Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- …
- 2228
- chevron_right
Beidziet izspiest info no manis
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
šķiet jau 6dien, kuri bija pie Podziņas zinās , kas par autiņu - motoru un bundžu... bet lai jau īpašnieks pats pavēsta..
Nezinu gan par bundžu, bet par motora tilpumu gan zinu...
Man taads jautajums - DIY sadaljaa neatradu, bet varbuut kaads zinaas teikt vai nesen uzgaaja info kaadaa arzemju forumaa.
Intresee kaa iznjemt griidas tepikji to negriezhot pie klimas kastes.
Neesmu iisti peetijis ,bet ir noteikti vnk veids kaa to kasti izvilkt aaraa - zinu ka jaavieno kondishkas trubas no motortelpas puses un jaabuut nedaudz skruuveem ,lai to kasti vesalaa veidaa iznemtu ..
Intresee kuras tieshi skruuves ..
Bilde ieskatam.
Intresee kaa iznjemt griidas tepikji to negriezhot pie klimas kastes.
Neesmu iisti peetijis ,bet ir noteikti vnk veids kaa to kasti izvilkt aaraa - zinu ka jaavieno kondishkas trubas no motortelpas puses un jaabuut nedaudz skruuveem ,lai to kasti vesalaa veidaa iznemtu ..
Intresee kuras tieshi skruuves ..
Bilde ieskatam.
Super , paldies
2.5 stock tumši zils sedans uz 17niekiem, džīzas, pasaules noslēpums....Gekons rakstīja:Nezinu gan par bundžu, bet par motora tilpumu gan zinu...
Vai no šejienes šogad kāds piedalīsies BMW dienā?Tas būs 8.septembrī
Ja vedīs kāds varetu pasedet iedzert tur
Jēij, rīt brīvdiena, jo konference atceļas
Kur tādi info dabūji? Pats pērn teicu, ka uz piekto BMW Dienu būšu, bet 08.09. man jāpiedalās Pļaujas (vai Ražas, īsti neatceros) svētkos Ates brīvdabas muzejā, tā ka nekā...Gunjka rakstīja:Vai no šejienes šogad kāds piedalīsies BMW dienā?Tas būs 8.septembrī
es esmu ari cita foruma kurs riko to dienu parasti.. vinji teica ka lidz pirmdienai bus visa informacija par bmw dienu!es ar viru busim tocna ar abam savam masinam!
Paskatījos es arī Life forumu... Mļin "Pēdējais apmeklējums: 13 Septembris 2011" Nezinu, tur viss izskatās vienkārši miris un apstājies. Pat bavārijas forums šķiet dzīvības pārpilns salīdzinot ar turieni...
es te lasos http://www.bmwlifeclub.lv/forums/viewto ... &start=180
Biedri, e36.lv kāds norabojas ar auto daļu tirzdniecību? Vajag priekš TA sagatavot kūtiņu, salasīt šādas tādas detaļas pa draudzīgām cēeenām Varbūt varat ieteikt kādu lietotāju?
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
kads var palidzet un pateikt kas pa vainu var but? lieta sekojosa
auksts lec a pirmo.
kad silts motors tad nelec,reti kad ar pirmo startesanas reizi pielec,parsvara ar 3,vai 4 reizi tik pielec startejot.kas varetu but pa lietu?
auksts lec a pirmo.
kad silts motors tad nelec,reti kad ar pirmo startesanas reizi pielec,parsvara ar 3,vai 4 reizi tik pielec startejot.kas varetu but pa lietu?
šodien sākas atvaļinājums mēneša garumā vienā darbā, un pēc nedēļas otrā darbā divas nedēļas brīvas
Ko labu varat pastāstīt par 1,8tds e36 dzinejiem?, parejais jau man par e36 tā pa lielam zināms...
e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- …