Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1454
- 1455
- 1456
- 1457
- 1458
- …
- 2228
- chevron_right

Ja pareizi atceros, tad to Pikes Peak versiju vispār aizliedza pēc kāda laika, jo bija pārāk ātrs 

A kur tad brauca s1 ja ne b grupā? Es redzu tikai 2 titulus, sētas gonkas nevienam neinterisēLācis rakstīja:Neesmu audi fans bet painteresejos par info.
Tu nosauci tikai group b rezultatus kur brauca urka
Paskaties s1 quattro rezultatus. 7 gadu laika 21 chempiona tituls tiem auto dažādos rallijos. Nedaudz info tik palaboju.

Kur jūs tādas muļķības raujat?Inferno rakstīja:Ja pareizi atceros, tad to Pikes Peak versiju vispār aizliedza pēc kāda laika, jo bija pārāk ātrs

Nu nav tās nekādas muļķības. B grupu jau izbanoja dēļ tā, ka tie auto bija pārāk jaudīgi. Pēc tam sākās cits stāsts pavisam, bija lielisks raksts par šo tēmu, bet nevaru vairs atrast linku.kars rakstīja:Kur jūs tādas muļķības raujat?Inferno rakstīja:Ja pareizi atceros, tad to Pikes Peak versiju vispār aizliedza pēc kāda laika, jo bija pārāk ātrs

Es par pikes peak konkrēti, nevajag visu pīt kopā.
Nākamajā gadā Vatanens ar pežu uzgrilēja audi un ar to arī vis beidzās.
Nākamajā gadā Vatanens ar pežu uzgrilēja audi un ar to arī vis beidzās.
Arī esmu lasījis un redzējis tādu rakstu, kurā viss smalki izklāstīts par B grupas likvidēšanu. Tajā laika tie autiņi bija par ātru un jaudīgu priekš drošības aprīkojuma.

Nav tikai runa par B grupas likvidēšanu. Bija arī labs raksts konkrēti par Audi un Pikes Peak.

Šķiet šajā video arī Senna(kam nav zināms - cilvēks, kuru Šumahers neskaitāmas reizes saucis par labāko) pasaka, ka krietni grūtāk nekā F1(ņemot vērā, ka F1 tajā laikā Turbo monstri bez drošības)Emteks rakstīja:Arī esmu lasījis un redzējis tādu rakstu, kurā viss smalki izklāstīts par B grupas likvidēšanu. Tajā laika tie autiņi bija par ātru un jaudīgu priekš drošības aprīkojuma.
Being second is being the first of the losers. /Senna/

Vis jau ir ok, tik man nepatīk ka pārāk glorificē rAudi, vienīgais viņu panākums ir ka šamie bija pionieri ar awd
kars, kad sāksi braukt ārpus datorspēlēm, tad arī varēsi (kaut vai subjektīvi) spriest, kas ir labs, kas nav
audi b2 quattro ir pat ļoti, ļoti labs, interesants auto, protams, ar pāris lielākām un mazākām pārbūvēm, bet arī e30, e36 stokā nekam neder. Savulaik ziemās pa dopiem ar to dabūta pamatīga adrenalīna deva (pārsvarā kā stūrmanim), kur tā sniegumu grūti atkārtot pat ar padsmit paku vērtu awd, nemaz nerunājot par vienas ass piedziņu.
Jā, tas ir aizvēsturisks nekam nederīgs dzelzis pēc mūsdienu standartiem (nav pašbloķējošo, izsvarojums pakaļā utt), bet, lūdzu, nosauc man konkurētspējīgu tā budžeta awd auto 80-tajos (to ko varēja brīvi iegādāties parasts pilsonis, ne rallijkomandu prototipi). Arī e30 m3 trasē piesmies 99% jauno "sievišķu" hot hatch`u, bet vai tas mazinās faktu, ka tas ir viens no visu laiku veiksmīgākajiem auto autosportā?

audi b2 quattro ir pat ļoti, ļoti labs, interesants auto, protams, ar pāris lielākām un mazākām pārbūvēm, bet arī e30, e36 stokā nekam neder. Savulaik ziemās pa dopiem ar to dabūta pamatīga adrenalīna deva (pārsvarā kā stūrmanim), kur tā sniegumu grūti atkārtot pat ar padsmit paku vērtu awd, nemaz nerunājot par vienas ass piedziņu.
Jā, tas ir aizvēsturisks nekam nederīgs dzelzis pēc mūsdienu standartiem (nav pašbloķējošo, izsvarojums pakaļā utt), bet, lūdzu, nosauc man konkurētspējīgu tā budžeta awd auto 80-tajos (to ko varēja brīvi iegādāties parasts pilsonis, ne rallijkomandu prototipi). Arī e30 m3 trasē piesmies 99% jauno "sievišķu" hot hatch`u, bet vai tas mazinās faktu, ka tas ir viens no visu laiku veiksmīgākajiem auto autosportā?
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.

Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Drifts krīt no gaisa 

Paldies, nekārdini, man jau vakar bija pa sausu apli drift hard or go home ar 1.6. Pēc brīža braucu pēc jauna plauktamāriņš rakstīja:Drifts krīt no gaisa

Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

Par cik Beņa nav pabeigta, ar Astrīdu raustīt rūķi netīkās ārā līstmaartyd rakstīja:Paldies, nekārdini, man jau vakar bija pa sausu apli drift hard or go home ar 1.6. Pēc brīža braucu pēc jauna plauktamāriņš rakstīja:Drifts krīt no gaisa

Var latviski?māriņš rakstīja:Par cik Beņa nav pabeigta, ar Astrīdu raustīt rūķi netīkās ārā līstmaartyd rakstīja:Paldies, nekārdini, man jau vakar bija pa sausu apli drift hard or go home ar 1.6. Pēc brīža braucu pēc jauna plauktamāriņš rakstīja:Drifts krīt no gaisa

Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv

Man e36 garažā bez priekšējā loga un kapota un radiatora stāvmaartyd rakstīja:Var latviski?māriņš rakstīja:Par cik Beņa nav pabeigta, ar Astrīdu raustīt rūķi netīkās ārā līst
Un ar Daily opeļ astru uz ielas negribās rādīties

Nafigam atkal bmw izjaukts stav, kad visi prieki nak, rit obligati japabeidz tas srots

Traģēdija, kādam nav vējstikla...manam vispār motora nav 

5 days afterseeingman rakstīja:, tad nu tagad man ir 2 dienas, lai sabuvetu pagaidu shtenc2.5 turbo...
seeingman rakstīja:Nafigam atkal bmw izjaukts stav, kad visi prieki nak, rit obligati japabeidz tas srots

Rob rakstīja:5 days afterseeingman rakstīja:, tad nu tagad man ir 2 dienas, lai sabuvetu pagaidu shtenc2.5 turbo...seeingman rakstīja:Nafigam atkal bmw izjaukts stav, kad visi prieki nak, rit obligati japabeidz tas srots

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1454
- 1455
- 1456
- 1457
- 1458
- …
- 2228