Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1466
- 1467
- 1468
- 1469
- 1470
- …
- 2228
- chevron_right

Tieši tā, pašam jāiet un jāskatās kurš patīk utt. Man personīgi interesants šķiet lg google nexus 5x,bet cena ir nedaudz virs budžeta taveja 

Pašlaik lietotu S6 Edge, neko sliktu nevaru pateikt, viss lido, nekas nekarās un kvalitāte super, tik cena kožmarens rakstīja:Tātad ir doma iegādāties jaunu mob.tel.
varbūt varat padalīties ar savu pieredzi,ko šobrīd lietojat!
varbūt ir kādi ieteikumi?budžets +-350(varbūt 400)eiro naudas!

Būs tev man jātic, bet nav uz šīs apaļās zemes vairs sliktāka telefona par just5. Tas ir visas pasaules pazors vispār jebkādiem telefoniem kas jebkad cilvēces vēsturē ir radīti. To naudu labāk atdot kādam izsalkušam kaķim apēst, tas pat būs prātīgāk.
Ja nu ir baigā vēlme, varu padalīties ar piedzīvojumiem ar šo mēslu.
Bet runājot par to kas labs. Personīgi esmu samsungu piekritējs, jo man patīk interfeiss, pogu izkārtojums un arī pārējais pilnīgi apmierina. Šobrīd pašam ir s3 neo jo maksā vien nieka 177 euro un priekš tās cenas ir monstrs, man pilnīgi pietiek. Pirms s3 neo bija s4, protams daudz patīkamāks telefons, bet es dzīvoju garāžā un garāžā nav vieta trausliem telefoniem. (izsitu ekrānu)
Takšto ja gribi telefonu, kurš nav lēns, ir pietiekama kamera un protams iespējas lietot visas mūsdienu vajadzīgās lietas kā wacapus utt. un kurš ir reāli izturīgs kā nokia 3310 tad es iesaku paņemt s3 neo. Ja tu esi cilvēks, kas pārsvarā dzīvojās pa telpām, mīl staigāt uz restorāniem un telefonu tur maciņā, tad es pilnīgi un galīgi iesaku paņemt s5 reāli laba manta!
Ja nu ir baigā vēlme, varu padalīties ar piedzīvojumiem ar šo mēslu.
Bet runājot par to kas labs. Personīgi esmu samsungu piekritējs, jo man patīk interfeiss, pogu izkārtojums un arī pārējais pilnīgi apmierina. Šobrīd pašam ir s3 neo jo maksā vien nieka 177 euro un priekš tās cenas ir monstrs, man pilnīgi pietiek. Pirms s3 neo bija s4, protams daudz patīkamāks telefons, bet es dzīvoju garāžā un garāžā nav vieta trausliem telefoniem. (izsitu ekrānu)
Takšto ja gribi telefonu, kurš nav lēns, ir pietiekama kamera un protams iespējas lietot visas mūsdienu vajadzīgās lietas kā wacapus utt. un kurš ir reāli izturīgs kā nokia 3310 tad es iesaku paņemt s3 neo. Ja tu esi cilvēks, kas pārsvarā dzīvojās pa telpām, mīl staigāt uz restorāniem un telefonu tur maciņā, tad es pilnīgi un galīgi iesaku paņemt s5 reāli laba manta!

Man līdzīga dilemma, tiko saplēsu nejauši stikliņu savam galaxy s3 kurš man uzticami kalpoja/negļukoja gandrīz 4 gadus.
Gribu kko ar mēneša maksājumu ~20e-25e uz 2 gadi
Nevaru izšķirties starp galaxy s6 32g vs LG g4

Ņem S6!kars rakstīja:Man līdzīga dilemma, tiko saplēsu nejauši stikliņu savam galaxy s3 kurš man uzticami kalpoja/negļukoja gandrīz 4 gadus.

Un no tā Edge ekrāna tolka nekāda, reāli dizains

To malu neēsmu izmantojis jau kādus 2 mēnešus

labi pateikts.ValtersZ rakstīja:Bīstamas situācijas rodas no fotoradariem un bremzētājiem , wannabe drifteriem ,kā arī telefonlietotājiem.
Diegabiksis

Es gan vairs neesmu Samsung fans. Viņi sāka vienā brīdi konveijerā telefonus štancēt un pazaudēja kvalitāti. Pats varu ieteikt Sony Xperia z3 compact. Pilnībā atbilst price/performance...

