Auto
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- …
- 308
- chevron_right
Pasha Ervina Ergla (aka drifta Subaru impreza V12!) ielas auto - ir ir sterils! 
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Tak ziema!

Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
pietiek te offtopicu!
1x ned ir labi, nekaisa to saali tik traki tagad!
1x ned ir labi, nekaisa to saali tik traki tagad!
Pienācis brīdis,kad meklēju žurkulēnu,ko iegādāties(e30 jāveic lielie uzlabojumi,un jādzen garaža uz dažiem gadiem.
).
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... bnhnl.html <-> nu kur tā var muldēt par patēriņu.. 5ls uz 100km ar 2.0.
Ja nu gadijumā kāds plāno tirgot auto, un nav ielikts ss.lv var atmest man pm.
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... bnhnl.html <-> nu kur tā var muldēt par patēriņu.. 5ls uz 100km ar 2.0.
Ja nu gadijumā kāds plāno tirgot auto, un nav ielikts ss.lv var atmest man pm.
Šitais hulliša bijušais auto! Un tur nekāda čipa nav manuprāt un ja vviņš nav metinats tad tur ir pavisam slikti cik to auto atceros!patēriņš varētu būt ja aprēķinātu uz 50 km :-D
topiks: viewtopic.php?f=34&t=2301&start=60
izskatās/izklausās pat ļoti labs, žēl, ka dīzelis!
pogas stūrei strādā?
a par to patēriņu vispār labs....2.0 5l=100km
nu man ar 2.8 citreiz sanāk pašļūkt zem 5l, kādi 4-4,5l vidēji.... 
a par to patēriņu vispār labs....2.0 5l=100km
Ir iespeja iegadaties 95'gada e36 320i M52 vanos sedanu,Monreal blue krasa!
Tehniski viss ok,iznemot reiku,kas ir jamaina,ritoshaa visa ir kartiba!Vizuali labais slieksnis japarmetina,janomaina shofera puses sparns,un uz labaas arkas uzpuuties ruslans! Dod lidzi OEM slieksnju uzlikas
TA arii iet uz beigam,1150 Euro,cena runajama!
Tehniski viss ok,iznemot reiku,kas ir jamaina,ritoshaa visa ir kartiba!Vizuali labais slieksnis japarmetina,janomaina shofera puses sparns,un uz labaas arkas uzpuuties ruslans! Dod lidzi OEM slieksnju uzlikas
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram - Sandis_e36
Pag šito es kautkā galīgi nesapratu,ķipa uzbrauciens man ņezahuj?Hiperaktīvais rakstīja:ko ta pats dzīvē neko tādu nesaki ? slabo ? vai arī viņš ķip varonis ?![]()
Es nepieminēju to jo man neliekas svarīgi ka divi te kautko ņemās pa forumu
Pārdodu 325i 1993.gads, tehniskā līdz 11.aprīlim, vairāk kā ziemas auto. Ir bēdīgā stāvoklī. Rūsa daudz, kuzavs ir parūsējis, 2.robam sinhronizators pa pusei beigts dažreiz krakšķ kad iemet 2.ajā, sajūgs jāmaina, priekšējām lampām nav gabarīti un tuvie bet tīri lampas jāmaina vai arī tikai spuldzītes, logus nevar atvērt, durvis nevar aizslēgt, pakaļējam ratam gultnis gaudo, buhte aizmugurējā spārnā, priekšējais viens amīts izbeidzies.
No pozitīvās puses
Visu mūžu bijis orģināls 325 modelis, nav pārkrāmēts motors uz šujmašīnu kuzavu, LSD bloķējošais reduktors ar 3.23 attiecību, dzīvelīgs motors, sēdinātās atsperes(nevis zāģētās), fk stūre ar pāreju, svaiga eļļa motoram, dalītā klima, fl salona panelis, bmw style 27(?) diski.
Man kā studentam nav ne laika, ne vietas, ne līdzekļi savest kārtībā. Daudz ir ieguldīts, lauki nav sataisīti, nekas daudz vairs nav palicis.
Cena: 500ls jeb 700eur kas ir cieti nerunājama, nevienu kapeiku zemāk neatdošu, jo savādāk nav pilnīgi nekādas jēgas. Ja neviens nenopirks, tad atstāšu un laika gaitā pats savedīšu kārtībā.
No pozitīvās puses
Visu mūžu bijis orģināls 325 modelis, nav pārkrāmēts motors uz šujmašīnu kuzavu, LSD bloķējošais reduktors ar 3.23 attiecību, dzīvelīgs motors, sēdinātās atsperes(nevis zāģētās), fk stūre ar pāreju, svaiga eļļa motoram, dalītā klima, fl salona panelis, bmw style 27(?) diski.
Man kā studentam nav ne laika, ne vietas, ne līdzekļi savest kārtībā. Daudz ir ieguldīts, lauki nav sataisīti, nekas daudz vairs nav palicis.
Cena: 500ls jeb 700eur kas ir cieti nerunājama, nevienu kapeiku zemāk neatdošu, jo savādāk nav pilnīgi nekādas jēgas. Ja neviens nenopirks, tad atstāšu un laika gaitā pats savedīšu kārtībā.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Peerku drifta rakjeti ziemai liidz 1000ls E36 E34 2.5 uz augshu
Pm vai 27860277
Pm vai 27860277
Pēru e36,ideāli būtu sedanu, vismaz 2.5i motors, lai labi kust uz prieksu un nav sapuvis, atbilstošu cenai.
par 1300eiro naudiņām.
piedāvājums PM.
Steidzami.
par 1300eiro naudiņām.
piedāvājums PM.
Steidzami.
Pērku e36 der tomāts, der sedans un universālis. der mazie motori lidz 500eiro... intresē uzsisti, metināmi, bez TA, bet pārrakstāmi.
pm
pm
neko
Pēdējais labojis Johnny - 26 Jan 2014, 02:24, kopā labots 1 reizi.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Tas ir psc, mēneša laikā nav nevienas ņemamas >=2.5i žurkas par ~1000ls? wtf? Kaut kādi galīgi sapisušies kosmonauti tirgo nejēgā sapuvušas žurkas, bez ektrām, nemotoriem, TDS'iem un bez TA par to cenu?
Dusmas rauj, ja esat ieberzušies uz lamatu, dauņi, nav viņa jāmēģina nogrūzt tālāk par tādu pašu naudu. IMHO!
Citādi ja kādam ir ko piedāvāt, sākot ar 2.5i ručka uz augšu un ar TA vismaz 5 mēnešiem un lai visos 4 punktos var pacelt uz OEM donkrata ka neielūzt līdz pus durvīm, rakstat PM, nauda ir!
Var arī 2.0, bet tad budžets jādala ar 2x..
Dusmas rauj, ja esat ieberzušies uz lamatu, dauņi, nav viņa jāmēģina nogrūzt tālāk par tādu pašu naudu. IMHO!
Citādi ja kādam ir ko piedāvāt, sākot ar 2.5i ručka uz augšu un ar TA vismaz 5 mēnešiem un lai visos 4 punktos var pacelt uz OEM donkrata ka neielūzt līdz pus durvīm, rakstat PM, nauda ir!
Var arī 2.0, bet tad budžets jādala ar 2x..
Pēdējais labojis djmax - 24 Jan 2014, 13:27, kopā labots 1 reizi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- …
- 308