Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1467
- 1468
- 1469
- 1470
- 1471
- …
- 2228
- chevron_right

Atbalstu! Gan jau ka ir drusku labāks par z3 compact, bet ja nemaldos viņam man nepatika izmēri.kars rakstīja:Ko sakat par Xperia Z5 Compact?
Samsungs nu jau telefonu ziņā ir overpriced shit. Pats no Samsung produkcijas pēdējos 3 gadus pērku tikai ledusskapjus.marens rakstīja:nezinu kapēc bet man ir kaut kādi stereotipi par visiem sony,lg nshit.
tapec izskatu samsung variantu!

Man ir Blaster 2. Akujennijs telefonsedzis rakstīja:Būs tev man jātic, bet nav uz šīs apaļās zemes vairs sliktāka telefona par just5. Tas ir visas pasaules pazors vispār jebkādiem telefoniem kas jebkad cilvēces vēsturē ir radīti. To naudu labāk atdot kādam izsalkušam kaķim apēst, tas pat būs prātīgāk.
Ja nu ir baigā vēlme, varu padalīties ar piedzīvojumiem ar šo mēslu.

oneplus telefoni ir ļoti labi price/performance ziņā, tagad vēl oficiālajā mājaslapā var bez invite dabūt viņus, ja nemaldos www.oneplus.net
Sent from my HTC One mini using Tapatalk
Sent from my HTC One mini using Tapatalk

Tava kļūda, vajag atjauninājumus noņemt, kā es to esmu izdarījis, un nav problēmu. LLP.Kaskadieris rakstīja:Man pašam nu jau vairāk kā 2gadus ir samsung s4 active. Tā jau nevarētu sūdzēties, pirmo gadu bija ūdens izturīgs, pēc tam vairs nē, sākumā bija arī ātrs, aplikācijas vēra vaļā pussekundē bet ar laiku.... Nu... varbūt izklausīšos kā paranoiķis, bet liekas, ka samsung ar atjauninājumiem cenšas novecojušās ierīces padarīt lēnākas, lai stimulētu iegādāties svaigāku modeli. Ar vien vairāk sāk likties, ka samsung dodas iphone pēdās - prestižais nosaukums sastāda lielāko daļu no cenas...
Don't bllshit. Pārcenoti ir tikai pēdējie dārgie kluči, kā tas pats s6, kas liedz izmantot pārējos modeļus? Samsungam ir ļoti bagāts piedāvājums ar citiem modeļiem, un cenas ir ļoti ekonomiskas, cita lieta, ja starp pacaniem garāžās vajag palielīties ar visdārgāko kluci, domāt par kameras bagātajām īpašībām ( telefonu digitālās kameras nekad nepārspēs spoguļkameras, jo fiziski nav vietas lēcām un grafiskajam procesoram ), pietiek ar vienkāršu viedtālruni, tiem kam vajag to pašu labāko, daudz nezin no tā, ko viņiem vajag.ZzevsS rakstīja: Samsungs nu jau telefonu ziņā ir overpriced shit. Pats no Samsung produkcijas pēdējos 3 gadus pērku tikai ledusskapjus.

edzis rakstīja:Būs tev man jātic, bet nav uz šīs apaļās zemes vairs sliktāka telefona par just5. Tas ir visas pasaules pazors vispār jebkādiem telefoniem kas jebkad cilvēces vēsturē ir radīti. To naudu labāk atdot kādam izsalkušam kaķim apēst, tas pat būs prātīgāk.
Ja nu ir baigā vēlme, varu padalīties ar piedzīvojumiem ar šo mēslu.
Bet runājot par to kas labs. Personīgi esmu samsungu piekritējs, jo man patīk interfeiss, pogu izkārtojums un arī pārējais pilnīgi apmierina. Šobrīd pašam ir s3 neo jo maksā vien nieka 177 euro un priekš tās cenas ir monstrs, man pilnīgi pietiek. Pirms s3 neo bija s4, protams daudz patīkamāks telefons, bet es dzīvoju garāžā un garāžā nav vieta trausliem telefoniem. (izsitu ekrānu)
Takšto ja gribi telefonu, kurš nav lēns, ir pietiekama kamera un protams iespējas lietot visas mūsdienu vajadzīgās lietas kā wacapus utt. un kurš ir reāli izturīgs kā nokia 3310 tad es iesaku paņemt s3 neo. Ja tu esi cilvēks, kas pārsvarā dzīvojās pa telpām, mīl staigāt uz restorāniem un telefonu tur maciņā, tad es pilnīgi un galīgi iesaku paņemt s5 reāli laba manta!

