Šeit var papļāpāt !!!

Visas slēgtās tēmas u.c., kas vairs nav aktuāls.
Profila bilde
māriņš
Ziņojumi: 2510
Pievienojies: 26 Dec 2013, 15:20
Braucu ar: Primeru/Kupeju
Atrašanās vieta: Aizpute
Reputācija: 8

28 Dec 2015, 00:16

elksnis rakstīja:Labi, labak viri paskatas ka mašīnas jābūvē....

Kvalitatīvi :D
Profila bilde
Kapteinis
Ziņojumi: 404
Pievienojies: 28 Jūn 2014, 05:01
Braucu ar: 4.44
Atrašanās vieta: Ogre

28 Dec 2015, 00:26

JānisK-[JK] rakstīja:par to žopometra performanci vari nestāstīt, tam nav nekādu mērījumu, te labi darbojas psiholoģiskais faktors, ir turba tātad jauda :gigigi:
Ar žopometru var nomērīt gan :lol: , pēc maniem mērījumiem beigās gāja tiešām daudz labāk nekā stock, pat labāk kā b20 ar 4.44 reduktoru, tākā šoreiz par psiholoğisko faktoru nevar būt ne runas :hahaha:
elvijs00
Ziņojumi: 152
Pievienojies: 17 Jūl 2015, 14:51
Braucu ar: 323

28 Dec 2015, 00:27

Kāds nevar palīdzēt ar priekšējā bampera nostiprināšanu ar savilcējiem, cik saprotu, tad kur aķi skruve izluza bampera tas turetajs, laikam un noderētu palīdzība pieķemerēt viņu klāt uz ziemu tik vajag. Kāds moš var palīdzēt ?! :supeer:
Profila bilde
JānisK-[JK]
Ziņojumi: 1088
Pievienojies: 22 Sep 2014, 18:13
Reputācija: 2

28 Dec 2015, 00:29

Kapteinis rakstīja:
JānisK-[JK] rakstīja:par to žopometra performanci vari nestāstīt, tam nav nekādu mērījumu, te labi darbojas psiholoģiskais faktors, ir turba tātad jauda :gigigi:
Ar žopometru var nomērīt gan :lol: , pēc maniem mērījumiem beigās gāja tiešām daudz labāk nekā stock, pat labāk kā b20 ar 4.44 reduktoru, tākā šoreiz par psiholoğisko faktoru nevar būt ne runas :hahaha:
Reini nestāsti šito, tev tak tava kupeja arī gāja, tikai kad es izbraucu no "iešanas" tur maz kas bija :nenene:
Profila bilde
Kapteinis

28 Dec 2015, 00:40

JānisK-[JK] rakstīja:
Kapteinis rakstīja:
Reini nestāsti šito, tev tak tava kupeja arī gāja, tikai kad es izbraucu no "iešanas" tur maz kas bija :nenene:
Mana kupeja ir cits stāsts.. kaut vai varam pieņemt, ka nezinu, kā labam m50b20 jāiet un tev bij taisnība, ka bez clutch kicka ar otro, ieminot būtu bijis viņai jāspolē. Nekad ar jaunu m50b20 nēesmu braucis :rolleyes:
Bet kāds tam sakars ar seeingmana turbo? Tur tiešām bij ievērojams tas jaudas pieaugums beigās, kad sagrieza max spiedienu un šo to sadarija ar vadību!
Profila bilde
JānisK-[JK]

28 Dec 2015, 01:13

Kapteinis rakstīja: Mana kupeja ir cits stāsts.. kaut vai varam pieņemt, ka nezinu, kā labam m50b20 jāiet un tev bij taisnība, ka bez clutch kicka ar otro, ieminot būtu bijis viņai jāspolē. Nekad ar jaunu m50b20 nēesmu braucis :rolleyes:
Bet kāds tam sakars ar seeingmana turbo? Tur tiešām bij ievērojams tas jaudas pieaugums beigās, kad sagrieza max spiedienu un šo to sadarija ar vadību!
Sakars tāds, ka žopometrs nav mērinstruments, pēc, kura var korekti spriest un citiem stāstīt cik tur kas gāja, tā rādījumi ir emocionāli un precizitāte +/- tramvaja pietura :clap:

