Šeit var papļāpāt !!!

Visas slēgtās tēmas u.c., kas vairs nav aktuāls.
Profila bilde
funkyasshit
Ziņojumi: 1604
Pievienojies: 24 Nov 2014, 01:01
Braucu ar: 14/l100km pilsētā
Atrašanās vieta: BMWPower
Reputācija: 3

29 Dec 2015, 09:32

Tie čaļi video spēlējas ar uguni. :D
Ja es būtu ments, pierakstītu katra numuru un kā ieraudzītu tā drāztu par pilnu programmu. Riepu protektors, ugunsdzēšamais, veste, trijstūris, aptieciņa. :gigigi:
Profila bilde
gosha23
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 231
Pievienojies: 24 Sep 2015, 13:38
Braucu ar: E46 3.0D
Atrašanās vieta: Rīgas

29 Dec 2015, 09:43

Video interesants. No sākuma domāju ka tas Caks nofilmējis bet nē kad ieraudzīju ka Suņi pa vidu stāv un lika pasmaidīt. Pa spēlēja kas dārzā [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND TIGHTLY-CLOSED EYES]

HTC m8 Tapatalk
Profila bilde
Kikaps
Ziņojumi: 1899
Pievienojies: 19 Feb 2014, 00:46
Braucu ar: īsu div-bļ*-astoņ'
Atrašanās vieta: Galvaspilsētas
Reputācija: 5

29 Dec 2015, 09:47

gosha23 rakstīja:Video interesants. No sākuma domāju ka tas Caks nofilmējis bet nē kad ieraudzīju ka Suņi pa vidu stāv un lika pasmaidīt. Pa spēlēja kas dārzā [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND TIGHTLY-CLOSED EYES]

HTC m8 Tapatalk
Tie paši "suņi" tavu sadauzīto seju vilks no auto vraka ārā, ja vajadzēs, tikai tad Tu viņus par kungiem dēvēsi!!! :doh: :doh: :doh:

Un iespējams ir savākuši kādu, kurš 400m pēc posteņa būtu pālī tieši Tavam auto purnā iebraucis!

Bet nu, šaurām pierēm - šaurs redzesloks.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?

It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Emteks
Ziņojumi: 718
Pievienojies: 19 Mar 2015, 23:28

29 Dec 2015, 10:23

Lasot postus rodās sajūta, ka te bērnībā apdalītie un iekaustītie novākušies. Ja es būtu ments, man būtu pilnīgi pie kājas, ka viņi tur riņķo. Tur jau tā problēma, ka šādi apbižotie strādā policijā un drātē tos kas degungalā ir. Bet reālus noziedziniekus ķer retais, kurš to darbu dara, lai visu padarītu labāku.
Attēls
elksnis
Ziņojumi: 1075
Pievienojies: 19 Mai 2013, 02:56
Braucu ar: e36/v70
Reputācija: 1

29 Dec 2015, 10:33

Tak kad menti sāks darīt savu darbu - nevis iekasēt naudu savās kabatās un pildīt valsts plānu budžeta papildināšanai, tad kads tos saks cienit...

Tā sistēma ir sasmirdusi un korumpēta...

Nevis ceļu policija bet Krūmu Polcija :super:

Ziemassvētku vakarā, blad sēž slēpnī ker uz ātrumu meža vidū... :lol: Un vēl vilcinās protokolu rakstīt...

Ja viņi ar savu klātbūtni radītu piemēru visa attieksme un braukšana būtu savādāka...

Ceļu policija nodarbojas tikai ar sodīšanu - prevencija nahuj nenotiek... notiek spēle kāmer policija neredz tikmēr stiepjam.. bet realitātē ja visi zinātu ka atpirkties nesanaks un par to var sedet - brauktu kā Igaunijā...

Tur kāds pārsniedz ātrumu? nepārsniedz...
elksnis

29 Dec 2015, 10:36

Un tie ""suņi" neviens tevi nekur nevilks arā.... labakaja gadījuma izsauks ātros...

