Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1473
- 1474
- 1475
- 1476
- 1477
- …
- 2228
- chevron_right

Cik vidēji izmaksā autoevakuatora pakalpojumi? Sev tuvumā esošajiem sludinājumos kā vienmēr galvenais nav uzrakstīts, cena.
No auto līdz vietai kur to jāaizved, sanāk 40km, pieļauju, ka šie pierēķina maksu arī par km, ko šiem jābrauc pa tukšo pie manis.
No auto līdz vietai kur to jāaizved, sanāk 40km, pieļauju, ka šie pierēķina maksu arī par km, ko šiem jābrauc pa tukšo pie manis.

būtu jau labi, ja mēs vienmēr divi būtu mājās :) Bet paļubomu dīzelis tik ātri neuzsiltu. Vajag vismaz 10 min lai sāktu pūst kaut cik silts gaiss.

Šis man veda Ķekava-Rīga 40vai 45eiro, kādreiz reklamējās e30.lv Tel.-22049220 dažs no Mārupes vedot šādu summu prasaRob rakstīja:Cik vidēji izmaksā autoevakuatora pakalpojumi? Sev tuvumā esošajiem sludinājumos kā vienmēr galvenais nav uzrakstīts, cena.

Tāpēc sāc braukt!CaK rakstīja:būtu jau labi, ja mēs vienmēr divi būtu mājās :) Bet paļubomu dīzelis tik ātri neuzsiltu. Vajag vismaz 10 min lai sāktu pūst kaut cik silts gaiss.

ok, tu laikam nezini. Bērnu sēdeklīti bērnam jānovelk jaka.JānisK-[JK] rakstīja:Tāpēc sāc braukt!CaK rakstīja:būtu jau labi, ja mēs vienmēr divi būtu mājās :) Bet paļubomu dīzelis tik ātri neuzsiltu. Vajag vismaz 10 min lai sāktu pūst kaut cik silts gaiss.
Pa lielam baigi precīzi jārunā ar pārvadātāju. Ja sākumā kaut ko ne tā pateiksi, pasūtīs tevi ļoti tālu un beigās vēl pateiks ka esi lohs.Rob rakstīja:Cik vidēji izmaksā autoevakuatora pakalpojumi? Sev tuvumā esošajiem sludinājumos kā vienmēr galvenais nav uzrakstīts, cena.
Tīri no manas peiredzes. Izbeidzās automātam mufta. Atmiņā stāvēja sludeklis iekš bmwpower, kuram arī zvanīju. Auto apstājās aiz ķeguma, vajadzēja tikt līdz birzgalei, lai savāktu mantas, noliktu tur cilvēku kuram tur jāpaliek un tad ar visu auto uz evakuatora jātiek līdz Ventspilij. Zvanot prasīju, vai brauks uz ķegumu un tad uz Birzgali. Protams ka atšuva, teica ka vedot tikai Rīgā (sludinājumā teikts- "visā eiropā". Bet galamērķi pat nedabūju apstāstīt. Nauda bija. Beigās braucu ar to pašu auto, zinot ka rezultāts būs dārgāks nekā maksāt evakuātoram līdz Ventspilij. Kārba tika izvandīta pa 25km pilnībā, šiem peļņa aizgāja gar degunu un man izdevumi dubultā.
Pēdējais labojis Berny757 - 03 Jan 2016, 01:47, kopā labots 1 reizi.

Novilks braukšanas laikā kad paliks siltāksCaK rakstīja:ok, tu laikam nezini. Bērnu sēdeklīti bērnam jānovelk jaka.JānisK-[JK] rakstīja:Tāpēc sāc braukt!CaK rakstīja:būtu jau labi, ja mēs vienmēr divi būtu mājās :) Bet paļubomu dīzelis tik ātri neuzsiltu. Vajag vismaz 10 min lai sāktu pūst kaut cik silts gaiss.

Varu ieteikt vēl efektīvāku variantu kā kādreiz padomju laikos seņči darīja, ugunskurs zem kartera

Es domāju, ka ieteiksi vispār izņemt bērna sēdekli, jo senšu laikā tādi nemaz nebija
hehe

Jā tajos laikos riepas bija kādas bija, sīči kā kartupeļi pa salonu un sildīja motorus ar ugunskuru 
Un bija vēl vecāki laiki kad tosola vai antifrīza nebija, no rīta ar karstu spaini ūdens ej uz auto, salej un brauc uz darbu, ja darbs nesaistīts ar auto atgriez krānu un lej ārā spainī, un tā katru reizi ja auto tiek atstāts uz ilgu laiku salā

Un bija vēl vecāki laiki kad tosola vai antifrīza nebija, no rīta ar karstu spaini ūdens ej uz auto, salej un brauc uz darbu, ja darbs nesaistīts ar auto atgriez krānu un lej ārā spainī, un tā katru reizi ja auto tiek atstāts uz ilgu laiku salā

Kkadi 30-40eur,varu kontaktus iedot.Tā vismaz man prasija par Lielvārde-OgreRob rakstīja:Cik vidēji izmaksā autoevakuatora pakalpojumi? Sev tuvumā esošajiem sludinājumos kā vienmēr galvenais nav uzrakstīts, cena.

Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Kad brauksiet ar auto uz kāda aizsaluša dīķa vai ezera? Es te domāju vai nu uz Juglas ezera uzbraukt, jo vakar jau kvadracikli braukājās, vai arī aizbraukt uz to Vosu, kurā nekad nēesmu bijis.
Nezin,vakardien tika paurbts un ezeram ledus bija kādi ~15cmMičulis rakstīja:Kad brauksiet ar auto uz kāda aizsaluša dīķa vai ezera? Es te domāju vai nu uz Juglas ezera uzbraukt, jo vakar jau kvadracikli braukājās, vai arī aizbraukt uz to Vosu, kurā nekad nēesmu bijis.

SULAS PAKU PAVELNIEKS

Tas jau laikam ka der!laicaans rakstīja:Nezin,vakardien tika paurbts un ezeram ledus bija kādi ~15cmMičulis rakstīja:Kad brauksiet ar auto uz kāda aizsaluša dīķa vai ezera? Es te domāju vai nu uz Juglas ezera uzbraukt, jo vakar jau kvadracikli braukājās, vai arī aizbraukt uz to Vosu, kurā nekad nēesmu bijis.

Bet man ir smags e39, un mīziens braukt pirmajam virsū, vajag lai vismaz kādi divi e36 sākumā iztestē!

Mazmotoriem šodien prieki, drifts krīt no gaisa un tā padaudz 

°Garaisss rakstīja:Mazmotoriem šodien prieki, drifts krīt no gaisa un tā padaudz
Yeah, 1000000hp sezona ir sākusies

Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

cak stresaini stūrī pīpē

Ka nav pa daudz, ka atkal vajag lielāku motoru lai tiktu ārā no kupenas 

- ikey07

Jāieliek 3 maisi ar smiltīm bagāžnieka un viss 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1473