Šeit var papļāpāt !!!

Visas slēgtās tēmas u.c., kas vairs nav aktuāls.
Profila bilde
māriņš
Ziņojumi: 2510
Pievienojies: 26 Dec 2013, 15:20
Braucu ar: Primeru/Kupeju
Atrašanās vieta: Aizpute
Reputācija: 8

01 Dec 2015, 00:17

https://www.draugiem.lv/garzemi/gallery/?pid=388736561
Viss ko es varu pateikt Hazard jau ir pateicis.
Profila bilde
ZzevsS
Ziņojumi: 4781
Pievienojies: 06 Okt 2012, 12:07
Braucu ar: 328
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 11

01 Dec 2015, 00:20

māriņš rakstīja:https://www.draugiem.lv/garzemi/gallery/?pid=388736561
Viss ko es varu pateikt Hazard jau ir pateicis.
:hahaha: Kas tev liedz pelnīt vairāk par 350 Eiro mēnesī?
Profila bilde
Azbests
Ziņojumi: 853
Pievienojies: 01 Mai 2013, 03:37
Braucu ar: dirsu pa ledu
Atrašanās vieta: Пурвциемс
Reputācija: 4

01 Dec 2015, 00:22

ZzevsS rakstīja::hahaha: Kas tev liedz pelnīt vairāk par 350 Eiro mēnesī?
mums gadijumā reģionā, kas nav tuvumā lielpilsētām nav baigi bēdīgi?

neesmu līdz galam informēts, bet kā saprotu, tad baigi spoži neesot
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas

bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Profila bilde
Hazard
Ziņojumi: 2390
Pievienojies: 19 Okt 2011, 03:06
Braucu ar: 3 autobusu
Reputācija: 1

01 Dec 2015, 00:24

Azbests rakstīja:

Varu teikt kā zinaitais, tur ir vnk Di***.
Profila bilde
Azbests

01 Dec 2015, 00:27

Hazard rakstīja:
Azbests rakstīja:

Varu teikt kā zinaitais, tur ir vnk Di***.
paldies Hazard! tas bija izsmeļoši :lol:

bet jā, atbildot uz Zeva izteikumu, tas arī šoreiz liegs pelnīt kārotās n-štukas ar eiropas naudiņām
protams, ka ir risinājums pist uz Rīgu vai kādu citu Latvijas lielpilsētu, bet tikmēr mazākie ciemi tā arī turpinās nodzerties un izmirt

Profila bilde
ZzevsS

01 Dec 2015, 00:27

Azbests rakstīja:

Atkarīgs no reģioniem, bet lielākoties ir tā ka kārtīgs strādnieks ir ļoti pieprasīts. Tur kur mana saimniecība, cēsu rajonā, tur cilvēki vai nu ir alkoholiķi, vai nu pelna ap 5eiro stundā un un laika trūkuma dēļ nespēj pat izskraidīt pa visiem pasūtījumiem.
Profila bilde
māriņš
Ziņojumi: 2510
Pievienojies: 26 Dec 2013, 15:20
Braucu ar: Primeru/Kupeju
Atrašanās vieta: Aizpute
Reputācija: 8

01 Dec 2015, 00:29

Azbests rakstīja:

Nu man ir apm. 700-800e mēn. lielākai daļai manā pilsētā dzīvojošiem ir krietni mazāk.
Cik zinu platā galā ir vēl bēdīgāk.
Katrā ziņā es nelielos ar to ka esmu braucis pa ziemu ar vasarenēm un nelepojos, stāsts ir par to, ka ja ēzelis pie barankas ziemas riepas viņu neglābs.
Man ir ko teikt pa šo tēmu, bet saprotu, ka tas būs lieki iztērēts laiks :bye:
Profila bilde
Hazard

01 Dec 2015, 00:30

ZzevsS rakstīja:
Azbests rakstīja:

Atkarīgs no reģioniem, bet lielākoties ir tā ka kārtīgs strādnieks ir ļoti pieprasīts. Tur kur mana saimniecība, cēsu rajonā, tur cilvēki vai nu ir alkoholiķi, vai nu pelna ap 5eiro stundā un un laika trūkuma dēļ nespēj pat izskraidīt pa visiem pasūtījumiem.
Man VIļakas novadas nez vai ir vispār darbs pat uz 100 eiro menesī :lol: Protams kādi 18-30 darbu atradis uzreiz, a ko darīt vecāka gada gajiena cilvekiem? 45+? Un korčities specjalistam par 500 eiro menesi nav prāta darbs 12h dienā 55 gados.
Vai nu brauc uz Rīgu.
Profila bilde
ZzevsS

01 Dec 2015, 00:36

Tas takš skaidrs, ka jo apdzīvotāka vieta jo lielākas darba iespējas. Es personīgi strādājot pie sevis saimniecībā pelnu nesezonā ap 350 Eiro, parējo naudu iegūstu grozoties un domājot ar galvu! Ar to gribēju teikt, ja cilvēkam galva strādā, viņš vienmēr izdomās veidu kā nopelnīt. Šeit neiet runa par oficiālu darbu utt.
Profila bilde
Hazard