Un kāmēr tevi vāķīs ātrie fiksi saformēs protokolu - avārijas izraisišana 50eur :hahaha:

un 70% iespēja ka alkašš tiks noformēts kā piedzēries velosipēdists, un to savāks draugi mājās... :super:

Un tad vēl protams dienesta apliecības prieksrocības :hahaha:

Tehnikso apskati neejam, cela nodokli nemaksājam, noteikumus parsniedzam - jo savi saviem protokolus nerakstas :lol:

Un tas vel visa aizberga redzama puse...
Profila bilde
Kikaps

29 Dec 2015, 10:44

Tātad kukuļdošana, ātruma pārsniegšana, dzeršana u.c. lietas ir okej kamēr to neievēro un/vai ir iespēja? Pat ja skaidri visiem zināms, ka likums aizliedz?

Nedosi kukuli - neņems! Pārsniedzi ātrumu - maksā! Kukulis vispār ir tāda debīla mode, kura nāk ekskluzīvi no vatņiku garīgi atpalikušās savienības, kur visi varēja dajebko "neredzēt" par 'polšiņu'. Jāizaug ir visiem no tā, ne tikai policijai. Tad kad nācijai nebūs pieņemama korumpētība, tad arī iekārta nebūs korumpēta. Pagaidām visi ar savu 'sarunāšanu' tikai veicina to debīlo riteni, kurā neviens ne par ko nav gatavs uzņemties atbildību un visiem šķiet ka 'mans gadījums jau neskaitās, man nav kā citiem'!
Pēdējais labojis Kikaps - 29 Dec 2015, 10:47, kopā labots 1 reizi.

Profila bilde
Inferno
Ziņojumi: 2823
Pievienojies: 10 Okt 2014, 00:24
Braucu ar: Mercedes-Benz
Atrašanās vieta: Kapitolija
Reputācija: 7

29 Dec 2015, 10:46

Emteks rakstīja:Lasot postus rodās sajūta, ka te bērnībā apdalītie un iekaustītie novākušies. Ja es būtu ments, man būtu pilnīgi pie kājas, ka viņi tur riņķo. Tur jau tā problēma, ka šādi apbižotie strādā policijā un drātē tos kas degungalā ir. Bet reālus noziedziniekus ķer retais, kurš to darbu dara, lai visu padarītu labāku.
Āha, tikai pēc kāda laika, iespējams, tie kadri, kuri tajā video čakarē tos mentus, būs tie paši lielākie forumos bļāvēji "menti pidari, piepisās un izdrāza par sīkumu, es jau neko neizdarīju".

Man pašam arī nepatīk, kā pie mums strādā CP, jo pagaidām izskatās, ka paņemt uz ātrumu ir vienīgais, kas viņiem interesē. Bet pie tā daļēji arī ir vainīgi autobraucēji, kuri vienkārši un elementāri neprot braukt, ieskrienas ar savām līkajām rokām līdz 140 un nošķiļas, tāpēc arī tāda statistika, ka redz "ātrums nogalina". Nogalina līkas rokas, jebio! :doh: Taču tik pat labi var arī apgalvot, ka menti nevar pašlaik nekam nopietnākam pievērsties, jo viņiem visu laiku ir jābrauc uz kaut kādu avāriju, kur kārtējais līkrocis ir novākojies vai jābraukā pa stāvlaukumiem un jādzenā šitie rajona vietējie kenbloki, kuri bieži vien neprot mierīgi un kulturāli paslidināties, bet tēlo drift all stars ar savām taisnajām izplūdēm nakts vidū!
Profila bilde
Kikaps

29 Dec 2015, 10:53

Ja padomā, cik daudz alkašu bija uz ceļiem pirms 10 gadiem, negribētos teikt, ka prevencija nenotiek.

Ari idiotu pilsētās, kuriem ātruma ierobežojums eksistē tikai uz soda kvīts, ir palicis mazāk. Un pa sarkano brauc mazāk. Un maksas pagriezienus taisa mazāk. Un kretīniski parkojas mazāk.

