Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1417
- 1418
- 1419
- 1420
- 1421
- …
- 2228
- chevron_right

Kur pazuda puikkas e36 tofiks?
Pašiznīcinājās?

Pašiznīcinājās?
Projektiņš bij daudzsološ, salīdzinot ar daudziem LV e36 ''projektiem'' bet lkm.saimniekam apnika tā riešana + nolaidās rokas.Lawwr rakstīja:Kur pazuda puikkas e36 tofiks?![]()
Pašiznīcinājās?

noteikti tas nav īstais iemesls, kāpēc apstājās projekts. 

Vai tā ir jābūt ka brīdī kad liek ātrumā (piemēram otrajā) kopā ar krakšķošiem ratiem jūt atdevi arī uz ātrumkloķi? reduktors metināts 

Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

ja ir metinātais , tad visas dīvainās skaņas ir normāla parādībaFashion rakstīja:Vai tā ir jābūt ka brīdī kad liek ātrumā (piemēram otrajā) kopā ar krakšķošiem ratiem jūt atdevi arī uz ātrumkloķi? reduktors metināts

Pie trokšņiem un vibro esmu pieradis, tik satrauc tas ka kloķis vibrē ik pa laikam kad griežoties kkur iekšā sāku likt robābaumanis rakstīja:ja ir metinātais , tad visas dīvainās skaņas ir normāla parādībaFashion rakstīja:Vai tā ir jābūt ka brīdī kad liek ātrumā (piemēram otrajā) kopā ar krakšķošiem ratiem jūt atdevi arī uz ātrumkloķi? reduktors metināts![]()

katrs līkums tiek krāmēts? 

Uz pavasara pusi varēs sākt sabraucienus rīkot! Kautgan arī tgd kājniekos varu piestaigāt! :)kopitar rakstīja:Tas ir tikai normāli. Ikskiles ielas banda
d[-_-]b

Nē nē, trik traki nē, pa koplietošanas ceļiem ar max uzmanību lai lieku reizi nesamestu, tikai pārredzamās vietās un ar minimālu trafiku..Lawwr rakstīja:katrs līkums tiek krāmēts?

Es ar kajiniekos. Auto vel skati neesu dabujisDj Plosky rakstīja:Uz pavasara pusi varēs sākt sabraucienus rīkot! Kautgan arī tgd kājniekos varu piestaigāt! :)kopitar rakstīja:Tas ir tikai normāli. Ikskiles ielas banda

Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401

Man tas patskopitar rakstīja:Es ar kajiniekos. Auto vel skati neesu dabujisDj Plosky rakstīja:Uz pavasara pusi varēs sākt sabraucienus rīkot! Kautgan arī tgd kājniekos varu piestaigāt! :)kopitar rakstīja:Tas ir tikai normāli. Ikskiles ielas banda

Cenšos iztēloties to skatu kad pie lielveikala, rokas kabatās salikuši, mīcās vairāki džeki. Pieeju klāt un jautāju - ko jūs te ? Un atbildē saņemu - e36 foruma tikšanās, bet bez e36. 
Sāk rasties interesants iespaids par biedriem.

Sāk rasties interesants iespaids par biedriem.

Nē, Nē viss kārtībā, vienārši e36 ir ieziemoti un stāv garāžā!

kā tiki galā ar beņķiem un storku?Fashion rakstīja:Nē nē, trik traki nē, pa koplietošanas ceļiem ar max uzmanību lai lieku reizi nesamestu, tikai pārredzamās vietās un ar minimālu trafiku..Lawwr rakstīja:katrs līkums tiek krāmēts?

Tāpēc ka braukājot ar metināto jāliek robā pirms pagrieziena, nevis kad jau izgriezi stūri. Tad tevis aprakstīto problēmu nejutīsiFashion rakstīja:Pie trokšņiem un vibro esmu pieradis, tik satrauc tas ka kloķis vibrē ik pa laikam kad griežoties kkur iekšā sāku likt robābaumanis rakstīja:ja ir metinātais , tad visas dīvainās skaņas ir normāla parādībaFashion rakstīja:Vai tā ir jābūt ka brīdī kad liek ātrumā (piemēram otrajā) kopā ar krakšķošiem ratiem jūt atdevi arī uz ātrumkloķi? reduktors metināts![]()

ar benķiem viss gerai, štorkai pagaidām laiks navLawwr rakstīja:Nē, Nē viss kārtībā, vienārši e36 ir ieziemoti un stāv garāžā!![]()
kā tiki galā ar beņķiem un storku?Fashion rakstīja:Nē nē, trik traki nē, pa koplietošanas ceļiem ar max uzmanību lai lieku reizi nesamestu, tikai pārredzamās vietās un ar minimālu trafiku..Lawwr rakstīja:katrs līkums tiek krāmēts?

Nu jā, jau tiku skaidrībāNylon rakstīja: Tāpēc ka braukājot ar metināto jāliek robā pirms pagrieziena, nevis kad jau izgriezi stūri. Tad tevis aprakstīto problēmu nejutīsi

Nemīz, Fašij. Gan drīz tev arī Getrags sāks krakšķēt.
Man uzsākot vairāk ar sajūgu sastrēgumos tādi sitieni nāca, ka nevarēju saprast, kas ir beigts. Likās, ka redukora bukse kopā ar tilta buksēm, bet izrādās, ka tur kārbā viss iekšā malās vienkārši. Pēdējā laikā vienīgi tur ir iestājies aizdomīgs klusums.

Man uzsākot vairāk ar sajūgu sastrēgumos tādi sitieni nāca, ka nevarēju saprast, kas ir beigts. Likās, ka redukora bukse kopā ar tilta buksēm, bet izrādās, ka tur kārbā viss iekšā malās vienkārši. Pēdējā laikā vienīgi tur ir iestājies aizdomīgs klusums.

Tad jau drīz sabirsfunkyasshit rakstīja:Nemīz, Fašij. Gan drīz tev arī Getrags sāks krakšķēt.![]()

Nē, man tā nav, laikam labi ka nav, bet bik mīziens ir ka izbraucot ārā no pilsētas kkur ceļmalā palikšu kādreizmāriņš rakstīja:Tad jau drīz sabirsfunkyasshit rakstīja:Nemīz, Fašij. Gan drīz tev arī Getrags sāks krakšķēt.![]()
Man uzsākot vairāk ar sajūgu sastrēgumos tādi sitieni nāca, ka nevarēju saprast, kas ir beigts. Likās, ka redukora bukse kopā ar tilta buksēm, bet izrādās, ka tur kārbā viss iekšā malās vienkārši. Pēdējā laikā vienīgi tur ir iestājies aizdomīgs klusums.Tā parasti ir

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1417
- 1418
- 1419
- 1420
- 1421
- …