Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1477
- 1478
- 1479
- 1480
- 1481
- …
- 2228
- chevron_right

Sveika tauta, ir kāds kurš ļoti forši māk ne E36 nomainīt kondiškas trubu ja motors nav izcelts bet purns viss noņemts ? + interesē kāds kurš forši varētu man salodēt pāris vadus un savienotu tos ar štekeri kurš uz doto mirkli ir aplauzts. PM !!! Steidzami!
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora 
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!

Šodien viens kolēģis mētājās pa ceļiem. Es at tomātu slīpi metu labāk un drošāk. Ir cilvēki, kam auto vispār dot nedrīkst.

Hiperaktīvais rakstīja:Sveika tauta, ir kāds kurš ļoti forši māk ne E36 nomainīt kondiškas trubu ja motors nav izcelts bet purns viss noņemts ? + interesē kāds kurš forši varētu man salodēt pāris vadus un savienotu tos ar štekeri kurš uz doto mirkli ir aplauzts. PM !!! Steidzami!
Tev ziemā ir steidzama kondiška ?

- ikey07

ikey07 rakstīja:Hiperaktīvais rakstīja:Sveika tauta, ir kāds kurš ļoti forši māk ne E36 nomainīt kondiškas trubu ja motors nav izcelts bet purns viss noņemts ? + interesē kāds kurš forši varētu man salodēt pāris vadus un savienotu tos ar štekeri kurš uz doto mirkli ir aplauzts. PM !!! Steidzami!
Tev ziemā ir steidzama kondiška ?
vieglāk to trubu tagad nomainīt kā pēc tam kad viss purns salikts ! tāpēc steidzami !
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora 

Nopechillhouse rakstīja:hey biedri! jautājums - vai no 36 man derēs disks uz 39to?

Pēdējais labojis ElvijsR - 04 Jan 2016, 21:48, kopā labots 1 reizi.
Tikai ar pārejas flančiem, e39 centrs lielāks.

Paldies, bija tāda aizdomaElvijsR rakstīja:Nopechillhouse rakstīja:hey biedri! jautājums - vai no 36 man derēs disks uz 39to?e39 centrs ir lielāks , līdz ar to to disku nedabūsi virsū , no e39 un e36 gan derētu.

Izvirpo centru un derēs...

Tā izdariju savam daily musaram. Nekādu problēmu.ZzevsS rakstīja:Izvirpo centru un derēs...

kads kko zin pa sito? cik skatijos csdd nevar pskatities kas un ka bijis slimibene.
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... bjjif.html
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... bjjif.html
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.

Labākam noskaņojumam
22. sekundē parādās interesantākais

22. sekundē parādās interesantākais

Pēdējais labojis maartyd - 05 Jan 2016, 03:23, kopā labots 1 reizi.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

der, ja centrs nav apaudzis ar rūsas kārtu un kautkādiem mēsliem, teorētiski der, bet vismaz bleķiem no e46 ir galīgi nepareizs ET lai dabūtu viņus normāli uz e39, man personīgi suports diskā ķērās.ElvijsR rakstīja:Nopechillhouse rakstīja:hey biedri! jautājums - vai no 36 man derēs disks uz 39to?e39 centrs ir lielāks , līdz ar to to disku nedabūsi virsū , no e39 un e36 gan derētu.

Nu labāks par hotline bling toč irmaartyd rakstīja:Labākam noskaņojumam![]()

noklausījies visu?māriņš rakstīja:Nu labāks par hotline bling toč irmaartyd rakstīja:Labākam noskaņojumam![]()

Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv

Kautkā toč atceros,ka e39 bija lielāks centrs nekā e36,vismaz kad tirgoju diskus no subāra,kas caur flančiem plus plastmasas riņķiem stāvēja uz e36,tad čalim uz e39 bija tie rinķi jāņem ārā lai derētu.70cc rakstīja:der, ja centrs nav apaudzis ar rūsas kārtu un kautkādiem mēsliem, teorētiski der, bet vismaz bleķiem no e46 ir galīgi nepareizs ET lai dabūtu viņus normāli uz e39, man personīgi suports diskā ķērās.ElvijsR rakstīja:Nopechillhouse rakstīja:hey biedri! jautājums - vai no 36 man derēs disks uz 39to?e39 centrs ir lielāks , līdz ar to to disku nedabūsi virsū , no e39 un e36 gan derētu.
Jocīgs.70cc rakstīja:der, ja centrs nav apaudzis ar rūsas kārtu un kautkādiem mēsliem, teorētiski der, bet vismaz bleķiem no e46 ir galīgi nepareizs ET lai dabūtu viņus normāli uz e39, man personīgi suports diskā ķērās.ElvijsR rakstīja:Nopechillhouse rakstīja:hey biedri! jautājums - vai no 36 man derēs disks uz 39to?e39 centrs ir lielāks , līdz ar to to disku nedabūsi virsū , no e39 un e36 gan derētu.

70cc gan jau atkal sakurījies un brauc zadņikā, ka šādi raksta 

Kādu termostatu labāk likt uz m52?
Pēc realoem piedāvā 92 grādu termostatu, bet m50 iet 88 grādu.
Kāda atšķirība un kādu labāk likt virsū?
Pēc realoem piedāvā 92 grādu termostatu, bet m50 iet 88 grādu.
Kāda atšķirība un kādu labāk likt virsū?

Nerunājot par ET, e39 diskiem centra diametrs 74.1mm (+/- 0.1mm), e34/e36/e46 (un daudziem citiem) diskiem centra diametrs 72.6mm(+/- 0.1mm), tagad lai katrs pats padomā, no kāda modeļa uz kādu var uzlikt diskus.
Un jā, ir centrējošie gredzeni, kuri palīdzēs precīzāk uzlikt e39 diskus uz e36 u.c.
Un jā, eksistē arī flanči ar iekšējo centru 74.1mm un ārējo 72.6mm
Un jā, ir centrējošie gredzeni, kuri palīdzēs precīzāk uzlikt e39 diskus uz e36 u.c.
Un jā, eksistē arī flanči ar iekšējo centru 74.1mm un ārējo 72.6mm
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1477
- 1478
- 1479
- 1480
- 1481
- …