Notiek prevencija - visiem taču galvā ir tā balss "eu, bet šitā nedrīkst.", citiem tikai, vējoprojām, par klusu. Moška vēl pielikt 15-20% visiem sodiem, tad būs vēl efektīvāk.

elksnis

29 Dec 2015, 10:55

Tu mani nesaproti...

Krūmu policija kukulus ņem un pat prasa... vilcinās rakstīt protokolu, garas runas - Kristapa kungs kur nu tā steidzamies, utt

Protams ka ņemt no tada e36 braucēja kukuli vinam nav nekada interese... Ja brauc ar musdienigaku auto :lol: tad aina ir cita... Stāstu ir daudz...

Es kukulus nedodu principāli - parsniedzu pats vainigs... ka saka pats lohs....

Bet man nepatik kad mani medi....

nu ka tas var būt ka nomaina zīmi un jau sēž ekipāža un raksta protokolus - slauc....
Nu nahujam ir jāstāv nakts vidu uz veca meža ceļa sānceļa un jaker uz atruma.... lai stāv tā ka auto ir redzams, lai iesledz bakugunis - neviens nestieps.

LAI NODARBOJAS AR PREVENCIJU

Nu labi izrakstija man protokolu 40 eur... huj snim...
Vainigs apmaksaju...

Bet taja pašā laika ir ļaužu grupa kas maksa skaidra - jo kukulis 100 -200 eiro paris reizes nedela nav nauda... nerunaju par vidusmēra e36.lv lietotaju... :lol:

Un tiem pofig jo ir iespeja maksat,,,

Ir CP iebaidta pa rigas raj. ņem mazak uz ķepas bet ņem,,,

Ja kas ir zināma cilvēku grupa kas ar nopietnu tehniku filmē šādus darījumus un drīz iznāks maz filma youtubē... :lol:
elksnis

29 Dec 2015, 10:57

Kikaps rakstīja:Ja padomā, cik daudz alkašu bija uz ceļiem pirms 10 gadiem, negribētos teikt, ka prevencija nenotiek.

Ari idiotu pilsētās, kuriem ātruma ierobežojums eksistē tikai uz soda kvīts, ir palicis mazāk. Un pa sarkano brauc mazāk. Un maksas pagriezienus taisa mazāk. Un kretīniski parkojas mazāk.

Notiek prevencija - visiem taču galvā ir tā balss "eu, bet šitā nedrīkst.", citiem tikai, vējoprojām, par klusu. Moška vēl pielikt 15-20% visiem sodiem, tad būs vēl efektīvāk.

Tie 15 vai 20 % nepis ne grama nevienam uzņēmējam... nevienam kam ir nauda... :lol:

Mums līdz civilizētai braukšanai ir dafiga vēl tālu...

Salidinam piemeram Zviedru, Anģļu, Igauņu un Latvijas - policijas kultūru..
Profila bilde
Kikaps

29 Dec 2015, 11:00

elksnis rakstīja: Es kukulus nedodu principāli - parsniedzu pats vainigs... ka saka pats lohs....

Bet man nepatik kad mani medi....

nu ka tas var būt ka nomaina zīmi un jau sēž ekipāža un raksta protokolus - slauc....
Nu nahujam ir jāstāv nakts vidu uz veca meža ceļa sānceļa un jaker uz atruma.... lai stāv tā ka auto ir redzams, lai iesledz bakugunis - neviens nestieps.
Es nesaku, ka viss ir pareizi, es gribu, lai cilvēki novērtē to, kas mums ir. Kaimiņos (ne EST), taču ir vēl daudz sliktāk, bet tur visi baidās no viņiem...