Ar maks spiedienu tev arī motorzāģis "družba" sāks staigāt :lol:

Es par to visu neko sliktu nesaku, cits mācās no savām kļūdām, cits no citu kļūdām, citam vienkārši vajag procesu, lai kāds tas būtu, bet ja cilvēks sevi pozicionē kā profu bet taisa yolo + vēl lecās ja kāds izsaka viedokli ne pa prātam :gigigi:
Profila bilde
JānisK-[JK]

28 Dec 2015, 01:14

Kapteinis rakstīja: Nekad ar jaunu m50b20 nēesmu braucis :rolleyes:
Nevajag jaunu, vajag vienkārši normālu dzinēju, kurš ir tehniskā kārtībā :yes:
Profila bilde
GatisB.
Ziņojumi: 1030
Pievienojies: 15 Jūl 2013, 10:56
Braucu ar: 2

28 Dec 2015, 01:41

https://www.instagram.com/p/_zttA_l6um/ lieliski parāda stajankas drifterus :gigigi:
Profila bilde
Inferno
Ziņojumi: 2823
Pievienojies: 10 Okt 2014, 00:24
Braucu ar: Mercedes-Benz
Atrašanās vieta: Kapitolija
Reputācija: 7

28 Dec 2015, 07:33

GatisB. rakstīja:https://www.instagram.com/p/_zttA_l6um/ lieliski parāda stajankas drifterus :gigigi:
:lol:
Profila bilde
Liss
Ziņojumi: 2562
Pievienojies: 16 Apr 2011, 09:22
Braucu ar: turbo bamsli
Reputācija: 40

28 Dec 2015, 07:57

JānisK-[JK] rakstīja:
Kapteinis rakstīja: Mana kupeja ir cits stāsts.. kaut vai varam pieņemt, ka nezinu, kā labam m50b20 jāiet un tev bij taisnība, ka bez clutch kicka ar otro, ieminot būtu bijis viņai jāspolē. Nekad ar jaunu m50b20 nēesmu braucis :rolleyes:
Sakars tāds, ka žopometrs nav mērinstruments, pēc, kura var korekti spriest un citiem stāstīt cik tur kas gāja, tā rādījumi ir emocionāli un precizitāte +/- tramvaja pietura :clap:

Es par to visu neko sliktu nesaku, cits mācās no savām kļūdām, cits no citu kļūdām, citam vienkārši vajag procesu, lai kāds tas būtu, bet ja cilvēks sevi pozicionē kā profu bet taisa yolo + vēl lecās ja kāds izsaka viedokli ne pa prātam :gigigi:
profs es esmu motorbūvē, nevis turbinizešanā, automātiskajās kārbās, swapos vai gudri diršanā, ka neies.
ja būtu kaut kāda normāla kritika, nevis tikai standarts no tevis: "nekas neder, nekas neies, viss slikti utt." tad nebūtu nekāda diršanās, vari droši aiziet palasīt, ko pats esi sarakstījis, tā teikt skatam no malas.
Profila bilde
Kapteinis

28 Dec 2015, 12:24

JānisK-[JK] rakstīja:

Es vaitad teicu, ka tas motors iet precīzi tik un tik labāk? :gigigi: Teicu, ka ar turbo ir ievērojami labāk, jo tu tu saki, ka turbīna ir tikai lieks svars un neko reāli nedod :gigigi:
mrfix55
Ziņojumi: 105
Pievienojies: 11 Okt 2013, 21:32
Braucu ar: 320i

28 Dec 2015, 12:54

kupejai no sedana der sledzenes mehanisms? http://prussianmotors.com/empower/images/inv_000602.jpg
Profila bilde
JānisK-[JK]

