Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1472
- 1473
- 1474
- 1475
- 1476
- …
- 2228
- chevron_right
sveiki kadam nau uz kompja kaut kas lidzigs autodata vai ari kur veretu novilkt ?

Nav kāds netālu no Jumpravas , varbūt Lielvārdē, kas varētu iedot vai aizdot testam aķi? Vēlams pa rītdienu, parādā nepaliktu.

Ārā liels aukstums, sajūga pedālis ciets palicis, nu tā jau ir, viss dots aizsalis, bremzes ar nešancē jo tur tik ledus vien ir.
Pagaidam kad sprauslas uzsils un tad vel 10 min pagaidam kad akumulaotrs uzsils, citādi nevar darbināt
Pagaidam kad sprauslas uzsils un tad vel 10 min pagaidam kad akumulaotrs uzsils, citādi nevar darbināt

Neko tur sildīt nevajag, pie slodzes uzsilst ātrāk! pie saprātīgas slodzes!
Normāla eļļa dzinējā un kārbā, nekas nesasalst, aizej uz auto, iekurbulē, notīri logus un brauc!
Tie nav padomju auto un padomju laiki, man legāla autobraucēja stažs vairāk kā desmit gadi, nekad nevienu auto speciāli nēsmu sildījis un neviens no tā nav izbeidzies! Arī
ziguli nekad nesildīju, tik cik logus notīra, un dzinējs uzsilst nesalīdzināmi ātrāk kā kurbulējot uz vietas
Normāla eļļa dzinējā un kārbā, nekas nesasalst, aizej uz auto, iekurbulē, notīri logus un brauc!
Tie nav padomju auto un padomju laiki, man legāla autobraucēja stažs vairāk kā desmit gadi, nekad nevienu auto speciāli nēsmu sildījis un neviens no tā nav izbeidzies! Arī
ziguli nekad nesildīju, tik cik logus notīra, un dzinējs uzsilst nesalīdzināmi ātrāk kā kurbulējot uz vietas

Pilnīgi piekrītu. Ja ella laba un ja vispār ir, tad tik cik notīrot, noskrāpējot, uzpīpējot. Nevis kā man kaimiņš rīgā. Sēž auto katru rītu kādas 25min, čista nepārspīlēju, un pietam viņa, 1.6 mk4 bendzīnsJānisK-[JK] rakstīja:Neko tur sildīt nevajag, pie slodzes uzsilst ātrāk! pie saprātīgas slodzes!

Ar tas pats.
Piedarbina
Notīra logus
Pie reizes apskatās gaismas vai visas deg
Pēc minūtes jau braucu.
Nēnu ja sīkie tad protams sildu,
Piedarbina
Notīra logus
Pie reizes apskatās gaismas vai visas deg
Pēc minūtes jau braucu.
Nēnu ja sīkie tad protams sildu,
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Starp citu, logu atkausēšanai varu ieteikt labu metodi, autonomka ar tālvadību
bet ja nopietnāk tad paņemam ziemas logu mazgājamo šķidrumu ielejam kādā pudelē ar smidzinātāju, nosmidzinām visus vajadzīgos logus un sākam tīrīt ar pirmo, kuru nosmidzināja un nekas diži nav jākasa 

Atceros vienu ziemu, kāds 2000gads vai varbūt vairāk, toreiz man bija mitsubishi galants 1985gada, kārbā vels viņ zin kas, motorā pussintētika, no rīta agri bija jābrauc, ārā -28C kārba kā akments, motors knapi griežās, stūres pastiprinātāja šķidrums sasalis 

Eh.. es tāpat rīta pīpi ar termosa krūzi , diži nekad nesteidzos, nokasās tāpat labi. Neesmu no salīgajiem. Nu protams ja būtu sīkie, lai nedrebinās 15min kamēr uzsist auto darbībā tad jā labāk uzsildītJānisK-[JK] rakstīja:Starp citu, logu atkausēšanai varu ieteikt labu metodi, autonomka ar tālvadībubet ja nopietnāk tad paņemam ziemas logu mazgājamo šķidrumu ielejam kādā pudelē ar smidzinātāju, nosmidzinām visus vajadzīgos logus un sākam tīrīt ar pirmo, kuru nosmidzināja un nekas diži nav jākasa