Kas attiecas uz tām bākugunīm, tas ir koks ar diviem galiem. Tu taču pats ātri vien iemanītos ieraudzīt bākugunis pēc (Radara fiksēšanas attālums + bremzēšanas ceļš līdz atļautajam) x2 metriem un stieptu visur, kur viņas neredzētu - atkal slikti, jo tas, ka Tu proti braukt, nenozīmē, ka Toļiks ar 316, kurš Tavā aizvējā ieskrējies līdz pacelšanās ātrumiem, arī izņems to līkumu - statistikai ++, ja vēl čomi mašīnā.... Fleksis in da atsperes 4 lyf, yolo.

EDIT: Kādu dien (pēc gadiem 20, vismaz, kad visi padomju pirdieni būs izvēdināti), varbūt mēs redzēsim, kā būs mainījusies tautas domāšana un līdz ar to arī attieksme no un pret visiem. Līdz tam, diemžēl, neviena puse nav gatava mainīties, un visi spītīgi kliedz, ka tie tur taču vainīgi! Es jau neko.

elksnis

29 Dec 2015, 11:03

Inferno rakstīja:
Emteks rakstīja:Lasot postus rodās sajūta, ka te bērnībā apdalītie un iekaustītie novākušies. Ja es būtu ments, man būtu pilnīgi pie kājas, ka viņi tur riņķo. Tur jau tā problēma, ka šādi apbižotie strādā policijā un drātē tos kas degungalā ir. Bet reālus noziedziniekus ķer retais, kurš to darbu dara, lai visu padarītu labāku.
Āha, tikai pēc kāda laika, iespējams, tie kadri, kuri tajā video čakarē tos mentus, būs tie paši lielākie forumos bļāvēji "menti pidari, piepisās un izdrāza par sīkumu, es jau neko neizdarīju".

Man pašam arī nepatīk, kā pie mums strādā CP, jo pagaidām izskatās, ka paņemt uz ātrumu ir vienīgais, kas viņiem interesē. Bet pie tā daļēji arī ir vainīgi autobraucēji, kuri vienkārši un elementāri neprot braukt, ieskrienas ar savām līkajām rokām līdz 140 un nošķiļas, tāpēc arī tāda statistika, ka redz "ātrums nogalina". Nogalina līkas rokas, jebio! :doh: Taču tik pat labi var arī apgalvot, ka menti nevar pašlaik nekam nopietnākam pievērsties, jo viņiem visu laiku ir jābrauc uz kaut kādu avāriju, kur kārtējais līkrocis ir novākojies vai jābraukā pa stāvlaukumiem un jādzenā šitie rajona vietējie kenbloki, kuri bieži vien neprot mierīgi un kulturāli paslidināties, bet tēlo drift all stars ar savām taisnajām izplūdēm nakts vidū!

Nogalina sliktie ceļi. lai atdala braukšanas joslas no pretimbraucošās, lai uzliek dzīvnieku barjeras, lai iemacas netaisīt VIA BALTICU UZ 1.5 JOSLAM...

Izbrauciet pa LIETVUVAS A1 ceļu vienreiz dzīvē.... visi stiepj cik iet - 140 160 180 un avariju nav...

Nogalina tas ka uz skate blad aizlienē riepas un lampas, vai man lūdzu lētākus bremžu klučus, un SUJHUJCHAJ ziemas riepas, un protams stulbums.
Profila bilde
Kikaps

29 Dec 2015, 11:05

elksnis rakstīja: Nogalina sliktie ceļi. lai atdala braukšanas joslas no pretimbraucošās, lai uzliek dzīvnieku barjeras, lai iemacas netaisīt VIA BALTICU UZ 1.5 JOSLAM...

Izbrauciet pa LIETVUVAS A1 ceļu vienreiz dzīvē.... visi stiepj cik iet - 140 160 180 un avariju nav...

Nogalina tas ka uz skate blad aizlienē riepas un lampas, vai man lūdzu lētākus bremžu klučus, un SUJHUJCHAJ ziemas riepas, un protams stulbums.
Bet tad principā pa (labu) ceļu, kuram atļautais ātrums nebūt nav 180, ir ok stiept?

Par pārējo piekrītu. Bet stulbums... Stulbums nogalina visvairāk...

