Riepas / Diski
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- …
- 335
- chevron_right
tad nem ar plauktu, ir citi cilveki kuriem plaukti vispar nevajag, a savus diskus es pa limonadi pardodu, riepas maksaja 200 lati, padoma ja tu nemsi style briesmiga stavokli pa 300 ja ir par 300 ideali ka jauni... doma pats ko tu runaBeshkanzz rakstīja:sheit labak panems style 5 par 300 ls,vai kauk kadus diskus ar plauktu,nevis shitadus
Isteniba man ari interese mainas varanti uz kaut kadiem R17 diskiem normala stavokli un taisnus

Pardod ziemas riepas ar labu protektora atlikumu. 205/55/R16 Nokian Hakkapelita 7. ir vairaki komplekti. Cenas - ap 20Ls par riepu, atkariba no mm. 28899123. Atrodas Pardaugava

Kāds var pateikt, kur var gatavus centrējošos gredzenus priekš lietiem diskiem iegādāties ?
Zinu, ka melgā uz vietas paši izvirpo, bet tie man nepatīk, jo viņus vispirms jāliek uz stupicas un tad disku virsū, bet es gribu tos gredzenus, kas fiksējās pašā diskā.
Zinu, ka melgā uz vietas paši izvirpo, bet tie man nepatīk, jo viņus vispirms jāliek uz stupicas un tad disku virsū, bet es gribu tos gredzenus, kas fiksējās pašā diskā.

dalans.lvAce rakstīja:Kāds var pateikt, kur var gatavus centrējošos gredzenus priekš lietiem diskiem iegādāties ?

isteniba tie diski deres ne tikai e46Beshkanzz rakstīja:es nedusmojos ) es ari tachu lieko sheti uz pardoshanu no e46 diskusWilsons86 rakstīja:Un ko darīt, ka jaunie disku modeļi neizskatās pārāk labi uz vecu auto(kāds ir e36), tāpēc jau nevajag dusmoties![]()

Nu stupicas diametrs ja nekļūdos laikam bija 72mm tas gredzenam būs iekšējais izmērs un ārējais, kas ir diskam tam ir 76mm.Beshkanzz rakstīja:dalans.lvAce rakstīja:Kāds var pateikt, kur var gatavus centrējošos gredzenus priekš lietiem diskiem iegādāties ?
Zinu, ka melgā uz vietas paši izvirpo, bet tie man nepatīk, jo viņus vispirms jāliek uz stupicas un tad disku virsū, bet es gribu tos gredzenus, kas fiksējās pašā diskā.man ir tadi pat,kadi tev vajag izmeri ?
pm

cena kriit.lidz 7dienai 180ls cena
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji

Kkā links man ved uz style32 par 95 ls...Ivn rakstīja:pardodu diskus style 22 M-Contour![]()
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... 3801084012
E36.lv 110Ls

Pārdod 4x metāla diskus labā stāvoklī,r15 et20 7j ar savākšanu Spices rajonā , 25ls
Pardodu r15(nezinu kads Style) 205/60 7J michelin(4mm) Bija lietots ka zapaska(krāmejas bagažnieka)
Atrodos pie Dzelzceļas slimnīcas.
Atdošu par 10ls.
25272370
Atrodos pie Dzelzceļas slimnīcas.
Atdošu par 10ls.
25272370

Borbet Diski r15 et 18 laba stavokli virsu stav ziemenes 195 /65 tadas pasvakas, komplekts 65 ls
29116861
29116861
ocd clean
Pārdodu Diskus Bez Gumijām 7Jx15H2 Atrodas Cēsīs 65ls Cena Runājama 26255705
Fuck New Model Cars, Im Riding Old School

nopirkshu vienu dzelzs disku prieksh e36 r15, var piedavaat arii paari, varbuut derees arii lieto disku paaris r15.
pm
pm

Kadam nemetajas e34 r15 dzelzs disks Jelgava, ja kadam ir PM ar cenu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- …
- 335