Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1469
- 1470
- 1471
- 1472
- 1473
- …
- 2228
- chevron_right

Fočēts ar telefonu. Manuprāt, kameras mobilajos ir ļoti gājušas uz priekšu. Mobilais pilnībā var aizvietot ceļojumā Pont and shoot kameru.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Neko tālu no krasta netika!
Bet tagad, ja sals pieturēsies, varēs droši gāzt pa ezeru!

Bet tagad, ja sals pieturēsies, varēs droši gāzt pa ezeru!

Paduškas ar 30mm speiceru. Cik droši/stabili tas pasākums ir ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Protams, ka nevar paņemt. Tāpēc arī to rakstīju kā salīdzinājumu tavam faktam par telefoniem.ValtersZ rakstīja:Gribu redzēt kā tu ar 138hp paņemsi 189hpTomSkarsts rakstīja: ar stock M42B18 varu paņemt M50B25![]()
Being second is being the first of the losers. /Senna/

Fakts, ka 1.8 var izlikt 2.5 ir daudz ticamāks kā fakts, ka just5 ir telefons.TomSkarsts rakstīja:Protams, ka nevar paņemt. Tāpēc arī to rakstīju kā salīdzinājumu tavam faktam par telefoniem.ValtersZ rakstīja:Gribu redzēt kā tu ar 138hp paņemsi 189hpTomSkarsts rakstīja: ar stock M42B18 varu paņemt M50B25![]()

NU labi pamuļķis ar ferrari zaudēs žigulim arī iespējams.

Esmu android piekritējs un salīdzinu telefonus ar Android platformu. Un nav man neviens telefons bijis pielādēts ar dahuja aplikācijām, max 5-6 aplikācijas no playstora visos... Savulaik biju tikai samsung piekritējs, bet nu jau tiecos labāk uz kādu no Sony telefoniem.TomSkarsts rakstīja:Manā uztverē tu šeit nevis noliec telefona ražotāju(starpcitu, arī neesmu Samsung fans), bet gan parādi, ka Android vispār nav domāts tev.ZzevsS rakstīja:Kopš sāka izlaist Samsung Galaxy un note sērijas, esmu izmēģinājis ~ 20 Samsung telefonus, un ko labu varu pateikt tikai par pirmo noutu. Visi pārējie pēc max 6 mēnešu izmantošanas sāka iet pilnīgā sviestā. Sākot ar bateriju kas izlādējas pēc 5h, beidzot ar nepārtraukto pārstartēšanos uz savu galvu, zvanu atslēgšanos zvana laikā n'shit.
Sony man intensīvā lietošanas režīmā bateriju tur 1.5 dienu un pigorus pagaidām vēl nav sācis taisīt.
Es personīgi telefonu meklēju tikai un vienīgi balstoties uz dzelžiem. Tādējādi mānā budžetā bija izvēle LG G2 - Nexus 5 - Galaxy S4 - HTC One M7, kurus arī uzrakstīju secībā no labākā uz sliktāko. HTC gadījumā dzelži bija vissliktākie, bet cipars ~ 70e dārgāks kā mans G2 tajā brīdī.
Problēmas sākas tajā, ko klāt liek ražotājs, jo Android ir open-source, kas, manuprāt, ir domāts, lai cilvēks varētu "pakruķīt" to telefonu. Es skatos tikai un vienīgi uz dzelzi, jo agrāk vai vēlāk "root`oju" telefonu un uzlieku clean androidu, kam netraucē līdzi dotās neizdzēšamās aplikācijas, gadjeti utt mēsli.
Tas arī ļoti labi izskaidro, kāpēc daudziem ar iOS nav problēmu. Tikai dēļ 1 iemesla - nav īpaši daudz iespēju modificēt telefonu no lietotāja puses(neapstrīdu tos, kuri rubī un spēj). Tādējādi visiem OS ir 1:1 un var optimizēt veiktspēju, turpretim standarta Android ir optimizēts lai derētu visiem un vēlāk tiek apkrāmēts no katra ražotāja, kur visvairāk šķiet krāmē Sony, mazāk Samsung, vēl mazāk LG un vismazāk HTC(kas arī izskaidro, ka varbūt mazliet "izturīgāki" parastā cilvēka skatījumā).
Ar to visu gribēju pateikt, ka nevajag no*irst ražotāju un telefonus, ja paši neapzinties, kam paredzēts Android, kā tas attīstās un gribas lai lido. Telefonu tad arī vajag kopt(gan iekšēji gan ārēji). Tāpat, kā mašīnai mainam eļļas un riepas. :)
Huiņa. Man tagad telefonā ir 20mpx, uz svētkiem drukāju ārā bildes, kvalitāte bija ļoti laba. Priekš ikdienas bildēm mūsdienās pilnībā pietiek ar telefona kameru.Rob rakstīja:Kameras telefoniem nekad nav bijušas labas.kars rakstīja:kamera arī tik pat laba?
Kameru kvalitāti telefoniem parasti salīdzina šķūnī sēdošie..