Kopš sāka izlaist Samsung Galaxy un note sērijas, esmu izmēģinājis ~ 20 Samsung telefonus, un ko labu varu pateikt tikai par pirmo noutu. Visi pārējie pēc max 6 mēnešu izmantošanas sāka iet pilnīgā sviestā. Sākot ar bateriju kas izlādējas pēc 5h, beidzot ar nepārtraukto pārstartēšanos uz savu galvu, zvanu atslēgšanos zvana laikā n'shit.Rob rakstīja:Tava kļūda, vajag atjauninājumus noņemt, kā es to esmu izdarījis, un nav problēmu. LLP.Kaskadieris rakstīja:Man pašam nu jau vairāk kā 2gadus ir samsung s4 active. Tā jau nevarētu sūdzēties, pirmo gadu bija ūdens izturīgs, pēc tam vairs nē, sākumā bija arī ātrs, aplikācijas vēra vaļā pussekundē bet ar laiku.... Nu... varbūt izklausīšos kā paranoiķis, bet liekas, ka samsung ar atjauninājumiem cenšas novecojušās ierīces padarīt lēnākas, lai stimulētu iegādāties svaigāku modeli. Ar vien vairāk sāk likties, ka samsung dodas iphone pēdās - prestižais nosaukums sastāda lielāko daļu no cenas...
Don't bllshit. Pārcenoti ir tikai pēdējie dārgie kluči, kā tas pats s6, kas liedz izmantot pārējos modeļus? Samsungam ir ļoti bagāts piedāvājums ar citiem modeļiem, un cenas ir ļoti ekonomiskas, cita lieta, ja starp pacaniem garāžās vajag palielīties ar visdārgāko kluci, domāt par kameras bagātajām īpašībām ( telefonu digitālās kameras nekad nepārspēs spoguļkameras, jo fiziski nav vietas lēcām un grafiskajam procesoram ), pietiek ar vienkāršu viedtālruni, tiem kam vajag to pašu labāko, daudz nezin no tā, ko viņiem vajag.ZzevsS rakstīja: Samsungs nu jau telefonu ziņā ir overpriced shit. Pats no Samsung produkcijas pēdējos 3 gadus pērku tikai ledusskapjus.
Sony man intensīvā lietošanas režīmā bateriju tur 1.5 dienu un pigorus pagaidām vēl nav sācis taisīt.
Bieži gan tu pērc ledusskapjusZzevsS rakstīja:Atbalstu! Gan jau ka ir drusku labāks par z3 compact, bet ja nemaldos viņam man nepatika izmēri.kars rakstīja:Ko sakat par Xperia Z5 Compact?
Samsungs nu jau telefonu ziņā ir overpriced shit. Pats no Samsung produkcijas pēdējos 3 gadus pērku tikai ledusskapjus.marens rakstīja:nezinu kapēc bet man ir kaut kādi stereotipi par visiem sony,lg nshit.
tapec izskatu samsung variantu!

