Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- …
- 2228
- chevron_right
sodien ar oveli atcereejaamies un domaajaam, dros ka tev tgd skrobinieks ritiigs!Kriseens rakstīja:Brinos ka viss darbojas Bet ekrana stiklinam paliels zirneklismožais rakstīja:jaap... man arii patikaas... kā jaunais telefons
p.s. man veljoprojaam ir slikti
Turpmakas dienas ar lielu intresi iešu csdd.lv sadaļā par neapmaxātiem sodiem
Vai aizmugurejie tilti visiem e36 ir vienadi?
kompotam nav..
Skaidrs
varbut kadam ir aizkeries kads nesarusejis aizmugurejais tilts
varbut kadam ir aizkeries kads nesarusejis aizmugurejais tilts
tādu nav nejau e36
Domāju ka vairāk bija domāts nesapuvis.
kas ir labak smilsosana vai skrotesana,atieciba uz aizmugurejo tiltu
Ja nemaldos, skrotēšana nepataisa tik ļoti porainu, varu arī maldīties.
Kādās cenās nāk vārsti (ieplūde/izplūde) 1.8 isiniekam?
gala rezultats ir atkarigs no detaljas stavoklja, ja iet runa par parasto metalu tad ir jaredz detalja pirks tam lai varetu reali izlemt vai tomer izmantot smilshu struklu vai skrotis., ja detalja sarusejusi tad smiltis nonjems to rusuu un liksies ka ir poraina, bet tas tamdelj ka sarusejis bija, ar skrotim nevar tik labi notirit kaa ar smiltim, kautgan tiltam bus ok gan tas, gan tasdogMa rakstīja:Ja nemaldos, skrotēšana nepataisa tik ļoti porainu, varu arī maldīties.
...
Vai sedanam un touringam pakaļējās durvis ir vienādas?!
Pastāstat man, kam tā poga domāta?
EDIT: vairs nav aktuāli!
EDIT: vairs nav aktuāli!
Sveix. Kads var but zin kkadu Graffiti makslinieku? Sen gribas boksu no arpuses izcelt. Paldies
http://www.draugiem.lv/user/94627/unregistred rakstīja:Sveix. Kads var but zin kkadu Graffiti makslinieku? Sen gribas boksu no arpuses izcelt. Paldies
Shis cilveeks tev noteikti paliidzees!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
mega jautajums! vai ar xenoniem var iziet TA ja ir apmazgataji!
Protams ,ka nevar!!!! Ir vajadziigi neviss mazgaataaji ,bet gan automaatiskaa augstuma regulaacija
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
nu skaidriite! bet chalis ogre izgaja tikai ar apmazgatajiem vopshem apskate lohs bij kas skatijas!
značit viņš netrāpija pie Švarca kunga, wot tas ir čalis, tādēļ vairs uz ogres TA nebraucu.ramirez rakstīja:nu skaidriite! bet chalis ogre izgaja tikai ar apmazgatajiem vopshem apskate lohs bij kas skatijas!
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Nu par švarci bazara nav! Vienreiz vienam auto viņs ar tādu spēku spaidīja bremžu pedāli ka beigās pārspieda kkādu trubu tas tik cik dzirdēts no nostāstiem
Bet paļubē truba gan jau bija jau sapuvusi..
Bet paļubē truba gan jau bija jau sapuvusi..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- …
- 2228