Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1412
- 1413
- 1414
- 1415
- 1416
- …
- 2228
- chevron_right

Reāli meklētāji tur ir krietni mazāk. Lielākā daļa tur 24/7 sēž sīkie, kas pēctam sūta epastus ar saviem maiņas piedāvājumiem pret datoriem/xboxiem/telefoniem un riteņiem 

Malciņu meklēju garajiem ziemas vakariem mājai.ikey07 rakstīja:Malku vai briketes atradi ?

Kas par malku nepieciešama?Bemberists rakstīja:Malciņu meklēju garajiem ziemas vakariem mājai.ikey07 rakstīja:Malku vai briketes atradi ?

Varbūt jāiemet savs kaplis pa kosmosu iekšā? 

Pēc savas pieredzes varu teikt, ka šogad ir populāri mainīt preludes pret e36...ValtersD rakstīja:Reāli meklētāji tur ir krietni mazāk. Lielākā daļa tur 24/7 sēž sīkie, kas pēctam sūta epastus ar saviem maiņas piedāvājumiem pret datoriem/xboxiem/telefoniem un riteņiem

ch. rakstīja:Es neviena bridi nesaku ka skolotaji, mediķi un pat pensionari nav pelnijuši daudz lielaku atalgojumu, bet no kurienes jūsuprāt tam var dabūt līdzekļus? Dzemdēt?
Strādāju skandināvu kompānijā un man ar šo visu nav nekāda sakara. Tikai atšķirīoba tāda, ka pirms bļaut līdzi pūlim es vispirms cenšos saprast kā lietas strādā.
Zog ir pārāk stulbs termins. Izsaimnieko savtīgās interesēs būtu precīzāk. Tam es piekrītu. Runa ir par to, ka es nesaskatu absolūti nekādu korelāciju starp skolotāju algām un deputātu algām. Un es uzskatu, ka cepienam nav pamata. Strādājot tādu darbu ir jāsaņem vairāk kā pāķim, kas skrūvē reģipsi.[/quote]
Zog un piesavinās, varbūt ne visas 100 pieres, bet tak paskaties kas notiek pašvaldībās un to struktūrās. Man pašam no ticamiem avotiem ir zināmas situàcijas, kā līdzekļi, kas paredzēti citam, nonāk tur kur nevajadzētu. Zog diezgan labi.
Un tur arī ir tie līdzekļi.
Kas attiecas uz algām, par to jau daudz spriests. Kaut vai, ja par skolotāju var strādāt līdz pensijai, liekot reģipsi pensiju nesagaidīsi.
Starp citu, kas tur bija ar to palielināto akcīzes nodokli degvielai? Par to gan vajadzētu uztaisīt sastrēgumu pie muļķu mājas.

CaK rakstīja:Ev, pienapuika, ja tu izvilktu savu galvu no sava bembja izpūtēja, tad redzētu daudz vairākTā saucamā diršana ir mans pamatdarbs. Četrus gadus akadāmijā esmu mācījies gudri dirst kopā ar LV labākajiem fotografiem un operatoriem, izanalizējies tūkstošiem darbu un kopējis tos, lai saprastu kā attēls uzbūvēts. Esmu bijis Latvijas mūzikas ierakstu gadabalvas žūrijā, lai noteiktu LV labākos videoklipus. Esmu sniedzis portāliem savu viedokli par tiem. Esmu uzfilmējis četras filmas, no kurām divas rādītas LV kinoteātros un LTV. Par manām filmām kino kritiķi ir rakstījuši recenzijas. Esmu sniedzis intervijas radio un mani aktieri TV. Par manu filmu bija raksts Kas Jauns, kultūras diena, vakara ziņas utt. un pilnīgi visos seansos cilvēki stāvēja kājās, jo nebija neviena brīva vieta.
Esmu stažējies pie holivudas režisores, kurai filmas 3 milj. budžets skaitas dzeramnauda.
Bet protams, e36.lv kalendārs ir vēl neaizsniegta karjeras virsotne uz ko es tiecos.