Lietoju samsung telefonus jau gadus daudz

Vienīgais, kurss bij sūds, tas ir S3.
Ar s4 kopā 2.5 gadi. Bez stresa. Reizi pāris mēnešos iztìri atmiņu no nevajadzīgā un gerai. Kritis, mests, slīcis. Izzaavee un iet. Diemžeel pazaudēju. Tā lietotu vel tgd.
Nopirku vidējas cenas samsung alpha. Jau 0.5 gadi kopā. Vel 0x esmi restartējis

Atmiņa pietiekoši. Korpus no metāla. Kamera 13mbpx. Tik žēl ka vairs neražo. Tā ieteiktu tieši šo modeli , cilvēkiem kuriem aktìvs dzīvesveids, netīrs darbs u.t.t

noute ir grūti nosaucams par telefonu. Bet nu wtf, 20 gabalus esi nokāvis? Tas izsaka visu, par lietotāju. Tev vajag šādu telefonu. Mans pirmais galaxy gāja 3 gadus, paņēmu nākamo, iepriekšējais iet jau 5to gadu.ZzevsS rakstīja: esmu izmēģinājis ~ 20 Samsung telefonus, un ko labu varu pateikt tikai par pirmo noutu.
5h baterijas deathline var uztaisīt mierīgi, nonstopā močījot visas palikācijas. Android ir operētājsistēma, tā pat , kā windows, linux... , ja pacenšas, visu var nokārt, arī auto var nokaut, bet pamatā cilvēki cenšas nebraukt redlainā un nekaut nost, tā pat ir ar pārējo tehniku.

Divus 3. gadu laikā esmu nopircis, vienu firmas vajadzībām un vienu sev uz mājām.ElvijsR rakstīja:
Bieži gan tu pērc ledusskapjus![]()
Lietoju samsung telefonus jau gadus daudz![]()
Vienīgais, kurss bij sūds, tas ir S3.
Ar s4 kopā 2.5 gadi. Bez stresa. Reizi pāris mēnešos iztìri atmiņu no nevajadzīgā un gerai. Kritis, mests, slīcis. Izzaavee un iet. Diemžeel pazaudēju. Tā lietotu vel tgd.
Nopirku vidējas cenas samsung alpha. Jau 0.5 gadi kopā. Vel 0x esmi restartējistiek bildēts, lietots optam whatsapp, grupas u.t.t
Atmiņa pietiekoši. Korpus no metāla. Kamera 13mbpx. Tik žēl ka vairs neražo. Tā ieteiktu tieši šo modeli , cilvēkiem kuriem aktìvs dzīvesveids, netīrs darbs u.t.t
Telefonus nekauju, tikai pārdodu vai sašķaidu ja sāk pārāk daudz čakarēties. Un jā, telefonus mainu bieži, ko citu darīt ka viņi ātri apnīk...Rob rakstīja:noute ir grūti nosaucams par telefonu. Bet nu wtf, 20 gabalus esi nokāvis? Tas izsaka visu, par lietotāju. Tev vajag šādu telefonu. Mans pirmais galaxy gāja 3 gadus, paņēmu nākamo, iepriekšējais iet jau 5to gadu.ZzevsS rakstīja: esmu izmēģinājis ~ 20 Samsung telefonus, un ko labu varu pateikt tikai par pirmo noutu.
5h baterijas deathline var uztaisīt mierīgi, nonstopā močījot visas palikācijas. Android ir operētājsistēma, tā pat , kā windows, linux... , ja pacenšas, visu var nokārt, arī auto var nokaut, bet pamatā cilvēki cenšas nebraukt redlainā un nekaut nost, tā pat ir ar pārējo tehniku.

Apmēram 6000€ pāris gados pa telefoniem?
Te jau ozz pēc dirssanas . Bet nu ok. Katram savs.
#daudznaudasStūlbumam
PS vidēji labs mob.maksā 300€

#daudznaudasStūlbumam
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

4-5 gados aptuveni tā arī sanāk. Apmēram astoņus telefonus esmu pārdevis, vēl dažus esmu atdevis brālim. Jebkurai precei ir jāpilda savā funkcija, kā viņa nespēj pilnvērtīgi apmierināt manas vajadzības, viņa tiek nomainīta. Pagaidām vienīgie telefoni par kuriem nevaru sūdzēties ir Sony un iPhone 5s.ElvijsR rakstīja:Apmēram 6000€ pāris gados pa telefoniem?![]()
#daudznaudasStūlbumam
P. S. Tev Elvij cik skatos minjoni tuvu pie sirds...

