Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1445
- 1446
- 1447
- 1448
- 1449
- …
- 2228
- chevron_right
Vechi dirsaa mekleeju pilno swap komplektu vismazs 2.0 pm rakstiet steidzami

++ un cilvēki mūsdienās tik slinki,kā paši nevar neko pastities. Gaida kad visu kāds izdarīs viņa vietā.ValtersZ rakstīja:Pilns pārdod sadaļā.

Tā pati pērk sadaļā ir 70% pārdod sadaļā meklēto daļu.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Tas tāpēc, ka grib par saldu ciparu, ne par kosmosu.ValtersZ rakstīja:Tā pati pērk sadaļā ir 70% pārdod sadaļā meklēto daļu.

Saldu ciparu, johaidī..
1) Sakrājam naudiņu,
2) nopērkam angli.
3) Samaksājam Treilerim par atvešanu!!!!
4) Atrodam vietu (iznomājam, nopērkam).
5) Instrumentus, uz kādiem 400 eur nopērkam (budžeta variants).
Lūk risinājums, ja nepatīk kosmoss.
p.s. tiko cenu klubā, dažas atslēgas nopirku, pārejas, sīkumus. Atslēgas parastās, uzmetamās (integrētais tiršķis). KWB, Yato.
120,- EUR kā nebijuši...

1) Sakrājam naudiņu,
2) nopērkam angli.
3) Samaksājam Treilerim par atvešanu!!!!
4) Atrodam vietu (iznomājam, nopērkam).
5) Instrumentus, uz kādiem 400 eur nopērkam (budžeta variants).
Lūk risinājums, ja nepatīk kosmoss.
p.s. tiko cenu klubā, dažas atslēgas nopirku, pārejas, sīkumus. Atslēgas parastās, uzmetamās (integrētais tiršķis). KWB, Yato.
120,- EUR kā nebijuši...

Pēdējais labojis Svechturis - 20 Dec 2015, 17:39, kopā labots 1 reizi.
Diegabiksis

Angļi vairs nav pat īsti izdevīgi. Atmaksājas atdzīt kādu e46 fl angli ar 3.0. Ilgākā laika posmā sanāc pa 0, varbūt nedaudz plusā, bet drīzāk pa 0, jo pats savāc sev visu swapam. Copartos nosolot +/- sakarīgu mašīnu viņa līdz LV nostājas līdz 2000-2500E. Vidēji mašīna, kas tur maksā 250GBP=1000E un viņa ir Rīgā. Atdzenot tā ir laimes spēle ar motoru un vēl pirkt ko lētu dēļ motora tur var sanākt arī neatpelnīt neko. Galā sanāk lētāk/vieglāk/izdevīgāk paņemt no kāda cita. Ja tev ir vieta, kur turēt bundžu, esi no Rīgas un vari ātri visu iztirgot, tad gan jau arī sanāk izdevīgi.

īstie bomži ir E46 īpašnieki. Reāli plikadīdas. E36-tie netēlo biezos, viņiem vairāk gribas justies strettracer 'iem. Taču viņi netēlo biznesmeņus, nav īsti aktuāli. Za to, liela daļa uz E46, tēlo it kā brauktu ar F10, a forumā MĒNESI meklē plastmasu, kura jauna pie dīlera (!!!) maksā TIKAI 8, EUR.funkyasshit rakstīja:Angļi vairs nav pat īsti izdevīgi. Atmaksājas atdzīt kādu e46 fl angli ar 3.0. Ilgākā laika posmā sanāc pa 0, varbūt nedaudz plusā, bet drīzāk pa 0, jo pats savāc sev visu swapam. Copartos nosolot +/- sakarīgu mašīnu viņa līdz LV nostājas līdz 2000-2500E. Vidēji mašīna, kas tur maksā 250GBP=1000E un viņa ir Rīgā. Atdzenot tā ir laimes spēle ar motoru un vēl pirkt ko lētu dēļ motora tur var sanākt arī neatpelnīt neko. Galā sanāk lētāk/vieglāk/izdevīgāk paņemt no kāda cita. Ja tev ir vieta, kur turēt bundžu, esi no Rīgas un vari ātri visu iztirgot, tad gan jau arī sanāk izdevīgi.

