Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1432
- 1433
- 1434
- 1435
- 1436
- …
- 2228
- chevron_right

Izklausās, ka esi viens no tādiem, par kuriem saka "atsaldētais bembists"AndzaK_LV rakstīja: blagman jau stav 165e csdd nesamaksati, un ritdien pec mentenes apmeklejuma uzzinasu cik bus par pedejo sodu
itka 160-220e var iedot
![]()
bus jamaskas katru menesi kkada summa

Andza,kur Tu tos sodus rauj?Brauc visu laiku virsū cilvēkiem vai nonstop 180kmh visur?
man ir bijuši divi brīdinājumi,viens no tiem par ātrumu +15kmh un sods 80eur (un divi soda punkti laikam) par neapdrošinātu auto,bet to samaksāja tas,kam bija tas auto,jo domāja,ka apdrošināts ir 

Ar 180km/h ir kā ar sapieriem - Tu kļūdies tikai vienreizĢirts rakstīja:Andza,kur Tu tos sodus rauj?Brauc visu laiku virsū cilvēkiem vai nonstop 180kmh visur?

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

WORD!Kikaps rakstīja:Ja steidzies - esi gatavs par to samaksātAndzaK_LV rakstīja: blagman jau stav 165e csdd nesamaksati, un ritdien pec mentenes apmeklejuma uzzinasu cik bus par pedejo sodu
itka 160-220e var iedot
![]()
bus jamaskas katru menesi kkada summaNevari samaksāt - brauc godīgi!
Reāli liekas smieklīgi visi šitie, kas kkur dzenās un tad čīkst, ka vot stulbie menti atkal uzlika sodu, tjipa menti lohi, jāmaksā sods kuram naudas nav utt...

Kur problēma? - gribi ārdīties brauc uz trasi! Ja vajag kkur skriet satiksmē, tad izmanto waze, antiradus vai sagatavo naudu un spied cik vien iet

Well, it's not going to drift itself!

Paiciits rakstīja:WORD!Kikaps rakstīja:Ja steidzies - esi gatavs par to samaksātAndzaK_LV rakstīja: blagman jau stav 165e csdd nesamaksati, un ritdien pec mentenes apmeklejuma uzzinasu cik bus par pedejo sodu
itka 160-220e var iedot
![]()
bus jamaskas katru menesi kkada summaNevari samaksāt - brauc godīgi!
Reāli liekas smieklīgi visi šitie, kas kkur dzenās un tad čīkst, ka vot stulbie menti atkal uzlika sodu, tjipa menti lohi, jāmaksā sods kuram naudas nav utt...LLP
Kur problēma? - gribi ārdīties brauc uz trasi! Ja vajag kkur skriet satiksmē, tad izmanto waze, antiradus vai sagatavo naudu un spied cik vien iet

Es tagad ar gaidu Bildi epasta. Pirmo reiz muza redzeju , ka aiz Tinuziem pirms Dobelniekiem ir parvietojamais fotoradars. Tiesi kad uz apdzisanu gaju 140+/- bija un sarkans stars bladac. Tik neatminos cik tur zime bija. Jo vel nesen cela remonts bija un 70 KM , ceru ka 90 bus .Rob rakstīja:Izklausās, ka esi viens no tādiem, par kuriem saka "atsaldētais bembists"AndzaK_LV rakstīja: blagman jau stav 165e csdd nesamaksati, un ritdien pec mentenes apmeklejuma uzzinasu cik bus par pedejo sodu
itka 160-220e var iedot
![]()
bus jamaskas katru menesi kkada summa
Sveiki,ar mašīnu esmu uz Jūs. Varbūt kāds man varētu pateikt vai e36 1996. gada kompaktam ir iespējams nomainīt aizmugurējo spārnu.(Kas sevī ietver gandrīz pusi no mašīnas). Ja var,tad kā viņš turās klāt ?

Jāmetina,nav tas vienkārši,tur jau jāskatās vai atmaksājas vispār,nu tas ir,cik labā stāvoklī auto pats,a kas spārnam?sasists,ka viss jāmaina?
Autiņš bija smuks,m paka. Aizmugurējais spārns galīgi samīcīts. Priekšējais arī... Priekšējo māku nomainīt pats. Skatos,ka aizmugurējo spārnu ss`ā var dabūt pa eur ~50 (tādā pašā krāsā kā mans). Kā tad man viņu pārdos ? Ar fleksi zāģes nost ?

Ir kāds no šī foruma, kurš nodarbojas ar auto atdzīšanu no Vācijas?

Viņu laikam varēja pa punktiem nourbt,bet gan jau,ka ar fleksi izgriezīs un savācDooH` rakstīja:Autiņš bija smuks,m paka. Aizmugurējais spārns galīgi samīcīts. Priekšējais arī... Priekšējo māku nomainīt pats. Skatos,ka aizmugurējo spārnu ss`ā var dabūt pa eur ~50 (tādā pašā krāsā kā mans). Kā tad man viņu pārdos ? Ar fleksi zāģes nost ?

e30 M3 touring?Ģirts rakstīja:..viena bilde piemēram

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
Skumīgi.
Mana doma bija nomainīt visu šo - http://www.bildites.lv/images/26hz9lb5k3st157h48d.png
Bet cik es nopratu tas nav iespējams ?
Mana doma bija nomainīt visu šo - http://www.bildites.lv/images/26hz9lb5k3st157h48d.png

agha, gudri zāģēt C atbalstuDooH` rakstīja:Skumīgi.

fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com

vitjazz rakstīja:Tur jau nereāli sanāk! Stoiku iemīcīji?DooH` rakstīja:Skumīgi.

ja pareizi atceros tad liet freeks kko dzina.Vladančiks rakstīja:Ir kāds no šī foruma, kurš nodarbojas ar auto atdzīšanu no Vācijas?
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
Kokus.
Tātad viss ko es varu darīt ir likt viņu detaļās ? nu vissgudrākais es domāju.

Iemet labāk bildi kada tgd viņa ir,vrb kāds ar tādu būs saskāries!DooH` rakstīja:Kokus.

ja sapista pēdējā stoika, tad labāk ir viņu izvilkt, nobraukt līdz TA beigām un auto sadalītvitjazz rakstīja:Iemet labāk bildi kada tgd viņa ir,vrb kāds ar tādu būs saskāries!DooH` rakstīja:Kokus.
bet zinu daudzus gadijumus kur protams, ka zāģē un dara tā lai ir top zustang un tad tirgo - не битая, не крашеная
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1432
- 1433
- 1434