Par samsungu jāpiekrīt, 101 modelis, un visi ir pēc skata vienādi
iekšas un cena atšķiras.
Pats lietoju motog3, nav ne vainas, labs un lēts, vēl varētu ieteikt huawei p8 lite, tie būtu tā kā budzeta varianti.

Pats lietoju motog3, nav ne vainas, labs un lēts, vēl varētu ieteikt huawei p8 lite, tie būtu tā kā budzeta varianti.

Just5 uzreiz tika atmests,jo esmu dzirdējis tikai sliktas atsauksmes.
izpētīšu edzis ieteikto s3 neo!
par s6 runājot jā varbūt gribētos,bet nolocīt pari pa 500eiro par tel.tas nav priekš manis.un man to laikam arī nevajag!
par s6 runājot jā varbūt gribētos,bet nolocīt pari pa 500eiro par tel.tas nav priekš manis.un man to laikam arī nevajag!

man galvenais lai ir androīds un mega laba kamera
kādas vēl alternatīvas bez s6 un g4?
man arī neceltos roka nolocīt par tel. 500e pat ne 200e, bet mēnesī es varu maksāt tos ~20e+-
kādas vēl alternatīvas bez s6 un g4?
man arī neceltos roka nolocīt par tel. 500e pat ne 200e, bet mēnesī es varu maksāt tos ~20e+-

Ir biš lētāks variants, Galaxy A7. Pats paņēmu un ir ohuenčiks, jo - ļooti plāns un korpuss no viengabala aluminija (nav plastmasas shit), kamera arī bija 13mpix laikam, utt
Aa un vēl, normāla, taisnstūra forma, nevis tie apaļie ziepju gabali

Aa un vēl, normāla, taisnstūra forma, nevis tie apaļie ziepju gabali

Ko sakat par Xperia Z5 Compact?

Arī lietoju s3 Neo,par to cenu ir OK, daudz kritis un joprojām dzīvs un strādā bez glukiem.marens rakstīja:Just5 uzreiz tika atmests,jo esmu dzirdējis tikai sliktas atsauksmes.

Man pašam ir Sony xperia M4 aqua. Nu vienkārši mega labs telefons, manuprāt.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

Ar to krišanu ir baigā laimesspēle
man bija kritis vairākas reizes no dažādiem augstumiem un ne skarmbiņas, lietoju to aizmugures plāno gumijas vāciņu, bet tagat nokrita no mazāk kā 1/2m augstuma uz flīzēm pilnīgi plakaniski uz ekrāna un še tev zirneklis 

nezinu kapēc bet man ir kaut kādi stereotipi par visiem sony,lg nshit.
tapec izskatu samsung variantu!
tapec izskatu samsung variantu!
+ Par Sony, krīt un krīt, nekāda vaina. Galvenais ka baterija tur stipri ilgāk par samsungiem (visādi testēti). Sony Xperia LT26.

man lumia 900 ari izturēja 2us gadus visādus kritienus!līdz vienam neveiksmīgam kritienam kad parādijās zirneklis!kars rakstīja:Ar to krišanu ir baigā laimesspēleman bija kritis vairākas reizes no dažādiem augstumiem un ne skarmbiņas, lietoju to aizmugures plāno gumijas vāciņu, bet tagat nokrita no mazāk kā 1/2m augstuma uz flīzēm pilnīgi plakaniski uz ekrāna un še tev zirneklis

Man pašam nu jau vairāk kā 2gadus ir samsung s4 active. Tā jau nevarētu sūdzēties, pirmo gadu bija ūdens izturīgs, pēc tam vairs nē
, sākumā bija arī ātrs, aplikācijas vēra vaļā pussekundē bet ar laiku.... Nu... varbūt izklausīšos kā paranoiķis, bet liekas, ka samsung ar atjauninājumiem cenšas novecojušās ierīces padarīt lēnākas, lai stimulētu iegādāties svaigāku modeli. Ar vien vairāk sāk likties, ka samsung dodas iphone pēdās - prestižais nosaukums sastāda lielāko daļu no cenas...

Tad vari uzklausīt pirmu labu atsauksmi par just5. Blaster 2, paņēmu sievai. Viņi lieto akurāti, bet, cik es paspaidīju to telefonu - nav ne vainas.marens rakstīja:Just5 uzreiz tika atmests,jo esmu dzirdējis tikai sliktas atsauksmes.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1466
- 1467
- 1468
- 1469
- 1470
- …
- 2228