ch. - ar "bana draudēšanu" savā tieksmē aizstāvēt caku'u, Tu esi biku nožēlojams.
Ja Tu argumentēti spēsi pamatot - kur kļūdos, aizvēršu savu muti. Ja nespēj - tad lēts gājiens no Tavas puses. Jo apzinos, ka citu ietekmes līdzekļu Tev nav.
Ja Tu argumentēti spēsi pamatot - kur kļūdos, aizvēršu savu muti. Ja nespēj - tad lēts gājiens no Tavas puses. Jo apzinos, ka citu ietekmes līdzekļu Tev nav.

Diegabiksis

Ar to gan es, gan edzis centāmies pateikt, ka Just5 ir atbilstošs cenai un manā uztverē viņš mūsdienu telefona funkcijas nepilda. Ja arī pilda, tad tik lēni, ka nervu sistēma nedēļas laikā ir iznīcināta.ValtersZ rakstīja:NU labi pamuļķis ar ferrari zaudēs žigulim arī iespējams.
Being second is being the first of the losers. /Senna/

3 mēneši justs ir. Es varu izdarīt tieši to pašu ko apkārt cilvēki ar samsungiem s6 un iphone 6

Ne suda atbilstoša cenai viņs nav, tas sūda Just5. Pa to pašu naudu noperc MotoG un nebus tev nekadu problemu, pat Marshalu to lietotaji dabūs.TomSkarsts rakstīja:Ar to gan es, gan edzis centāmies pateikt, ka Just5 ir atbilstošs cenai un manā uztverē viņš mūsdienu telefona funkcijas nepilda. Ja arī pilda, tad tik lēni, ka nervu sistēma nedēļas laikā ir iznīcināta.ValtersZ rakstīja:NU labi pamuļķis ar ferrari zaudēs žigulim arī iespējams.
ValtersZ rakstīja:3 mēneši justs ir. Es varu izdarīt tieši to pašu ko apkārt cilvēki ar samsungiem s6 un iphone 6
Nu izdarīt var... bet viņam roka sajuta ir ka lēta...
Man ir daudz dažadi tel bijuši.
Bet jau 5gadu lietoju samsung note seriju.... no sakuma note 2 tagad note 4.... telefons neiznicināms ja lieto ar prātu... un neparbrauc ar auto vai ar dibenu neuzsezas.... gluki maz... atrs....
Un justs uz pusem var parlocit... note nesanaks

tāds pats sūds kā Gsmart itkā parametri sarakstīti labi,bet ne sūda tur no tāValtersZ rakstīja:3 mēneši justs ir. Es varu izdarīt tieši to pašu ko apkārt cilvēki ar samsungiem s6 un iphone 6

es pirku lētu lai nav žēl
es nesūdzos
Nēnu ja tu pērc lētu un ceri uz dārgu tad protams ka sūds
Tas ir tā pat kā pirkt lietotas zondes un ūdenssūkņus un cerēt ka viss būs tiptopzusamen.
es nesūdzos
Tas ir tā pat kā pirkt lietotas zondes un ūdenssūkņus un cerēt ka viss būs tiptopzusamen.

No A uz B var aizbraukt arī ar Hyundai Getz, bet tas tomēr nav tas kas braukt ar BMW.ValtersZ rakstīja:3 mēneši justs ir. Es varu izdarīt tieši to pašu ko apkārt cilvēki ar samsungiem s6 un iphone 6

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lētas un labas ir tikai Lumias. Piem. 640 Lumia Just5spacer cenā, bet pārsit to visos aspektos + nekad nebremzē (pārliecinājos trīs mēnešos). Vienīgi tas windows...

Kurs rit Smiltene brauks ?

mans suds maksaja 200eiro vinš nekad nebus labāks par vienalga kuru samsung galaxyValtersZ rakstīja:es pirku lētu lai nav žēl
es nesūdzos
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1469
- 1470
- 1471
- 1472
- 1473
- …
- 2228