Diegabiksis

Cik esmu servisos strādājis (ne visi protams), bet E46 īpašnieki ir lielākie nīdētāji par cenāmSvechturis rakstīja:īstie bomži ir E46 īpašnieki. Reāli plikadīdas. E36-tie netēlo biezos, viņiem vairāk gribas justies strettracer 'iem. Taču viņi netēlo biznesmeņus, nav īsti aktuāli. Za to, liela daļa uz E46, tēlo it kā brauktu ar F10, a forumā MĒNESI meklē plastmasu, kura jauna pie dīlera (!!!) maksā TIKAI 8, EUR.funkyasshit rakstīja:Angļi vairs nav pat īsti izdevīgi. Atmaksājas atdzīt kādu e46 fl angli ar 3.0. Ilgākā laika posmā sanāc pa 0, varbūt nedaudz plusā, bet drīzāk pa 0, jo pats savāc sev visu swapam. Copartos nosolot +/- sakarīgu mašīnu viņa līdz LV nostājas līdz 2000-2500E. Vidēji mašīna, kas tur maksā 250GBP=1000E un viņa ir Rīgā. Atdzenot tā ir laimes spēle ar motoru un vēl pirkt ko lētu dēļ motora tur var sanākt arī neatpelnīt neko. Galā sanāk lētāk/vieglāk/izdevīgāk paņemt no kāda cita. Ja tev ir vieta, kur turēt bundžu, esi no Rīgas un vari ātri visu iztirgot, tad gan jau arī sanāk izdevīgi.![]()
![]()
Tas ir pilnīgs p****c.

Nav dzirdēts, ka kāds swapu tur būtu atstājis.RihisE36 rakstīja:Vechi dirsaa mekleeju pilno swap komplektu vismazs 2.0 pm rakstiet steidzami
Diegabiksis

Svechturis rakstīja:Nav dzirdēts, ka kāds swapu tur būtu atstājis.RihisE36 rakstīja:Vechi dirsaa mekleeju pilno swap komplektu vismazs 2.0 pm rakstiet steidzami

MMESvechturis rakstīja:Nav dzirdēts, ka kāds swapu tur būtu atstājis.RihisE36 rakstīja:Vechi dirsaa mekleeju pilno swap komplektu vismazs 2.0 pm rakstiet steidzami

Vakar sanaca ka dreilinju apli man piegrieza celju uz sasita mashinu.bampers,sparns,pavarotnjiks,un moldings ar abs deveju.
Vel nezinu kada summa sanaks,bet ka ir,vinji man tamee liks jaunas detaljas cenas vai lietotas? Bmw e38 fl
Vel nezinu kada summa sanaks,bet ka ir,vinji man tamee liks jaunas detaljas cenas vai lietotas? Bmw e38 fl
ar kompatu pa brugji

Saliks ķīnu visurcipruss18 rakstīja:Vakar sanaca ka dreilinju apli man piegrieza celju uz sasita mashinu.bampers,sparns,pavarotnjiks,un moldings ar abs deveju.

Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

Visdrizàk ka lietotascipruss18 rakstīja:Vakar sanaca ka dreilinju apli man piegrieza celju uz sasita mashinu.bampers,sparns,pavarotnjiks,un moldings ar abs deveju.
cipruss18 rakstīja:Vakar sanaca ka dreilinju apli man piegrieza celju uz sasita mashinu.bampers,sparns,pavarotnjiks,un moldings ar abs deveju.
Tāmē lietotas vai aftermarket - vecs šrots tas e38...

cipruss18 rakstīja:Vakar sanaca ka dreilinju apli man piegrieza celju uz sasita mashinu.bampers,sparns,pavarotnjiks,un moldings ar abs deveju.
No pieredzes saku, ka tev sarēķinās visu ķīnas detaļās.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1445
- 1446
- 1447
- 1448
- 1449
- …
- 2228