Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1418
- 1419
- 1420
- 1421
- 1422
- …
- 2228
- chevron_right

nevajadzēja metināt diffu tad

tad kāda jēga no tā autoseeingman rakstīja:nevajadzēja metināt diffu tad

Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

es piemēram ar atvērto krāmēju...

Izej ārā!seeingman rakstīja:es piemēram ar atvērto krāmēju...

Es sametināju brutāli uz mašīnas,jo tas diffs likās pisec,tagad tur nāk interesants dubsteps no aizmugures

One wheel peel noteikti nav nopietni. Ātrāk tikai nosisties var.seeingman rakstīja:es piemēram ar atvērto krāmēju...

Ha nu cik zinu tad galvenais ir iepazit satikt jsunus cilvekus. Man pagaidam nav e36 un ar pagaidsm nevelos. Kam man dsbu sapusvushu pusnokauti e36? Labak ka tgd nopirku tranzit busu labi sapuviss bija sametinaju i vienalga . Mazak ieguldijumus prasis ka e36 sataisijis skatei esmu matrealiem iguldot 50€ plus pasa darbs,a e36 visam bez maz vai jaiet pari lai turetos uz ceļa un tad gaidi bridi kad bus zvans draugam lai atvelk uz servisu atpakal,jo kkas ir nojucisEmteks rakstīja:Cenšos iztēloties to skatu kad pie lielveikala, rokas kabatās salikuši, mīcās vairāki džeki. Pieeju klāt un jautāju - ko jūs te ? Un atbildē saņemu - e36 foruma tikšanās, bet bez e36.
Sāk rasties interesants iespaids par biedriem.

Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401

Par kuru busu iet runa ? 

Ford tranzit.
Naudu ko vinju dabuju ideals deels 

Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401

es pss es apdirsoskopitar rakstīja:Ford tranzit.Naudu ko vinju dabuju ideals deels

Steidzami! Iesakiet lūdzu kādu metinātāju kurš pa labu ciparu sametinās alumīnija diskam divas plaisas (3-4 cm garas), vislabāk Rīgā būtu, PM vai 22009058 

Riepu garāža , ganību dambis 25e , tik vienīgi laikam pirmdien, shod jau darba laiks iet uz beigām

25e par abām plaisām?em.dzhii rakstīja:Riepu garāža , ganību dambis 25e , tik vienīgi laikam pirmdien, shod jau darba laiks iet uz beigām

25e viņš lkm domāja precīzu adresi, nevis cenuchillhouse rakstīja:25e par abām plaisām?em.dzhii rakstīja:Riepu garāža , ganību dambis 25e , tik vienīgi laikam pirmdien, shod jau darba laiks iet uz beigām

Nu plaisas metināšana tā arī vidēji 15-25 eur par katru maksā, tapēc pārjautājuGaraisss rakstīja:25e viņš lkm domāja precīzu adresi, nevis cenuchillhouse rakstīja:25e par abām plaisām?em.dzhii rakstīja:Riepu garāža , ganību dambis 25e , tik vienīgi laikam pirmdien, shod jau darba laiks iet uz beigām

Sveiki mekleju no e46 kupejas priekshejos un aizmugurejos elektro benkjus nopirksju rakstiet pm

e46.lv vai power būs lielāka iespēja nekā e36.lv
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

ogre pie csdd man r17 diskam sametinaja 15 cm plaisu pa 15 eur un pec tam suvi kura ta jau bij smuka novirpoja un uztaisija praktiski neredzamu. ka ari tika saurbti plaisu galos caurumi lai talak neiet.chillhouse rakstīja:Steidzami! Iesakiet lūdzu kādu metinātāju kurš pa labu ciparu sametinās alumīnija diskam divas plaisas (3-4 cm garas), vislabāk Rīgā būtu, PM vai 22009058
Pēdējais labojis ega - 05 Dec 2015, 17:12, kopā labots 1 reizi.
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.

Ir jāredz dzīvē, tad par cenu ar meistaru var sarunāt, kā arī var izvēlēties, metinājumu noslīpē, lai vispār neredzās, vai arī nedaudz atstāj priekš stiprības, neviens vel nav sūdzējies un atbraucis atpakaļ, kā arī kvalitāte un darba ātrums ir super.chillhouse rakstīja: 25e par abām plaisām?

Paldiesem.dzhii rakstīja:Ir jāredz dzīvē, tad par cenu ar meistaru var sarunāt, kā arī var izvēlēties, metinājumu noslīpē, lai vispār neredzās, vai arī nedaudz atstāj priekš stiprības, neviens vel nav sūdzējies un atbraucis atpakaļ, kā arī kvalitāte un darba ātrums ir super.chillhouse rakstīja: 25e par abām plaisām?

Kkāda adrese/numurs ir?ega rakstīja:ogre pie csdd man r17 diskam sametinaja 15 cm plaisu pa 15 eur un pec tam suvi kura ta jau bij smuka novirpoja un uztaisija praktiski neredzamu. ka ari tika saurbti plaisu galos caurumi lai talak neiet.chillhouse rakstīja:Steidzami! Iesakiet lūdzu kādu metinātāju kurš pa labu ciparu sametinās alumīnija diskam divas plaisas (3-4 cm garas), vislabāk Rīgā būtu, PM vai 22009058

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1418
- 1419
- 1420
- 1421
- 1422
- …
- 2228