28 Dec 2015, 13:31

seeingman rakstīja:
JānisK-[JK] rakstīja:

profs es esmu motorbūvē, nevis turbinizešanā, automātiskajās kārbās, swapos vai gudri diršanā, ka neies.
ja būtu kaut kāda normāla kritika, nevis tikai standarts no tevis: "nekas neder, nekas neies, viss slikti utt." tad nebūtu nekāda diršanās, vari droši aiziet palasīt, ko pats esi sarakstījis, tā teikt skatam no malas.
Jā nu turbo ir cita dimensija, nu ne kādīgi nav saistīta ar iekšdedzes dzinēju :o
Līdz profam Tev vēl ir dikti ilgi jāaug ;) profi ar savu darbu ir sapelnījuši pietiekoši, lai ikdienas auto nav jātaisa par jolo mobīli, nav jāknapinās ar līdzekļiem degvielai, nemaz nerunājot par pārējo. Pavisam nesen esi uzsācis darbību, kad pie tevis sāks braukt klienti ar lielākiem ienākumiem virs studenta un virs minimālās algas, kad tiks pieprasīts tikai tavs darbs, kad citi LV servisi vedīs darbu tev kā profam, tad būs cita bilde.

Nejauc skype čata ākstīšanos dzīvē :gigigi: kritika bija ne tik vien normāla, bet konkrēti argumentēta par tēmu, bet pēc tā ko redzu forumā tev aizkaitina jebkura kritika, kura veltīta dižajam profam :giggle:
Profila bilde
JānisK-[JK]

28 Dec 2015, 13:33

Kapteinis rakstīja: Es vaitad teicu, ka tas motors iet precīzi tik un tik labāk? :gigigi: Teicu, ka ar turbo ir ievērojami labāk, jo tu tu saki, ka turbīna ir tikai lieks svars un neko reāli nedod :gigigi:
Nejauc Toma turbo ar kvalitatīvu uzbūvētu turbo :gigigi:
Profila bilde
māriņš
Ziņojumi: 2510
Pievienojies: 26 Dec 2013, 15:20
Braucu ar: Primeru/Kupeju
Atrašanās vieta: Aizpute

28 Dec 2015, 14:19

Profila bilde
Prodigy
Ziņojumi: 159
Pievienojies: 22 Mai 2012, 19:38
Braucu ar: м пакет
Atrašanās vieta: Jēkabpils

28 Dec 2015, 15:11

ir šeit kāds kurš ir darijis vai zin, par m5x kārbu uz m62? kam vest pārtaisīt?
Kristaps27
Ziņojumi: 73
Pievienojies: 08 Nov 2015, 22:51
Braucu ar: 325i

28 Dec 2015, 16:39

Vajadzētu rīt samainīt e36 aizmugurējo tiltu un izurbt vienu ielauztu tilta skrūvi. Rīgā. Ja kāds var to izdarīt vai var kādu ieteikt PM.
Profila bilde
ValtersZ
Ziņojumi: 4697
Pievienojies: 15 Jūn 2011, 12:18
Braucu ar: Skaties pats.
Atrašanās vieta: Oslo
Reputācija: 3

28 Dec 2015, 17:23

Tas ir tāds sex skrūvēt trauslu plastmasu un rūsēšjušas skrūves.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Profila bilde
Rob
Ziņojumi: 2474
Pievienojies: 14 Aug 2012, 01:25
Braucu ar: Orientblau Touring
Atrašanās vieta: Ogre-Madona-Cesvaine
Reputācija: 6

28 Dec 2015, 17:42

ValtersZ rakstīja:Tas ir tāds sex skrūvēt trauslu plastmasu un rūsēšjušas skrūves.
Tā tas ir ar vecām lamatām.
Profila bilde
Kikaps
Ziņojumi: 1899
Pievienojies: 19 Feb 2014, 00:46
Braucu ar: īsu div-bļ*-astoņ'
Atrašanās vieta: Galvaspilsētas
Reputācija: 5

28 Dec 2015, 17:47

Rob rakstīja:
ValtersZ rakstīja:Tas ir tāds sex skrūvēt trauslu plastmasu un rūsēšjušas skrūves.
Tā tas ir ar vecām lamatām.
Ziemā. :D
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?

It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.