Profila bilde
Inferno

29 Dec 2015, 11:14

elksnis rakstīja:Nogalina sliktie ceļi. lai atdala braukšanas joslas no pretimbraucošās, lai uzliek dzīvnieku barjeras, lai iemacas netaisīt VIA BALTICU UZ 1.5 JOSLAM...

Vecīt, letāli kreši notiek visur, arī pilsētā, nav runa tikai par šosejām. Tagad Tu ieteiksi visus ceļus dalīt uz pusēm ar barjerām? Tu vari kaut pa visu pilsētu tās barjeras sabāzt, tas neko nemainīs. Ja pie stūres būs mudaks - viņš tāpat nošķilsies, arī ar labām riepām un tehniski labu auto. Tikai ja būs barjeras, tad viņš ieliks ja ne pretī braucošajā, tad blakus braucošajā vai gājējā, vai stabā, vai dajebkur citur, kas pagadīsies.

Par tām riepām, hrenoniem un citiem brīnumiem es pilnībā piekrītu, tos vajag drāzt visur un vienmēr, ne tikai skatē. Bet vai atkal nebūs tūkstošiem neapmierināto un nesāksies lielā bļaušana "zajebal, atkal menti mani uz ceļa apturēja un visu pārbaudīja, cik var jau". Tie paši pipari arī rakstīs forumā "veči, uz A2 pārbauda riepas un hrenonus, nebrauciet tur". Vaina ir pašos cilvēkos, kuri liek hujovās riepas, neprot braukt un ir vienkārši stulbi. Nevajag pie tā visa vainot tikai mentus vai sūdīgos ceļus.
elksnis

29 Dec 2015, 11:15

Ar auto kas ir buvets šāja tuksstosgadē nav problēmu mizot ar 120+ arpus apdzivotam vietam... ja zini ka kads dalbajobs neuzdriftes uz cela, gajejs neblandisies pa cela malu, alnis nelidis pāri...

Tehnika sen ir gatava tam... Ja brauc ar prātu nevis želeju vai testosteronu var braukt arī ātrāk...
elksnis

29 Dec 2015, 11:17

Nu kādi letāli creshi notiek rīgā vai ogrē? tas ka notiek dabiskā atlase? motopipeles ar savam žiletem?

Blad brauc ar prātu nevis želeju un testosteroniem, es atkartošos.... Skaties kas notiek 2 mašinas tev priekšā....
Profila bilde
Kikaps

29 Dec 2015, 11:20

elksnis rakstīja:Nu kādi letāli creshi notiek rīgā vai ogrē? tas ka notiek dabiskā atlase? motopipeles ar savam žiletem?

Blad brauc ar prātu nevis želeju un testosteroniem, es atkartošos.... Skaties kas notiek 2 mašinas tev priekšā....
Bet uz ceļa idiotu ir daudz. Un tas ka Tu skaties, nenozīmē, ka dāma kremkrāsas RX450-tajā Tev priekšā, arī skatās.

elksnis

29 Dec 2015, 11:22

Kāds ir reālais braukšanas ātrums braucot pāri Vanšu tiltam virzienā uz Pardaugavu? 70? nedomāju ta... pievērsiet tam uzmanibu...

Tālak brivibas ielas - siguldas virziena - neviens nebrauc ar 50 posma aiz Vef tilta....

Ulmaņa gatve?

Kurzemes prospekts?

Maskavas iela>
Profila bilde
Inferno

29 Dec 2015, 11:22

elksnis rakstīja:Nu kādi letāli creshi notiek rīgā vai ogrē? tas ka notiek dabiskā atlase? motopipeles ar savam žiletem?

Par Ogri es nezinu, bet arī Rīgā gadās kreši. Retāk, nekā uz šosejām, bet gadās. Tie paši nobrauktie gājēji arī skaitās pie letāliem krešiem, kur pie vainas gan jau ir sliktie ceļi un auto marka, nevis stulbums vai līkas rokas :gigigi: