Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1426
- 1427
- 1428
- 1429
- 1430
- …
- 2228
- chevron_right

Strādājot par minimalku vai čut virs, domāju gan, kāda jēga tupēt ilgāk un baigi censties.māriņš rakstīja:Oj, pa šo tēmu es varētu grāmatu sarakstītLācis rakstīja:tad jau lkm jajutas lepnam ja wess'ā bergos man ļāva likt signalizacijas, parkingus uttmarux rakstīja: Man pēdējie studenti bija tādi, kuriem es pat neuzticētu spuldzes mainīt, kur nu vēl skrūvēt kaut ko. Fiziski lupatas, garīgi - atbildība nekāda...![]()
Bet ja piekritīšu, daudz mani kursa biedri 4 kursa macoties par elektriķiem vel jauc spriegumu ar stravu un nezin kad pretestibu jamēra ķēdē kura atvienot no barosanas![]()
Un tas nav tikai jaunajiem un arī ne tikai servisos nenormāli daudz strādā čerez žoopu un nekas viņam neinteresē tik nosēdēt no 8:00 - 17:00 un viss.
Piemēram bija praktikants, jadzen visu laiku ar mietu, visu laiku kaut ko sačakarē, kā nāk bez desmit pieci tā jau ir noziedējis, lai gan bija pietekts, ka mašīna jāpabeidz. Mainot riepas paprasiju kas darās ar bremžu klučiem/ diskiem, pusasu gumijām utt viņš neko nezin neko nav skatijies.
Dzen no savirzes nost jaizbrauc līkums jāpārbauda nemaz neizbraucot no servisa dzirtu ka ritenis klab, čalis aizmirsa pievilkt

Vai ja strādā darbu, kas nav pie sirds...un vispār cilvēkam nav pie sirds pa dzīvi nekas izņemot atpūsties... Tādi arī ir.
d[-_-]b

Cik ir laba cena gāzes iekārtas uzstādīšanai? Tikai darbs. :)
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

Pajautā BMW-VALCHAFashion rakstīja:Cik ir laba cena gāzes iekārtas uzstādīšanai? Tikai darbs. :)

Da viš offlainā a man gribētos pēc iespējas ātrāk zināt, viņam pmu jau stundas atpakaļ nosūtīju 

Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

Pierādi savas zināšanas un darba spējas - būs tev alga.Rob rakstīja:Strādājot par minimalku vai čut virs, domāju gan, kāda jēga tupēt ilgāk un baigi censties.
Labus strādniekus neviens nevēlas pazaudēt un uz to var ''spēlēt'' un pieprasīt lielāku atalgojumu. Tīri mana pieredze.
Visi jau nesēž pie PC 24/7Fashion rakstīja:Da viš offlainā a man gribētos pēc iespējas ātrāk zināt, viņam pmu jau stundas atpakaļ nosūtīju

Real oem neuzrāda atsperu kodus, gribēju salīdzināt, vai aizmugurējās atsperes touringam der no sedana, kupejas, kompakta.
Paskatoties vienā pašmāju katalogā, salīdzinot dienu un nakti ( touring un kompaku ), uzrāda ka vienādas.
Tad jau īzī pīzī.
Paskatoties vienā pašmāju katalogā, salīdzinot dienu un nakti ( touring un kompaku ), uzrāda ka vienādas.
Tad jau īzī pīzī.
Touringam ir cietākas. Vari jau likt. Pēc tam izstāsti vai parādi kā izskatās.

Tad kāpēc katalogos šiem viss viens?Emteks rakstīja:Touringam ir cietākas. Vari jau likt. Pēc tam izstāsti vai parādi kā izskatās.

Par kompakta atsperēm nezinu bet ja uzliksi no kupejas vai sedana, būs zemāksRob rakstīja:Tad kāpēc katalogos šiem viss viens?Emteks rakstīja:Touringam ir cietākas. Vari jau likt. Pēc tam izstāsti vai parādi kā izskatās.
Bet kāpēc lai tādam indivīdam maksātu vairāk? Pierādi sevi, pacenties un pelnīsi vairāk. Nerunāju par cilvēkiem ar milzīgu pieredzi vai nenormālu izglītību, bet par visiem šitiem lētajiem mehiem, sīkiem mūdžiem utt., no kurienes viņiem galvā tā doma, ka aizies pirmo reizi strādāt un nu tik būs zaļa dzīve... Sūdzas, ka darba nav, bet grib kasīt kuli visu dienu un celt pakas. LLPRob rakstīja: Strādājot par minimalku vai čut virs, domāju gan, kāda jēga tupēt ilgāk un baigi censties.

Heeei man notika baigā laža. Gaisu izlaida aizmugurejais rats.(āra auksts) līdz garažai kkur 200m ar tukšu ratu lenam aizripoju. Īsāk sakot no aukstuma un nez vēl kādu iemeslu dēļ atlīmējās aizmugurējais logs,turās pie apakšējās plastmasas no kuras nezinu kā ārā to logu dabūt lai varētu ielīmēt
Būšu ļoti pateicīgs par info

Būšu ļoti pateicīgs par info

Reinholds rakstīja:Bet kāpēc lai tādam indivīdam maksātu vairāk? Pierādi sevi, pacenties un pelnīsi vairāk. Nerunāju par cilvēkiem ar milzīgu pieredzi vai nenormālu izglītību, bet par visiem šitiem lētajiem mehiem, sīkiem mūdžiem utt., no kurienes viņiem galvā tā doma, ka aizies pirmo reizi strādāt un nu tik būs zaļa dzīve... Sūdzas, ka darba nav, bet grib kasīt kuli visu dienu un celt pakas. LLPRob rakstīja: Strādājot par minimalku vai čut virs, domāju gan, kāda jēga tupēt ilgāk un baigi censties.
Es nezinu, kur jūs tādus nažus atrodat. Pāris pazīstamie ir, kuri iet uz praksi ar noteiktu summu no kuras sāk kustināt rokas, bet viņi arī ir skrūvējuši jau gana ilgi, pārējie iet ar domu - maksā cik nopelnu. Ja nemaksā vispār - pašol nahuj. Ar tādu domu arī es gāju. Izrunāju visu, kas vairāk interesē un, lai maksā, cik nopelnu, repsketīvi, % no padarītā. Serviss tāpat nav nekāda spīdošā darba vieta. Cik var pelnīt neplēšot dirsu? 600E? Pa 600E var strādāt jebkur citur ar krietni mazāku piepūli un saņemt vēl sociālās garantijas, kā arī algu, kas nav minimālā uz papīra, respektīvi, ja domā par kredītu mājas/dzīvokļa iegādei, tad tev viņu arī iedos. Serviss nav vieta, kur kļūsi bagāts. Ja vēl tā domājiet, tad atveriet acis. Mūsu valstī joprojām mehāniķis tiek savā veidā uzskatīts par rabotņiku, algas ir atkarīgas no tā cik klienti maksā un neviens nav gatavs maksāt, lai pelnītu 1000E+. Tam ir citas sfēras, bez šaubām varu teikt, ka liela daļa no mehāniķiem turās pie tā darba tīri entuziasma dēļ.

Nezinu par ko sākās diskusija, bet apgalvojumam ka mehāniķis maz pelna nepiekritīšu. Viss atkarīgs no cilvēka un vietas kur strādā.funkyasshit rakstīja:Reinholds rakstīja:Bet kāpēc lai tādam indivīdam maksātu vairāk? Pierādi sevi, pacenties un pelnīsi vairāk. Nerunāju par cilvēkiem ar milzīgu pieredzi vai nenormālu izglītību, bet par visiem šitiem lētajiem mehiem, sīkiem mūdžiem utt., no kurienes viņiem galvā tā doma, ka aizies pirmo reizi strādāt un nu tik būs zaļa dzīve... Sūdzas, ka darba nav, bet grib kasīt kuli visu dienu un celt pakas. LLPRob rakstīja: Strādājot par minimalku vai čut virs, domāju gan, kāda jēga tupēt ilgāk un baigi censties.
Es nezinu, kur jūs tādus nažus atrodat. Pāris pazīstamie ir, kuri iet uz praksi ar noteiktu summu no kuras sāk kustināt rokas, bet viņi arī ir skrūvējuši jau gana ilgi, pārējie iet ar domu - maksā cik nopelnu. Ja nemaksā vispār - pašol nahuj. Ar tādu domu arī es gāju. Izrunāju visu, kas vairāk interesē un, lai maksā, cik nopelnu, repsketīvi, % no padarītā. Serviss tāpat nav nekāda spīdošā darba vieta. Cik var pelnīt neplēšot dirsu? 600E? Pa 600E var strādāt jebkur citur ar krietni mazāku piepūli un saņemt vēl sociālās garantijas, kā arī algu, kas nav minimālā uz papīra, respektīvi, ja domā par kredītu mājas/dzīvokļa iegādei, tad tev viņu arī iedos. Serviss nav vieta, kur kļūsi bagāts. Ja vēl tā domājiet, tad atveriet acis. Mūsu valstī joprojām mehāniķis tiek savā veidā uzskatīts par rabotņiku, algas ir atkarīgas no tā cik klienti maksā un neviens nav gatavs maksāt, lai pelnītu 1000E+. Tam ir citas sfēras, bez šaubām varu teikt, ka liela daļa no mehāniķiem turās pie tā darba tīri entuziasma dēļ.
Man pavisam nesen atpakaļ vēl bija uznākusi pilnīga kaka prātā, gribēju darīt darbu, kas nav tik stresains. Paziņa piedāvāja darbu servisā. Alga zem 1k nebūšot nevienu mēnesi + vadība officiāli atļauj vakaros un brīvdienās ņemt savas haltūras, turklāt var arī savu auto taisīt.
Izglītības šajā jomā man nav. Tikai tas ka tie cilvēki ir redzējuši kā pieeju lietām (savu auto taisot u.c.), galva strādā un neuzkāpju uz korķa uz nedēļu

Tiesa, tas gan ir paliels serviss, mazākos kantoros drošvien nav tādas algas.
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.

