Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- …
- 2228
- chevron_right
Tad vrb paskaties iekš ss.lv kādu lietotu magnetolu, nevis ceri, ka jaunu ar usb dabūsi pa 20ls
Cerība mirst pēdējā.
bet gan jau ka no algas nopirkšu to maģīti.
bet gan jau ka no algas nopirkšu to maģīti.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Patiesība vai tantu klačas? Man šogad ir noskaņojums uz vēl vienu pasākumu aizšaut, tikai jāplāno viss laicīgi Un 15.datums nav aiz kalniem...možais rakstīja:15.09.12 cik noprotu plānots e36.lv sezonas nosleegums
JĀ,sezonas noslēgums 15-16.09.!
Cerams ka vēlāk būs..
Savādāk nepaspēšu visu sakrāsot utml, lai vizuālais uz noslēgumu būtu nice :(
EDIT: fuuuuck
Savādāk nepaspēšu visu sakrāsot utml, lai vizuālais uz noslēgumu būtu nice :(
EDIT: fuuuuck
Pasākums publisks vai ar ielūgumiem? Ja publisks, vajadzētu kaut kādu info, kas plānojas, kādas naudas sazīmēt...erda rakstīja:JĀ,sezonas noslēgums 15-16.09.!
Par auto vizuālo man šogad nedaudz popig, nav man laika aizmugures līsti pārmetināt (jau gadu viņa man garāžā nolikta glabājas) un citus rūsiņus savāķīt. Bet pasākumu gribu
Ko domajat par so?
http://www.zizu.lv/deals/carwash1670_?u ... s=39821644
Kads ir saskaries ar viniem, kadas atsauksmes, ir verts meginat?
http://www.zizu.lv/deals/carwash1670_?u ... s=39821644
Kads ir saskaries ar viniem, kadas atsauksmes, ir verts meginat?
Chaaw
Klau kāds nezin kur saulkrastos wai vecāķos var piebraukt pie pašas jūras...nju ar mašīnu tā normāli klāt newis tikai uz betona..
Redzēju atceros kādam e36 bildes pie jūras smiltīs tikai neatceros kuram tas bij...
Klau kāds nezin kur saulkrastos wai vecāķos var piebraukt pie pašas jūras...nju ar mašīnu tā normāli klāt newis tikai uz betona..
Redzēju atceros kādam e36 bildes pie jūras smiltīs tikai neatceros kuram tas bij...
Kompots pārdevis savu braucamo?
Pēc idejas tā vajadzēja būt
bet ja precīzāk tad laikam samainījis
bet ja precīzāk tad laikam samainījis
Pret ko?
Jup, samainīju. Atrādīšu forumā kad tikšu pie ūdens un švames.Skudraa rakstīja:Kompots pārdevis savu braucamo?
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
100% pret kupeju.
p.s. Katrā ziņā - apmierināts ar maiņu?
p.s. Katrā ziņā - apmierināts ar maiņu?
Gribu ātrāk redzēt
Pagaidām esmu apmierināts , protams šis un tas ir ko darīt, bet ir to vērts. Ceturtdien moš aizlaidīšu uz "TA nakti", bet piektdien gan nebūšu.
Kompat beidz kārdināt bildes studijā...
Sorry, bildes vel nav vakar visu dienu noskrējos ka tik vakarā biju mājās. Ja būs laiks tad šodien taps kāds snaps.Gekons rakstīja:Kompat beidz kārdināt bildes studijā...
Vismaz ir pareizā bundža?
priekš manis jā, un kompakts tas navRuu rakstīja:Vismaz ir pareizā bundža?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- …
- 2228