01 Dec 2015, 00:37

ZzevsS rakstīja:Tas takš skaidrs, ka jo apdzīvotāka vieta jo lielākas darba iespējas. Es personīgi strādājot pie sevis saimniecībā pelnu nesezonā ap 350 Eiro, parējo naudu iegūstu grozoties un domājot ar galvu! Ar to gribēju teikt, ja cilvēkam galva strādā, viņš vienmēr izdomās veidu kā nopelnīt. Šeit neiet runa par oficiālu darbu utt.
Tu te tā uzmanigāk par to neoficalo.. :lol: :lol: :lol:
Profila bilde
Hazard

01 Dec 2015, 00:37

ble, vse kāds jau pie durvīm zvana.. :o :lol:
Profila bilde
ZzevsS

01 Dec 2015, 00:39

Hazard rakstīja:
ZzevsS rakstīja:Tas takš skaidrs, ka jo apdzīvotāka vieta jo lielākas darba iespējas. Es personīgi strādājot pie sevis saimniecībā pelnu nesezonā ap 350 Eiro, parējo naudu iegūstu grozoties un domājot ar galvu! Ar to gribēju teikt, ja cilvēkam galva strādā, viņš vienmēr izdomās veidu kā nopelnīt. Šeit neiet runa par oficiālu darbu utt.
Tu te tā uzmanigāk par to neoficalo.. :lol: :lol: :lol:
:D Labi ka man VIDam ir gatavas atmazkas par naudas ieguves veidu, a savādāk būtu žopa!

Kamēr neko nevar pierādīt, neviens nevar piesieties!
Profila bilde
Azbests

01 Dec 2015, 00:42

joprojām, lietas būtību nemaina, kā zinam, tad ne visiem ir dotības ko izdomāt, bet viņš ir kādam gatavs centīgi sekot, teiksim tās pašas peļņas dēļ..

Profila bilde
Rob
Ziņojumi: 2474
Pievienojies: 14 Aug 2012, 01:25
Braucu ar: Orientblau Touring
Atrašanās vieta: Ogre-Madona-Cesvaine
Reputācija: 6

01 Dec 2015, 01:16

Tā nu tas ir Zevs, ekonomiskā situācija ir tāda, ka es maksāju mēnesī nodokļos gandrīz tik pat, cik tu sezonā nopelni oficiāli uz ķepas.
Bet tev ir ienesīga rūpala, no kuras valsts neredz ne pesso, un tad vēl atļaujies umņičīt, lai gan izmanto sociālās garantijas, bērns iet skolā bērnudārzā, par ko esmu samaksājis es un citi. Vajag nelielu respect un sapratni.
Profila bilde
gruzs
Ziņojumi: 542
Pievienojies: 08 Feb 2012, 16:24
Braucu ar: viens astoņ

01 Dec 2015, 01:22

Tīri intreses pēc, kāds no foruma biedriem iespējams apgrozās arī Zviedrijā?
Attēls
Profila bilde
ZzevsS

01 Dec 2015, 01:36

Rob rakstīja:Tā nu tas ir Zevs, ekonomiskā situācija ir tāda, ka es maksāju mēnesī nodokļos gandrīz tik pat, cik tu sezonā nopelni oficiāli uz ķepas.
Bet tev ir ienesīga rūpala, no kuras valsts neredz ne pesso, un tad vēl atļaujies umņičīt, lai gan izmanto sociālās garantijas, bērns iet skolā bērnudārzā, par ko esmu samaksājis es un citi. Vajag nelielu respect un sapratni.
Sezonā nopelnu Vairāk par vidējo gada algu LV, tāpēc tik daudz tu diez vai ka nodokļos nomaksā :D Tas tā for fun!

Bet tālāk nopietni...Mans uzņēmums nodarbina 5us darbiniekus un VID samaksā gadā arī vismaz 3k sociālajos nodokļos un atkarīgs no gada vidēji varētu būt ka ap 2-3k ienākuma nodokļos. No Latvijas valsts nekad nekādu naudu neesmu prasījis, pabalstus, apmaksātas huiņas un vēl sazin ko ko var dabūt. Man tas vienkārši nav vajadzīgs, kaut gan aiz neko darīt 10 gadu laikā uz pabalstiem varēju sēdēt easy un saņemt visādus atvieglojumus! Vienīgais ārsts kuru man apmaksā valsts varētu būt ģimenes ārsts pie kura 10 gadu laikā esmu bijis 1. reizi, pārējos ārstus apmeklēju bez pieraksta par attiecīgu samaksu. Vienīgais kam piekrītu, jā, abi mani bērni iet valsts bērnudārzā un 2-4 reizes esmu izmantojis neatliekamo medicīnisko palidzību, ko apmaksā valsts. Tāpēc lielā daļā uzskatu, ka valsts no manas darbības noteikti iegūst vairāk nekā iekasē nodokļos no vidējā LV iedzīvotāja un atpakaļ par to es tā pa lielam skatoties neko neņemu. Tāpēc, pamatojoties uz iepriekš aprakstīto, īsti neuzskatu, ka tev būtu taisnība manā sakarā.
Profila bilde
CaK
Ziņojumi: 658
Pievienojies: 09 Jan 2015, 15:57
Braucu ar: 320 sedans

01 Dec 2015, 01:38

ZzevsS rakstīja:
Rob rakstīja:Tā nu tas ir Zevs, ekonomiskā situācija ir tāda, ka es maksāju mēnesī nodokļos gandrīz tik pat, cik tu sezonā nopelni oficiāli uz ķepas.
Sezonā nopelnu Vairāk par vidējo gada algu LV, tāpēc tik daudz tu diez vai ka nodokļos nomaksā :D Tas tā for fun!