Man vienmēr tīši vai mazāk tīši telefoni aiziet ar ekrāniem.
Paņēmu G2, kad tikko biju iznācis, bija kosmoss, bet pēc 2. sasistā ekrāna upgreidojos uz G3, jo par G2 tikai tas labākais bija sakāms. Tieši Ziemassvētkos sanāca G3 ekrānu piebeigt, bija doma par G4.
Bija arī doma Iphone pirmo reizi iemēģināt. 6s paņemt. Pēdējos pāris telefonus ejot pirkt, esmu gājis pēc Iphone un iznācis no veikala ar andrīti tomēr.
Samsungus vienmēr esmu heitojis plastmasīgā dizaina un pārbāztā, superkošā Touchwiz UI dēļ. Līdzīgi kā Iphonus stulbu īpašnieku dēļ.
Dabūju paspēlēties ar s6 edge, un domas mainīju. Jā, cena kož, nudien, bet Touchwiz ir palicis tīrs, viss UI kopumā patīkams un paņemot rokā s6 edge, Iphone liekas lēts un neglīts. Atvainojiet Apple fanboji.
Palasīju internetu par s6 edge, visus testus vs Iphone 6s utt. Un aizvakar paņēmu s6 edge. Jā, tas edge ir tikai mārketingam, praktika nekāda lielā nav, vismaz pagaidām. Bet izskatās ahujenna. Parastais s6 ir pa 100e lētāks, tatad jau labākā cenu kategorijā. Kamera ir nudien lieliska, vienīgais, kas G3 vai G4 ir labak - lāzera fokuss, bet nu, nesūdzos par s6 fokusa ātrumu, pati kameras aplikācija nav tik apgraizīta kā G3/G4. Viss griežas super ātri, ekrāns - kosmoss un telefons - sekss.
Nezinu kā ir citur, bet es paņēmu LMT, 300e iemetu skaidrā, 349 palika uz 1 gadu nomaksa, bez procentiem, samaksāšu kopā tik, cik uz plauktiņa rakstīts. Jā, tiesa, nedaudz dārgāk kā internet veikalos, tomēr LMT vismaz ir normāls serviss, tfutfutfu, ja nu vajag. + Nezinu kā citur, bet LMT bezmaksas ir ekrānam apdrošināšana uz gadu. 1. nomaiņa 30e un 2. nomaiņa 50e, ja vajag. Tā kā man ekrāni bieži aiziet, man tas ļoti patika.
Paņēmu G2, kad tikko biju iznācis, bija kosmoss, bet pēc 2. sasistā ekrāna upgreidojos uz G3, jo par G2 tikai tas labākais bija sakāms. Tieši Ziemassvētkos sanāca G3 ekrānu piebeigt, bija doma par G4.
Bija arī doma Iphone pirmo reizi iemēģināt. 6s paņemt. Pēdējos pāris telefonus ejot pirkt, esmu gājis pēc Iphone un iznācis no veikala ar andrīti tomēr.

Samsungus vienmēr esmu heitojis plastmasīgā dizaina un pārbāztā, superkošā Touchwiz UI dēļ. Līdzīgi kā Iphonus stulbu īpašnieku dēļ.

Palasīju internetu par s6 edge, visus testus vs Iphone 6s utt. Un aizvakar paņēmu s6 edge. Jā, tas edge ir tikai mārketingam, praktika nekāda lielā nav, vismaz pagaidām. Bet izskatās ahujenna. Parastais s6 ir pa 100e lētāks, tatad jau labākā cenu kategorijā. Kamera ir nudien lieliska, vienīgais, kas G3 vai G4 ir labak - lāzera fokuss, bet nu, nesūdzos par s6 fokusa ātrumu, pati kameras aplikācija nav tik apgraizīta kā G3/G4. Viss griežas super ātri, ekrāns - kosmoss un telefons - sekss.