Es speciāli uz dēla dzimšanu nopirku auto ar komfortu, visi beņķi apsildāmi, priekšējās stikla apsilde, aizmugurējā un galvenais autonomka, var ar taimeri vai pulti ieslēgt, kad braucu ar ģimeni ieslēdz un aizej jau uz siltu auto, kad viens tad uz vietas, kamēr sāk kasīt viss jau atkusis un var ar slotu noslaucīt.ElvijsR rakstīja:Eh.. es tāpat rīta pīpi ar termosa krūzi , diži nekad nesteidzos, nokasās tāpat labi. Neesmu no salīgajiem. Nu protams ja būtu sīkie, lai nedrebinās 15min kamēr uzsist auto darbībā tad jā labāk uzsildītJānisK-[JK] rakstīja:Starp citu, logu atkausēšanai varu ieteikt labu metodi, autonomka ar tālvadībubet ja nopietnāk tad paņemam ziemas logu mazgājamo šķidrumu ielejam kādā pudelē ar smidzinātāju, nosmidzinām visus vajadzīgos logus un sākam tīrīt ar pirmo, kuru nosmidzināja un nekas diži nav jākasa
Mazajiem veselību
![]()
Iepriekšējos trīs gadus pa ziemu nobraucu ar žiguli, bez problēmā, minētā pudele ar logu mazgājamo, pēdējo gadu gan uzliku stiklu aizmugurē ar apsildi.

Neko no auto jūs nesaprotat, paļurkā kloķi pa labi pa kreisi, ja tur ir cieta eļļa un nav uzsilis akumulators, tad iesaku braukat sabiedrisko

man ar tādu autonomo apsildi vajadzētu
Pirmo reizi mūžā dīzelis un, lai cik mūsdienīgs tas nebūtu, tas tomēr uzsilst uz pusi lēnāk nekā benzīnnieks un lai šitādā laikā vestu bērnu, vajag ilgi sildīt.
Paldies, ka atbalstiet manus video un regulāri publicējiet forumā

Paldies, ka atbalstiet manus video un regulāri publicējiet forumā

Nu bet pareizi vien ir. Atver auto, piedarbini, notīri sniegu, nokasi ledu no stikliem un brauc, nav ko gaidīt kaut kādus brīnumus. Uz vietas stāvot viņš stundu sils un tā arī neuzsils 

Tāpēc, ka uz vietas ļurināCaK rakstīja: tas tomēr uzsilst uz pusi lēnāk nekā benzīnnieks

nu jā, kādam bērns arī jāsaģērbj. Nevaru es vai draudzene sildot mašīnu braukāties un vienlaicīgi ģērbt bērnu.JānisK-[JK] rakstīja:Tāpēc, ka uz vietas ļurināCaK rakstīja: tas tomēr uzsilst uz pusi lēnāk nekā benzīnnieks
Man žurkai aķis 3 gadi, 0x lādēts 1x piepīpēts, tas pats vasarā kad dzerot noklausīts aķis, ir spēcīgs subufers ar pastūzi. Viss ir tip top. Kārbā ellu neesmu mainijis...edzis rakstīja:Neko no auto jūs nesaprotat, paļurkā kloķi pa labi pa kreisi, ja tur ir cieta eļļa un nav uzsilis akumulators, tad iesaku braukat sabiedrisko

Par akumulatoru runājot, kad ārā ir lielais mīnuss tam ķīmiskā reakcija izsīkst, tāpēc vajag noslogot, uzkurbulēt, lai atsāktos reakcija skābei ar platēm un pagaidīt, lai uzkrājas enerģija tad arī kurbulēt, sildīšana kā tāda tur neko audz nedos.

Nevajag braukāties, lai draudzene ģērbj bērnu, paņem minēto pudeli ar šķidrumu, izej ārā, iekurbulē auto, sasmidzini logus, nokasi, kāpjat iekšā un brauc!CaK rakstīja:nu jā, kādam bērns arī jāsaģērbj. Nevaru es vai draudzene sildot mašīnu braukāties un vienlaicīgi ģērbt bērnu.JānisK-[JK] rakstīja:Tāpēc, ka uz vietas ļurināCaK rakstīja: tas tomēr uzsilst uz pusi lēnāk nekā benzīnnieks
Man nu jau bijušajā darba vietā, autoparka šoferis arī normāls antiņš, aķi viņš lādē katru dienu vajag vai nē un katru dienu 30min silda motoru

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1472
- 1473
- 1474
- 1475
- 1476
- …
- 2228