Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1419
- 1420
- 1421
- 1422
- 1423
- …
- 2228
- chevron_right
Sveiki varbut kads zin? Kapec manam e36 pekšņi nestradā pečkas motoriņš nepuš ne siltu gaisu ne augstu! Man nav ne jausmas varbut drošinatajs pie vainas kāds vai nea es nezinu:D

Kāda klima?
Ja digitālā, tad ezis beigts
Ja digitālā, tad ezis beigts
Nav klimata..
Visu laiku stradāja un pekšņi vairs nestrada. A cik varetu maksat nezini??
Nav bijis man bmw tapec nezinu nekā par bmw Pagaidām :)
Visu laiku stradāja un pekšņi vairs nestrada. A cik varetu maksat nezini??
Nav bijis man bmw tapec nezinu nekā par bmw Pagaidām :)

Tur bija arī kaut kāds rezistors vai kā to verķi pareizi sauc, kas tev arī būs nomiris, tapēc arī nepūš gaisu, remonts 5-10 euro. Vienkārši vajag atrast kādu kam ir šāda klima un dabūt to detaļu ārā. Iemet "pērk" sadaļā, ka vajadzīgs parastās pečkas rezistors, kas regule ātrumu un būs tev piedāvājumi
Labi. Liels paldies 

Varbūt pats ventilators nosprāga

Tā arī ir iespēja, ka pats ventilators, bet manuprāt tas notiek retāk, bet tomēr nevar izslēgt, pareizi viņš saka, par to bišku neiedomājos. Derētu izņemt to ventilatoru un pārbaudīt vai ir vesels, ja nu tas ir beigts, tad varu tev piedāvāt
Nju iespejams kad tā arī varetu būt ..
Mašina tomer ir jau daudz gadu un kas to lai zin kad tas ir mainits ja ir vispar kādreiz mainīts.
Mašina tomer ir jau daudz gadu un kas to lai zin kad tas ir mainits ja ir vispar kādreiz mainīts.
Pa cik tu pardotu to ventilatoru? Ja viņš ir vainigs vispar.. Un no kuras puses esi??

Izrādā ne tik vien kā uz e30 var uzmocīt e36 buferi, bet uz e36 var uzmocīt e46 buferi 
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... dcnip.html

https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... dcnip.html

Vai nav ironiski, ka mans iepriekšējais niks bija "Veeteks", par ko man pārmeta, ka ir vēl viens džeks ar tādu niku pasaulē ,tad savējo lūdzu nomainīt. Šodien atveru "Pērk/Pārdod Auto" sadaļu un skatos vēl viens čalis ir Veeteks - jau trešais klons. 

Man liekas ka parastajai pečkai bija ja vesels vent., bet tā pretestība beigta, tad uz 4 griezīs, bet uz pirmiem 3 negriezīs.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram

Var arī negriest viepārJānis.P rakstīja:Man liekas ka parastajai pečkai bija ja vesels vent., bet tā pretestība beigta, tad uz 4 griezīs, bet uz pirmiem 3 negriezīs.

Man taa ir. Kas isti tad ir jamaina?Jānis.P rakstīja:Man liekas ka parastajai pečkai bija ja vesels vent., bet tā pretestība beigta, tad uz 4 griezīs, bet uz pirmiem 3 negriezīs.

Jānis tak uzrakstija ka pretestība jamainaSprogis rakstīja:Man taa ir. Kas isti tad ir jamaina?Jānis.P rakstīja:Man liekas ka parastajai pečkai bija ja vesels vent., bet tā pretestība beigta, tad uz 4 griezīs, bet uz pirmiem 3 negriezīs.

Manā gadijumā ir jamaina ventilators jo viņš vispar negriežas ..

Ko uzmanigak, man neko neizsaka tas vards.māriņš rakstīja:Jānis tak uzrakstija ka pretestība jamainaSprogis rakstīja:Man taa ir. Kas isti tad ir jamaina?Jānis.P rakstīja:Man liekas ka parastajai pečkai bija ja vesels vent., bet tā pretestība beigta, tad uz 4 griezīs, bet uz pirmiem 3 negriezīs.Lasi uzmanīgāk
Kur ta detala atrodas, ka izskatas?

http://www.realoem.com/bmw/enUS/showpar ... Id=64_0560
Numur divi ja parastā pečka
Numur divi ja parastā pečka
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1419
- 1420
- 1421