Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- …
- 2228
- chevron_right
ar benzinu tirot nebus tiem migliniekiem tads savadaks skats? man te viens teica ka kjip matetstas stikls taka paliks,nebus tads normals ja ar benju tiris
Sveiki no kura datuma ir jarekina tas 30 dienas.kad sanem to bildi ar auto pasta.fotoradaru. ?????
ja parkapums fiksets 06.06.12 bet bet vestuli iznemu tik vakar?? 13.08.12
Pieļauju domu, ka ar vēstules izrakstīšanas datumu!
ar lemuma pienemsanas datumu - man liekas, pasha augsha kkur rakstiitsVSKB rakstīja:Sveiki no kura datuma ir jarekina tas 30 dienas.kad sanem to bildi ar auto pasta.fotoradaru. ?????
jautājums.. varbuut kāds no e46 biedriem arii lasa.. moš kāds e36 biedrs arii zinās.. :p
tātad no e46 cabrio facelift der hood bra (prezis uz haubes) uz e46 sedana pirms facelift.. ?
tātad no e46 cabrio facelift der hood bra (prezis uz haubes) uz e46 sedana pirms facelift.. ?
tag ieksha ir 6k xenoni un viens izbeidzas(zeme nokrita)
un tagad vajg jusu viedokli kadu labak njemt vieta 8k vai 10k?
protams lukturi ir leeca :)
un tagad vajg jusu viedokli kadu labak njemt vieta 8k vai 10k?
protams lukturi ir leeca :)
8k un 10k tak ir pretīgi zili un būs lauku šķūnings ar viņiem. 4.3k vai 6k būs normālākais variants.
cik noprotu iet runa par to adas parvalku ja !! e46 tak haube kopa ar nasim un tam visam ari iet pari ta ada. karoce neder.možais rakstīja:jautājums.. varbuut kāds no e46 biedriem arii lasa.. moš kāds e36 biedrs arii zinās.. :p
http://www.autobra.co.uk/shop/images/bmw_e46lf.jpg
Tak gan e46 kabrio gan e46 sedanam haube naak kopaa ar naasiim! Kapeec lai nedereetu???
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
nu ja abiem jau lidzigas... :p bet nu vai dereetu... Cik mekleeju newareja atrast...Orkaans rakstīja:Tak gan e46 kabrio gan e46 sedanam haube naak kopaa ar naasiim! Kapeec lai nedereetu???
nevajadzeetu dereet apskaties uz masiinas purniem vien var pateikt atskiraas jo e46 feiclifta kupeja/kabrio ir pilniba savadaks prieksejas lampas kas uzreiz arii maina haubes formu un e46 sedanam pirms feiclifta arii ir savakads purns neka feiclifta kabrim/kupejai , pat e46 feiclifta sedana feiclifta haube nedereetu uz e46 feiclifta kupejas/kabrio un tapeec uzreiz arii tas prezis nederees jo tomeer vins ir taisiits konkreetam modelim
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
a kam vispar tie prezhi domati? smukumam vai kam?
lai ar akmentiniem nenodauza kapotu
Labas cenas.
Labas cenas.
Bet vairāk jau smukukam.
Mans auto laimes krekliņā dzimis.. blakus nokrita riktīgs zars no koka.. ja būtu virsū tas būtu vāks..
varbuutaas sinii sadalaa kaad spees atildeet: sik maksaa parlikt stuuri e36 no labaas uz kreiso pusi ? darbs+materiali? intresee Riigaa
Labas cenas.
Labas cenas.
Līdz 400ls. Man šķiet ka esmu kkur lasījis, ka ja pats liek utt, tad ap 150 - 200ls..
pa tiem xenoniem runajot vai tad 8k un 10k nav labaka gaisma un spozaka neka 6k?
neee, jo vairaak K jo zilaaka gaisma
optimaalaakaas 6000k - lampaa maigi zils bet uz cela balts, 8000k-lampa zils bet uz cela maigi zilgans un slapjaa laikaa audrini, taalaak jav nav jega komenteet
no rupnicas naak 4300k
optimaalaakaas 6000k - lampaa maigi zils bet uz cela balts, 8000k-lampa zils bet uz cela maigi zilgans un slapjaa laikaa audrini, taalaak jav nav jega komenteet
no rupnicas naak 4300k
Labas cenas.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- …