Nezinu kā ir citur, bet es paņēmu LMT, 300e iemetu skaidrā, 349 palika uz 1 gadu nomaksa, bez procentiem, samaksāšu kopā tik, cik uz plauktiņa rakstīts. Jā, tiesa, nedaudz dārgāk kā internet veikalos, tomēr LMT vismaz ir normāls serviss, tfutfutfu, ja nu vajag. + Nezinu kā citur, bet LMT bezmaksas ir ekrānam apdrošināšana uz gadu. 1. nomaiņa 30e un 2. nomaiņa 50e, ja vajag. Tā kā man ekrāni bieži aiziet, man tas ļoti patika.

Pašlaik lietoju Z5 compact. Telefonam nav nekāda vaina. Mierīgi ar vienu roku var operēt. Baterija tur divas pilnas dienas, laba kamera, labs displejs. Nekarās. Viss ko var vēlēties no telefona par 600 eurkars rakstīja:Ko sakat par Xperia Z5 Compact?

Runājot par vecajiem telefoniem - tie vairs netiks atbalstīti. Manas draudzenes galaxy s2 vairāk never vaļā interneta vietnes, un neiet dažas google aplikācijas. Uz telefona atnāca paziņojums no google, ka pārāk vecs telefons un no 1. janvāra būs ierobežota lietošana. tas gan man liekas stulbi.

Kamera tiešām s6 ir laba, bet samsungs grib savā s7 redzēt pašreizējo sony z5 kameras sensoru, kas pēc visiem parametriem pašlaik ir labākais telefonos. Autofokus tikai 0,03 sec. kas ir ginesa rekorda cienīgs laiks. Tā kā sony paši lepojas ar šiem sensoriem un grib tos paturēt tikai savos z5 telefonos, neviens nav pārleicināts, ka samsung to dabūs.Reinholds rakstīja:
Palasīju internetu par s6 edge, visus testus vs Iphone 6s utt. Un aizvakar paņēmu s6 edge. Jā, tas edge ir tikai mārketingam, praktika nekāda lielā nav, vismaz pagaidām. Bet izskatās ahujenna. Parastais s6 ir pa 100e lētāks, tatad jau labākā cenu kategorijā. Kamera ir nudien lieliska, vienīgais, kas G3 vai G4 ir labak - lāzera fokuss, bet nu, nesūdzos par s6 fokusa ātrumu, pati kameras aplikācija nav tik apgraizīta kā G3/G4. Viss griežas super ātri, ekrāns - kosmoss un telefons - sekss.![]()

Uzraksti iesniegumu policijā par telefonu.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Caks jau noteikti IR par samsungu iesniegumu uzrakstijis policija. Un driz prieksh vinja ipashajam vajadzibam uztaisis Lai digitali var iesniegumu uzrakstiit.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Sen atpakaļ, pirms G2, lietoju kaut kādu xperiu, ķipa mitrum/triecien drošs. Sasitu. Nepatika. Miskaste.CaK rakstīja: Kamera tiešām s6 ir laba, bet samsungs grib savā s7 redzēt pašreizējo sony z5 kameras sensoru, kas pēc visiem parametriem pašlaik ir labākais telefonos. Autofokus tikai 0,03 sec. kas ir ginesa rekorda cienīgs laiks. Tā kā sony paši lepojas ar šiem sensoriem un grib tos paturēt tikai savos z5 telefonos, neviens nav pārleicināts, ka samsung to dabūs.

+ ja Samsung Touchwiz bija košs un pārbāzts, tāpēc nepatika, tad Xperia's UI bija vienkārši briesmīgs, no visiem galiem. Tas gan, iespējams, ir mainījies.
Katrā ziņā, ar s6 edge esmu ļoooti apmierināts, domāju arī ar G4 būtu, ka jau minēju, par LG G 2 un G3 tikai to labāko varu teikt, bet vajadzēja ko jaunu pamēģināt. Ne mirkli nenožēloju. :)
ValtersZ rakstīja:Uzraksti iesniegumu policijā par telefonu.

hahahhahabestbmw rakstīja:Caks jau noteikti IR par samsungu iesniegumu uzrakstijis policija. Un driz prieksh vinja ipashajam vajadzibam uztaisis Lai digitali var iesniegumu uzrakstiit.

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1467
- 1468
- 1469
- 1470
- 1471
- …
- 2228