Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1425
- 1426
- 1427
- 1428
- 1429
- …
- 2228
- chevron_right

Arī nahaļavu daudzi vairs neņem, jo pēdējà laikā no skolām ārā gāžas tādas stulbeņu parādes, ka servisi negrib čakarētiesKikaps rakstīja:tādēļ teicu - principiāla spītībaguzlis rakstīja:tas bija principa jautaajumsBet viss labs kas labi beidzas.
![]()
Nahaļavu gandrīz jebkurš serviss ņemsfunkyasshit rakstīja:Kādam ir oficiāls serviss? Divi no 4. kursa meklē praksi (es un čoms). Sīkumos neizplūdīšu, PM.Ja pa naudu gribās, tad jāmeklē...

jū, čalis blakus servī visu dienu skrūvēja e36 starteri nost un ļoti lielā stresā teica, ka tas nav iespējams

Sveiki. Kāds var pateikt kur motoru mazgā no apakšas? Rīga.

Song wash alfaa, auto rings
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk

Rtp liepaajas ielaa

Yro rakstīja:Sveiki. Kāds var pateikt kur motoru mazgā no apakšas? Rīga.
Gunāra Astras iela, tieši pretī GO Planet. Pats biju pirms TA, perfekti noskaloja.
Nav nekāda sakara ar to vietu, kā arī man nemaksā par reklāmu :)

Apmēram cenas?Norek rakstīja:Yro rakstīja:Sveiki. Kāds var pateikt kur motoru mazgā no apakšas? Rīga.
Gunāra Astras iela, tieši pretī GO Planet. Pats biju pirms TA, perfekti noskaloja.

Nav kādam lietotāja EE -7878 numurs?

Kaut kas pie 6-8€ bija. Ja vajag, ir kaut kādas pāris bildes arī.Yro rakstīja:Apmēram cenas?Norek rakstīja:Yro rakstīja:Sveiki. Kāds var pateikt kur motoru mazgā no apakšas? Rīga.

Man pēdējie studenti bija tādi, kuriem es pat neuzticētu spuldzes mainīt, kur nu vēl skrūvēt kaut ko. Fiziski lupatas, garīgi - atbildība nekāda...barons rakstīja:Arī nahaļavu daudzi vairs neņem, jo pēdējà laikā no skolām ārā gāžas tādas stulbeņu parādes, ka servisi negrib čakarētiesKikaps rakstīja:tādēļ teicu - principiāla spītībaguzlis rakstīja:tas bija principa jautaajumsBet viss labs kas labi beidzas.
![]()
Nahaļavu gandrīz jebkurš serviss ņemsfunkyasshit rakstīja:Kādam ir oficiāls serviss? Divi no 4. kursa meklē praksi (es un čoms). Sīkumos neizplūdīšu, PM.Ja pa naudu gribās, tad jāmeklē...

tad jau lkm jajutas lepnam ja wess'ā bergos man ļāva likt signalizacijas, parkingus uttmarux rakstīja:Man pēdējie studenti bija tādi, kuriem es pat neuzticētu spuldzes mainīt, kur nu vēl skrūvēt kaut ko. Fiziski lupatas, garīgi - atbildība nekāda...barons rakstīja:
Arī nahaļavu daudzi vairs neņem, jo pēdējà laikā no skolām ārā gāžas tādas stulbeņu parādes, ka servisi negrib čakarēties

Bet ja piekritīšu, daudz mani kursa biedri 4 kursa macoties par elektriķiem vel jauc spriegumu ar stravu un nezin kad pretestibu jamēra ķēdē kura atvienot no barosanas

Dinaz Krasta ielā, pa ceļam uz CSDD sanāk - man paprasīja 7e, čomam esot skalojuši pa 5 (vairāk pa 7 nebūs). Mazgā prātīgi, sveces nemazgā, ko vajag, to izslauka pēcāk.Yro rakstīja:Sveiki. Kāds var pateikt kur motoru mazgā no apakšas? Rīga.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Oj, pa šo tēmu es varētu grāmatu sarakstītLācis rakstīja:tad jau lkm jajutas lepnam ja wess'ā bergos man ļāva likt signalizacijas, parkingus uttmarux rakstīja: Man pēdējie studenti bija tādi, kuriem es pat neuzticētu spuldzes mainīt, kur nu vēl skrūvēt kaut ko. Fiziski lupatas, garīgi - atbildība nekāda...![]()
Bet ja piekritīšu, daudz mani kursa biedri 4 kursa macoties par elektriķiem vel jauc spriegumu ar stravu un nezin kad pretestibu jamēra ķēdē kura atvienot no barosanas

Un tas nav tikai jaunajiem un arī ne tikai servisos nenormāli daudz strādā čerez žoopu un nekas viņam neinteresē tik nosēdēt no 8:00 - 17:00 un viss.
Piemēram bija praktikants, jadzen visu laiku ar mietu, visu laiku kaut ko sačakarē, kā nāk bez desmit pieci tā jau ir noziedējis, lai gan bija pietekts, ka mašīna jāpabeidz. Mainot riepas paprasiju kas darās ar bremžu klučiem/ diskiem, pusasu gumijām utt viņš neko nezin neko nav skatijies.
Dzen no savirzes nost jaizbrauc līkums jāpārbauda nemaz neizbraucot no servisa dzirtu ka ritenis klab, čalis aizmirsa pievilkt

Sūdīgi jums studenti, ko lai saka? 
Lāci, mērīt pretestību ķēdē vēl nav tik traģiski kā mums te daži labi nezin atšķiību starp H4 un H7.

Lāci, mērīt pretestību ķēdē vēl nav tik traģiski kā mums te daži labi nezin atšķiību starp H4 un H7.

kāds var iemest priekšējā amortizatora atbalsta gultņa detaļās nummuru?
itkā atradu 31331090612 bet neesmu pārliecināts ka ir īstais

31336779613K.F. rakstīja:kāds var iemest priekšējā amortizatora atbalsta gultņa detaļās nummuru?
un vēl derot ->
31336769585 (01/03/2005 — 07/03/2007), Exchangeable retrospectively
31336764947 (03/10/2003 — 03/21/2005), Exchangeable retrospectively
31336759871 (09/02/2002 — 04/04/2003), Exchangeable retrospectively
31331092885 (10/03/1994 — 10/30/2003), Exchangeable retrospectively
31331090467 (05/22/1992 — 06/17/1996), Exchangeable retrospectively
31331135582 (09/01/1990 — 08/14/1992)
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com

Ir kāds kas rubī un ir jaucis/salicis veicis apkopi LSD reduktoram labprāt pakristu uz nerviem! PM!!! 

Uzmanību sanese...

Otrādi jau nu varēji apgriezt... :) Man izskatās pēc pīkstuļa priekš parkingiem, bet neredzu priekšu, nezinu. :)
Diegabiksis

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1425
- 1426
- 1427
- 1428
- 1429
- …