Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1424
- 1425
- 1426
- 1427
- 1428
- …
- 2228
- chevron_right

Barbra Streisand 

Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

Man,bet uzlīmēta jauValtersZ rakstīja:Kam ir dzeltenā plēve lukturiem ?

kviller*Ģirts rakstīja:Man,bet uzlīmēta jauValtersZ rakstīja:Kam ir dzeltenā plēve lukturiem ?kliverā vai kā viņ tur,varot lēti atgriezumus dabūt un tie atgriezumi mēdzot būt palieli.

Tagad modē ir klusēšanaValtersZ rakstīja:Eu
A kas tagat forumā skaitās stilīgi un pareizi ?

Par gari paiki Rīgā un patīkami redzēt e36 2x statoilā (laikam Zzevss un vēl viens sudrabots) :)
Cabooom

Tātad parunāju ar edzi un izrādās viņš nav pie vainas postu dzēšanai tāpēc ļoti atvainojos par uzdirsieniem no manas puses userim edzis.
un tagat tieši to pašu gaidu no moderiem kas dzēsa ārā manus postus jo kā atzina edzis tad pashi nemaz nebija pamanījuši ka tāda noteikuma par cenām nekur nav un tas ir viņu fail. Gaiduuuu
un tagat tieši to pašu gaidu no moderiem kas dzēsa ārā manus postus jo kā atzina edzis tad pashi nemaz nebija pamanījuši ka tāda noteikuma par cenām nekur nav un tas ir viņu fail. Gaiduuuu

guzlis rakstīja:Tātad parunāju ar edzi un izrādās viņš nav pie vainas postu dzēšanai tāpēc ļoti atvainojos par uzdirsieniem no manas puses userim edzis.
?Sludinājumi, kuros netiks ievēroti sekojošie noteikumi, tiks dzēsti ārā!
*Sludinājumam ir jāatbilst topika virsrakstā norādītajai tēmai "[PĀRDOD] E36 Rezerves daļas"
*Sludinājumā obligāti ir jābūt noradītai cenai.

tas ir tagat bet vēl vakar izskatījās šādi :
Sludinājumi, kuros netiks ievēroti sekojošie noteikumi, tiks dzēsti ārā!
*Sludinājumam ir jāatbilst topika virsrakstā norādītajai tēmai "[PĀRDOD] E36 Rezerves daļas"
*Jautājumus par daļu (vai tas ir labais, vai man derēs, kādu labāk ņemt) šeit neapspriežam.
*Lūdzam maksimāli konkrēti aprakstīt detaļu, kuru vēlamies pārdot.
*Aizliegts postot jebkādu citu jēlību, kas neatbilst šai tēmai (sākot ar sūdzībām par augsto cenu un beidzot ar visu pārējo)
*Pēc Detaļas pārdošanas, sludinājumam ir jātiek dzēstam.
*Jebkurš sludinājums tiks izdzēsts pēc 14 dienām, esam jauki un dzēšam tos paši.
*Aļauts pievienot tikai 2 bildes, ja vēlies vairāk, tās jāpaslēpj zem "spoiler" (izņemot kolāžas)
Sludinājumi, kuros netiks ievēroti sekojošie noteikumi, tiks dzēsti ārā!
*Jautājumus par daļu (vai tas ir labais, vai man derēs, kādu labāk ņemt) šeit neapspriežam.
*Lūdzam maksimāli konkrēti aprakstīt detaļu, kuru vēlamies pārdot.
*Aizliegts postot jebkādu citu jēlību, kas neatbilst šai tēmai (sākot ar sūdzībām par augsto cenu un beidzot ar visu pārējo)
*Pēc Detaļas pārdošanas, sludinājumam ir jātiek dzēstam.
*Jebkurš sludinājums tiks izdzēsts pēc 14 dienām, esam jauki un dzēšam tos paši.
*Aļauts pievienot tikai 2 bildes, ja vēlies vairāk, tās jāpaslēpj zem "spoiler" (izņemot kolāžas)

Shiiiiiiiet. Beidzot nopirktas biļetes uz jauno Star Wars.

Rakstīt jau vairākiem te sanāk pareizi,nu es nerunāju par drukas kļūdām no smārtfouna rakstot,bet nu valterz ir zuzeEmteks rakstīja:Zuze nebija tas kurš rakstīt neprot dirsās par visu ?

guzli, vairs nedzēš!
Esi cenu ierakstījis 

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Taisnība jau ir par tām cenām. Bija uzjautrinoši paskatīties kā principiāla spītība un burtu kalpošana satiekasValtersZ rakstīja:Tāds mazs sīkums ne ?

tas bija principa jautaajums
man besii ka moderiem vieglaak liekas 10reiz izdzeest nepaskaidrojot iemeslu. ja es sistemaatiski paarkaapju noteikumus tad man pienaakas warn ar paskaidrojumu par ko vai ne taa??? arii uz maniem jautaajumiem atbildes nebija. turklaat pashu lazha vismaz ar peedeejo vakar likto sludinaajumu ko vinji izdzeesa

Kādam ir oficiāls serviss? Divi no 4. kursa meklē praksi (es un čoms). Sīkumos neizplūdīšu, PM.

tādēļ teicu - principiāla spītībaguzlis rakstīja:tas bija principa jautaajums

Nahaļavu gandrīz jebkurš serviss ņemsfunkyasshit rakstīja:Kādam ir oficiāls serviss? Divi no 4. kursa meklē praksi (es un čoms). Sīkumos neizplūdīšu, PM.

Nebar redzet kad intelekta līmenis palika LFS'a,?Garaisss rakstīja:JapEmteks rakstīja:ValtersZ ir zuze ?

Sākumā spēlējot LFS likās kā zuze ir meitene,un noteikt lielākai daļai ta likāsAndzaK_LV rakstīja:Nebar redzet kad intelekta līmenis palika LFS'a,?Garaisss rakstīja:JapEmteks rakstīja:ValtersZ ir zuze ?

Nu bija tā, ka pašā sākumā tāds noteikums tika pievienots, bet par cik sanāca fails ar pirmo postu un viņš tik izdzēsts, tad nācās uztaisīt visus noteikumus pa jaunu un tika izlaists punkts par cenu. Teorētiski visi moderi jau zināja kādi ir tie noteikumi, tādēļ arī neviens nebija pat pamanjis, ka tur ir pazudis punkts par cenu. Nu jā, sanāca fails, bet nu viss ir izlabots.Kikaps rakstīja:Taisnība jau ir par tām cenām. Bija uzjautrinoši paskatīties kā principiāla spītība un burtu kalpošana satiekasValtersZ rakstīja:Tāds mazs sīkums ne ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1424
- 1425
- 1426
- 1427
- 1428
- …
- 2228