Bet tālāk nopietni...Mans uzņēmums nodarbina 5us darbiniekus un VID samaksā gadā arī vismaz 3k sociālajos nodokļos un atkarīgs no gada vidēji varētu būt ka ap 2-3k ienākuma nodokļos. No Latvijas valsts nekad nekādu naudu neesmu prasījis, pabalstus, apmaksātas huiņas un vēl sazin ko ko var dabūt. Man tas vienkārši nav vajadzīgs, kaut gan aiz neko darīt 10 gadu laikā uz pabalstiem varēju sēdēt easy un saņemt visādus atvieglojumus! Vienīgais ārsts kuru man apmaksā valsts varētu būt ģimenes ārsts pie kura 10 gadu laikā esmu bijis 1. reizi, pārējos ārstus apmeklēju bez pieraksta par attiecīgu samaksu. Vienīgais kam piekrītu, jā, abi mani bērni iet valsts bērnudārzā un 2-4 reizes esmu izmantojis neatliekamo medicīnisko palidzību, ko apmaksā valsts. Tāpēc lielā daļā uzskatu, ka valsts no manas darbības noteikti iegūst vairāk nekā iekasē nodokļos no vidējā LV iedzīvotāja un atpakaļ par to es tā pa lielam skatoties neko neņemu. Tāpēc, pamatojoties uz iepriekš aprakstīto, īsti neuzskatu, ka tev būtu taisnība manā sakarā.
Tu par pieciem darbiniekiem samaksā tikai 3k? Es katru gadu vidam par sevi noloku 2500 euro.
Profila bilde
ZzevsS

01 Dec 2015, 01:40

CaK rakstīja:
ZzevsS rakstīja:
Sezonā oficiāli nopelnu Vairāk par vidējo gada algu LV, tāpēc tik daudz tu diez vai ka nodokļos nomaksā :D Tas tā for fun!

Bet tālāk nopietni...Mans uzņēmums nodarbina 5us darbiniekus un VID samaksā gadā vismaz 3k sociālajos nodokļos un atkarīgs no gada vidēji varētu būt ka ap 2-3k ienākuma nodokļos. No Latvijas valsts nekad nekādu naudu neesmu prasījis, pabalstus, apmaksātas huiņas un vēl sazin ko ko var dabūt. Man tas vienkārši nav vajadzīgs, kaut gan aiz neko darīt 10 gadu laikā uz pabalstiem varēju sēdēt easy un saņemt visādus atvieglojumus! Vienīgais ārsts kuru man apmaksā valsts varētu būt ģimenes ārsts pie kura 10 gadu laikā esmu bijis 1. reizi, pārējos ārstus apmeklēju bez pieraksta par attiecīgu samaksu. Vienīgais kam piekrītu, jā, abi mani bērni iet valsts bērnudārzā un 2-4 reizes esmu izmantojis neatliekamo medicīnisko palidzību, ko apmaksā valsts. Tāpēc lielā daļā uzskatu, ka valsts no manas darbības noteikti iegūst vairāk nekā iekasē nodokļos no vidējā LV iedzīvotāja un atpakaļ par to es tā pa lielam skatoties neko neņemu. Tāpēc, pamatojoties uz iepriekš aprakstīto, īsti neuzskatu, ka tev būtu taisnība manā sakarā.
Tu par pieciem darbiniekiem samaksā tikai 3k? Es katru gadu vidam par sevi noloku 2500 euro.
Stundu grafiks, minimālā alga un viss pārējais kā parasti...Un 3k ir minimālais cipars kurš tiek samaksāts, 10gadu laikā ir bijuši gadi kad arī 5-8k tiek samaksāti.

P.S. un tu CAK noloki tikai savu ienākuma nodokli, es noloku gan to daļu ko maksā uzņēmums, gan to daļu ko maksā darba ņēmējs...
Profila bilde
Hazard

01 Dec 2015, 02:35

Te kā ieej foruma skatos vieni bizmismeni, vieni miljonāri, ble, nav ar ko pat pa čomam vairs alu iedzert :lol: :lol: :lol:
Profila bilde
ZzevsS

01 Dec 2015, 02:45

Hazard rakstīja:Te kā ieej foruma skatos vieni bizmismeni, vieni miljonāri, ble, nav ar ko pat pa čomam vairs alu iedzert :lol: :lol: :lol:
To, vai ar cilvēku var iedzert alu, nenosaka ne viņa maka biezums, ne statuss sabiedrībā...