Maz pelna stiepjams jēdziens. Zinu mehus, kas arī pelna 1000€ un nedaudz vairāk, bet manā skatījumā viņam nav dzīves. Garāžā no rīta līdz vakaram. Nav pat laika, kad tērēt to naudu. Jadomā arī par savu veselību. Tas ir kaitigs darbs. Elpot ķīmijas, saskare ar ādu ķimijai, slodze mugurai, vairāk/mazāk ceļiem. Neaizmirsīsim vēl par darba drošību, kas lielai daļai pieklibo. Bet ir jādomā - vai tā nauda ko nopelni ir tā vērta pret to, ko ieguldi.

Paziņam kas strādā servisā kur darbu piedāvāja, rokas vienmēr tīrākas kā manfunkyasshit rakstīja:Maz pelna stiepjams jēdziens. Zinu mehus, kas arī pelna 1000€ un nedaudz vairāk, bet manā skatījumā viņam nav dzīves. Garāžā no rīta līdz vakaram. Nav pat laika, kad tērēt to naudu. Jadomā arī par savu veselību. Tas ir kaitigs darbs. Elpot ķīmijas, saskare ar ādu ķimijai, slodze mugurai, vairāk/mazāk ceļiem. Neaizmirsīsim vēl par darba drošību, kas lielai daļai pieklibo. Bet ir jādomā - vai tā nauda ko nopelni ir tā vērta pret to, ko ieguldi.

Par darba drošību gan jāpiekrīt. Parasti visu vajag ātri un tad liekās procedūras izpaliek.
Par laiku - nu jāmāk jau plānot. Nevajag ņemt vairāk kā var pacelt. Kā marihuans saka, visu naudu jau nenopelnīsi:D
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
1k, ja ir ko skrūvēt, var nopelnīt pat nepiepūloties. Jau 1.5k nākas retāk iet pīppauzēs un kādu h pāris reizes palikt ilgāk. Bet, bet tā ir sfēra, kurā ir izteiktas sezonas, rudenī/ziemā (lasīt apkures sezona, skola utt) darba ir krietni mazāk un vari kaut vai izplesties, bet vairāk par k nesanāks.
Par to, ka students pat neparādot savas spējas grib $$, dream on. Parādi, ko tu spēj, cik ātri, atbildīgi strādā, ja būsi ar potenciālu, darba devējs pats tev piedāvās procentus no padarītā ar cerību noturēt tevi pēc prakses. Tā ir viena no retajām nozarēm, kur tavs izglītības papīrs tiešām nav plika graša vērts bez prakses, daudz reizes vērtīgāki ir maksas semināri/kursi, kad jau esi apsities tajā un skaidri zini ko tev vajag.
Iesaku mēģināt tikt praksē pie kāda dīlera.
Sent from my MotoG3 using Tapatalk
Par to, ka students pat neparādot savas spējas grib $$, dream on. Parādi, ko tu spēj, cik ātri, atbildīgi strādā, ja būsi ar potenciālu, darba devējs pats tev piedāvās procentus no padarītā ar cerību noturēt tevi pēc prakses. Tā ir viena no retajām nozarēm, kur tavs izglītības papīrs tiešām nav plika graša vērts bez prakses, daudz reizes vērtīgāki ir maksas semināri/kursi, kad jau esi apsities tajā un skaidri zini ko tev vajag.
Iesaku mēģināt tikt praksē pie kāda dīlera.
Sent from my MotoG3 using Tapatalk
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.

HE- nezinu, kur jus dabujat stradniekus? man praktikanti ,kas nak no skolam ir absoluti 0. tad laikam labak ir nemt cilveku, kam tas patik un ir asinis.
jaatjuunee m42

Apgūsti elektrībufunkyasshit rakstīja:Maz pelna stiepjams jēdziens. Zinu mehus, kas arī pelna 1000€ un nedaudz vairāk, bet manā skatījumā viņam nav dzīves. Garāžā no rīta līdz vakaram. Nav pat laika, kad tērēt to naudu. Jadomā arī par savu veselību. Tas ir kaitigs darbs. Elpot ķīmijas, saskare ar ādu ķimijai, slodze mugurai, vairāk/mazāk ceļiem. Neaizmirsīsim vēl par darba drošību, kas lielai daļai pieklibo. Bet ir jādomā - vai tā nauda ko nopelni ir tā vērta pret to, ko ieguldi.

p.s. darba drošība elektriķim neeksistē

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1426
- 1427
- 1428
- 1429
- 1430
- …