ?
Cik es sapratu tad lokālie jau paliek ? Nu ķipa vietējie Latvijas sači paliek tādi paši. Tikai lielie mainās.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Bet zini..?!
Palielam, lai uzbūvētu konkurētspējīgu trases auto no labām detaļām starpības nav, vai 90`to gadu auto, vai 2000+, jo izmaksas ir līdzīgas.
Tapēc, galu galā tiek spiests uz jauno un "smuko".
Palielam, lai uzbūvētu konkurētspējīgu trases auto no labām detaļām starpības nav, vai 90`to gadu auto, vai 2000+, jo izmaksas ir līdzīgas.
Tapēc, galu galā tiek spiests uz jauno un "smuko".

Jā, pielalam nekas nemainās, tā pat visu pārbūvē, vienlaga vecs vai jauns.
Izklausās pēc kkāda marketinga BS

Pie mums pašiem vaitad arī nebija Imprezas GC8 kupejas bundža ar BMW V8 vai arī vnk pārbūve uz rwd?

Godīgi sakot man vairāk patīk vērot E34 /E30 ,tā melnā 6haizivs ,veco S13 un e36. Karrosa 100`tais vispār bija oga. Ne M4 vai M6 vai S15 vai BRZ vai E46.
Reāli youngtimer paliks vienīgais kur vērot nostalģisku sportu ,bez dzintara volgas.
Igauņiem bija tas Vaz 2101 ar Rb26dett ?
Reāli youngtimer paliks vienīgais kur vērot nostalģisku sportu ,bez dzintara volgas.
Igauņiem bija tas Vaz 2101 ar Rb26dett ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

TomSkarsts rakstīja:Pie mums pašiem vaitad arī nebija Imprezas GC8 kupejas bundža ar BMW V8 vai arī vnk pārbūve uz rwd?Eglitis rakstīja:jenķiem jau pie dirsas, ka šitas nekad rwd nav bijislaikam
![]()
[http://www.speedhunters.com/wp-content/ ... 00x533.jpg
zubārs arī ir 90s bitch, nevis pirms aris gadiem no konveijera noripojis bleķis

Atbalstītājiem nav interesanti likt savus logo un reklāmas uz veciem auto. Parasts skatītājs nenovērtē vecus auto un liekas viņiem, ka tas neko nemaksā, jo veca miskaste tak.kars rakstīja:Jā, pielalam nekas nemainās, tā pat visu pārbūvē, vienlaga vecs vai jauns.
Cik sapratu, Egle no e30 pārgāja uz e46 atbalstītāju vēlmju dēļ...
Un kā jau zinām, drifts bez atbalstītājiem nevar izdzīvot.

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1403
- 1404
- 1405
- 1406
- 1407
- …
- 2228