šitas man liekas, ka ir jāliek pie zelta postiem ar visiem zīmuļiem 

fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com

Nevajag izraut no konteksta. Es te vienam mežā dzimušam un augušam mietpilsonim izskaidroju, kāpēc es varu gudri dirst par foto tēmu.Nixon rakstīja:CaK rakstīja:Ev, pienapuika, ja tu izvilktu savu galvu no sava bembja izpūtēja, tad redzētu daudz vairākTā saucamā diršana ir mans pamatdarbs. Četrus gadus akadāmijā esmu mācījies gudri dirst kopā ar LV labākajiem fotografiem un operatoriem, izanalizējies tūkstošiem darbu un kopējis tos, lai saprastu kā attēls uzbūvēts. Esmu bijis Latvijas mūzikas ierakstu gadabalvas žūrijā, lai noteiktu LV labākos videoklipus. Esmu sniedzis portāliem savu viedokli par tiem. Esmu uzfilmējis četras filmas, no kurām divas rādītas LV kinoteātros un LTV. Par manām filmām kino kritiķi ir rakstījuši recenzijas. Esmu sniedzis intervijas radio un mani aktieri TV. Par manu filmu bija raksts Kas Jauns, kultūras diena, vakara ziņas utt. un pilnīgi visos seansos cilvēki stāvēja kājās, jo nebija neviena brīva vieta.
Esmu stažējies pie holivudas režisores, kurai filmas 3 milj. budžets skaitas dzeramnauda.
Bet protams, e36.lv kalendārs ir vēl neaizsniegta karjeras virsotne uz ko es tiecos.
pēc viena no seansiem :)

Tas nemaina faktu, ka cilvēks ar kontūziju ir zīmulis.
puse no zales velk metelus, un skanot škidriem aplausiem pazud no zāles....
CAK - seksa laika lupī uz sevi spogulī?
CAK - seksa laika lupī uz sevi spogulī?

hahaha

Uzminēju?CaK rakstīja:hahaha![]()

Ew a cik liels čakars hidraulisko reoceni uzlikt?

Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

Kas notiek? Cilvēki sāk domāt, ka ziema nebūs un sāk ziemas drapakus tirgot prom?
Vēl nesen 6cyl e36 ar apskati vēl pāris mēnešus par tādām cenām nebija dabūnami.
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... fckmi.html
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... eliem.html
Sedans pēc komplektācijas izskatās pat ļoooti ok priekš tā cipara
Edit:
Nu labi, šitas galīgi neko labu neliecina, bet ziemas miskastei ir ok.
Tomēr recaro, 4elektro logi, 6cyl un apskate 5mēnešus
Kods Novērtējums Trūkumi vai bojājumi
601 1 Nesošās konstrukcijas stiprību neietekmējošas deformācijas.
601 1 Nesošās konstrukcijas stiprību neietekmējoši korozijas bojājumi.
618 1 Nenozīmīga eļļas noplūde no motora (transmisijas).
310 1 Nebūtiska eļļas noplūde no stūres pastiprinātāja.
421 1 Bremzēšanas īpašību neietekmējoši bremžu disku funkcionējošās darba virsmas bojājumi.
422 1 Nedarbojas bremžu kluču (loku) nodiluma indikācija.
418 1 Neliela bremžu cauruļvadu korozija.
612 1 Pakaļējais tilts. Funkcionalitāti neietekmējoši amortizatoru bojājumi.
621 1 Nelieli virsbūves (kabīnes) bojājumi.
Vēl nesen 6cyl e36 ar apskati vēl pāris mēnešus par tādām cenām nebija dabūnami.

Edit:
Tomēr recaro, 4elektro logi, 6cyl un apskate 5mēnešus

421 1 Bremzēšanas īpašību neietekmējoši bremžu disku funkcionējošās darba virsmas bojājumi.

droši , es jau arī iemetu savu ziemas miseniInferno rakstīja:Varbūt jāiemet savs kaplis pa kosmosu iekšā?

vnk vāks kādos kosmosos viņus tagad tirgo , vel pagajušogad kaut kādus 1.6 1.8 un 2.5 tds vareja pa 300 eur kaudzi nopirkt , tagad 1k prasa par kaut kādu mizu bez TA

Starpcitu kupeju bjiu šodien aizbraucis paskatīties, jo čoms meklē ziemas kapli, ej tu bitēs pupās matos, bagūzis tur tā nopuvis, ka roku var iebāzt iekšā neatverot vāku, nu nav jēga pat neko stāstīt, kuzavs ir beigtāks par beigtu, salona nav, motors metams, šie man saka nu labi pa 600 savāc, es tik pasmējos un notinos. Pat reāli 350 nedotu, jo tur nav neviena pati dzīva vieta

Tak jau tagad viss slapš vislaik, slid nenormāli, nevar taisni nobraukt. Kapec ko jagaida un jatirgo ziemas kapli? Var jau sen gāzt ielās.ValtersD rakstīja:Kas notiek? Cilvēki sāk domāt, ka ziema nebūs un sāk ziemas drapakus tirgot prom?
Edit:
Tomēr recaro, 4elektro logi, 6cyl un apskate 5mēnešus![]()
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1412
- 1413
- 1414
- 1415
- 1416
- …
- 2228